inzercia, predaj, predám, bazár

hladam ornu podu 20 az 50 hec

Kategória: Pozemky

hladam ornu podu od 20 do 50 hectarov, poda ma byt urodna, malo kamenov, minimalna sirka 100 metrov. pristup cez spevnenu cestu. maximalne 150 km od bratislavy. pri tych pozemkoch alebo nedaleko ma aj byt moznost byvanie/kancelarie/hala pre polnohospodarske stroje (elektrina potrebna). vyroba: bobulove kry, ovocne stromceky, travnate koberce
hladam ornu podu 20 az 50 hec
Podobné inzeráty
TERIAKOVCE - Hladam Pozemok , Zahradu , Luku , Ornu podu
TERIAKOVCE - Hladam Pozemok , Zahradu , Luku , Ornu podu. Prešov , Teriakovce. Mam zaujem o záhradu , pozemok , časť pozemku vedľa vášho domu ornú pôdu a pod v Prešove - Teriakovce do 15 000 € . Prístupová aspoň poľná cesta a elektrina v dosahu . Hľadám s deťmi lacný pozemok od 400 m2 . Ďakujem .
KÚPA/PRENÁJOM: orná pôda v okrese Galanta
Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. hľadá pre svojho klienta ornú pôdu. Hľadáme pre nášho klienta poľnohospodára ornú pôdu. Uprednostňujeme ornú pôdu v okrese Galanta, v obciach Galanta, Váhovce, Dolná Streda a Kajal. Je možný aj prenájom ornej pôdy s možnosťou neskoršieho odkúpenia. Rozmery: ľubovoľné, od 1 ha - Ak sa pôda nachádza viac ako 20km od týchto lokalít, máme záujem len o väčšie plochy ako 200 ha. Menšie plochy sa musia nachádzať čo najbližšie k obci Váhovce. CENA : kúpa 1 € /m2 prenájom 300 €/ha KONTAKT: , murgasova@, maklérka Mgr. Žofia Murgašová Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Predám a ponúkam ornú pôdu obec SEMEROVO okres Nové Zámky
Ponúkam ornú pôdu vo vysporiadanom vlastníctve 1/1 o výmere necelé 4 ha (štyri hektáre) nachádzajúcu sa v katastrálnom území obce Semerovo. Atraktívny prístup hneď z hlavnej cesty. Ornú pôdu ponúkam/ predám len za uvedených podmienok na výmenu: Vymením pozemok (op, ttp) v katastrálnom území Nové Zámky o výmere minimálne 1.5 ha - 2 ha (možný doplatok) s prístupom k elektrickej prípojke vo vysporiadanom vlastníctve, s prístupovou cestou. Pre ponuky a všetky bližšie info kontakt:
Predám ornú pôdu - pasienky
Predám ornú pôdu - pasienky Dobrý deň predám ornú pôdu - pasienky v podielovom spoluvlastníctve v KÚ Oľšavica ( okres Levoča o výmere cca 2 ha, cena za m2 1,20€. ( orná pôda, pozemok , pasienok, les)
Kokosovce , Dulova Ves - Hladam Pozemok pri Cyklo Chodniku
Hladam Pozemok , Zahradu , Luku , Ornu podu. Najlepsie vedla CYKLO CHODNIKA kde je pristup autom .. Mam zaujem o záhradu , pozemok , časť pozemku vedľa vášho domu ornú pôdu a pod v Prešove - Teriakovce do 15 000 € . Prístupová aspoň poľná cesta a elektrina v dosahu . Hľadám s deťmi lacný pozemok od 400 m2 . Ďakujem .
Mám záujem o ornú pôdu 270€/ha
Zoberiem ornú pôdu, zarastený pozemok, lúku do prenajmu na poľnohospodárske účely. Cena 260€/ha/rok Ponúkam aj finančnú odmenu kto by vedel vybaviť pôdu do prenájmu. Ak máte pre mňa nejakú ponuku neváhajte ma kontaktovať na: Tel.č.:☎️☎️ Pozemok, parcela dom byt, bungalov