inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám partnerov pre distribúciu resp. predaj

Kategória: Obchod a predaj

Hľadám partnerov za účelom distribúcie resp. predaja mojich produktov. Jedná sa o predaj vína s konopou.

NOVINKA TOP produkt.

Víno s konopou, ovocím a medom.

Exkluzívny alkohol ako darček.
Limitovaná ponuka !

Nepredajné osobám mladším ako 18 rokov.

Medovo – malinové víno s konopou
Medovo – hruškové víno s konopou
Medovo – marhuľové víno s konopou

Unikátna kombinácia vína, ovocia , medu s prídavkom konope. Alkoholický nápoj z vína 9,5% alk.( tri druhy vína ) s malinovou šťavou , hruškovou šťavou, marhuľovou šťavou a medom, obohatený o sušinu konope. Lahodná a harmonická chuť.

Víno obsahuje:
Ručne zbieraný konopnný kvet vo fľaši 0,75 l.

Remeselné nápoje PEPDR
Ručne vyrábané víno s prídavkom konope Cannabis sativa L.

* Slovenský produkt
* Vína neobsahujú psyhoaktívne látky
* EU certifikovaná odroda konope – KOMPOLTI a FUTURA 75
* Organické, bez pesticídov, bez GMO
* Pochádza z najkvalitnejšieho priemyselného kmeňa konope
* Testované v laboratóriu treťou stranou a 100% legálne v rámci celosvetových štandardov

Upozornenie: Víno môžete, ale nemusíte precediť cez sitko pri servírovaní, aby sa vám nedostali do pohára čiastočky konope.

CANNABIS SATIVA Korenené ovocné víno s extraktom z konopy siatej 13,5 %
Aromatizované domáce ovocné víno pripravované na prírodnej báze.
Použité plody nie sú chemický ošetrované.
Ovocné víno – ríbezľové, višňové s pridaním alkoholového výťažku z listov a semienok ( Cannabis sativa L. ) a prírodnými bylinnými výťažkami, ktorý v sebe spája chuť konope.
Neobsahuje THC.
Balený je v štýlovej sklenenej 0,75 l fľaši



Hľadám partnerov pre distribúciu resp. predaj
Podobné inzeráty
Hľadám obchodných zástupcov
Hľadám obchodných zástupcov/predajcov na ďaľší predaj a distribúciu 100%-nej ovocnej šťavy SOURSOP. (Graviola)na SK jedinečná chuťová kvalita. Predaj pre segment HORECA,reštauracie,bari, kaviarne,hotely,pizzerie atď... Ideálne niekto,kto má s podobným sortimentom skúsenosti a má vlastné kontakty. ma živnosť,auto,platca DPH.Predaj si zabezpečuje už pod svojou firmou za svoju maržu a predajnu cenu.dalsie info emailom. info o produkte: - zlozenie: 99,97% ovocná šťava Soursop, konzervanty (0.015% E202, 0.015% E211) - bez vody,bez pridaneho cukru,bez umelych farbiv,bez umelej aromi - 0,5L PET flasa - balenie: 24ks v kartone - šťava sa vyraba z ovocia zozbieraneho tesne pred vyrobou,cim je zabezpecena maximalna cerstvost produktu - dodávane pod privatnou značkou SUN FRUIT - ceny: kartonovy odber 9€/ks. v kartone 24ks. paletovy odber: 8,50€/ks. na palete 104 kartonov. ceny bez DPH
BTB HU - SK / SK- HU
Dobrý deň Ponúkame služby pre nasledovné firmy: -Slovenské firmy -ktoré chcú expandovať do Maďarska a potrebujú obchodníka resp., pomoc pri etablovaní sa na trh./prieskum, B2B vyhľadávanie obch. partnerov, predajca v internetovom obchode a iné služby podľa dohody/ -Maďarské firmy - ktoré chcú expandovať na územie Slovenska a potrebujú obchodníka resp., pomoc pri etablovaní sa na trh./prieskum, B2B vyhľadávanie obch. partnerov, predajca v internetovom obchode a iné služby podľa dohody/ V obchodnej sfére máme dlhoročné skúsenosti a Maďarský jazyk ovládame slov aj písmom . Garantujeme vysoký stupeň profesionality a reprezentácie Vašej firmy. Ak máte akékoľvek otázky neváhajte nás kontaktovať . S pozdravom ,Madarsky jazyk,
Rozvoz a predaj kníh
Spoločnosť z Trnavy s dlhoročnou tradíciou hľadá ľudí na rozvoz, predaj a distribúciu kníh pre región Šaľa - Vráble Požadujeme vlastné auto a menší priestor (5-10m2), kam Vás budeme pravidelne zásobovať tovarom. Ponúkame zárobok 200-250eur na týždeň. Pre bližšie informácie volajte :
Rozvoz, distribúcia, predaj kníh
Spoločnosť z Lučenca s viac ako 15 ročnou tradíciou na Slovensku hľadá ľudí na rozvoz, predaj a distribúciu kníh. Požadujeme vlastné auto a menší priestor (5-10m2), kam Vás budeme pravidelne zásobovať tovarom. Ponúkame zárobok 200-250eur na týždeň. Pre bližšie informácie volajte :
Rozvoz predaj a distribúcia kníh
Spoločnosť z Trnavy s dĺhoročnou tradíciou hľadá ľudí na rozvoz, predaj a distribúciu kníh. Požadujeme vlasné auto a menší priestor (cca10m2), kam Vás budeme pravidelne zásobovať tovarom. Ponúkame zárobok 200-250eur na týždeň. Pre bližšie informácie volajte :
Hľadáme Schopných ľudí
Spoločnosť z Trnavy s 15 ročnou tradíciou hľadá nových spolupracovníkov na rozvoz, predaj a distribúciu kníh. Je potrebný vlastný osobný automobil Ponúkame zárobok 200-250eur na týždeň. Pre bližšie informácie volajte :