inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu

Kategória: Administratíva

Ponúkam administratívne služby, daňové priznanie, vystavovanie faktúr aj v nemeckom jazyku..
Hľadám prácu
Podobné inzeráty
Hľadám si prácu TPP
Vážený budúci zamestnávateľ, touto cestou si hľadám prácu. Mám ukončenú školu: Stredná umelecká škola Ladislava Bielika v Leviciach v odbore propagačná grafika. Po škole som začala spolupracovať s otcom – architektom na rôznych kreatívnych projektoch. Neskôr cez tieto projekty som sa dostala do kreatívneho tímu Špeciálno-pedagogickej poradne, kde som pripravovala rôzne pomôcky pre deti a pre ich vývoj. Spravila som si aj kurz Arteterapie v Bratislave. Brigádne som robila aj ako čašníčka. Som reprezentatívna, racionálne rozmýšľajúca, kreatívna, nekonfliktná, pozitívne naladená osoba, a preferujem fair play. Ovládam maďarčinu na vysokej úrovni, angličtinu na komunikatívnej úrovni. Počítačové znalosti: všetky potrebné programy, Photoshop a Corel – užívateľská úroveň. Ak hľadáte šikovného, kreatívneho a aktívneho človeka, s ktorým rátate na viac rokov, tak som to ja. Hľadám si rôznorodú prácu medzi kreatívnymi ľuďmi, v spoločnosti, kde sa kladie dôraz na organizovanie, kreativitu, tvorenie, komunikáciu, vybavovanie, účasť na rôznych kreatívnych projektoch. Nevadia mi ani monotónne časti práce – práca v databáze. Som otvorená možnostiam pridať ruku k dielu v Startup firmách. Nemám veľa pracovných skúseností, ale som tvárna. Hľadám si prácu na trvalý pracovný pomer, na viac rokov. Nemám záujem o vyhľadávanie nových zákazníkov, o predaj cez telefón, obchodného manažéra, o prácu realitného makléra či poisťováka, alebo prácu na zmeny. Nemám záujem o prácu na živnosť, alebo na papieri vyplácanej minimálnej mzde. Predstava o mzde: 750 EUR v čistom Telefonovať mi môžete počas celého dňa. Mám záujem o korektné ponuky, ktoré si môžem overiť na webovej stránke firmy a preto si budem žiadať adresu webovej stránky. Svoj životopis pošlem na základe korektného predstavenia firmy, pracovnej pozície a nadiktovania mailovej adresy. Som šťastne zadaná osoba, neposkytujem nič viac ako svoju kreativitu, chuť pracovať a svoju šikovnosť. ŠPEKULANTI NEVOLAJTE!
Hľadám si prácu TPP
Vážený budúci zamestnávateľ, touto cestou si hľadám prácu. Mám ukončenú školu: Stredná umelecká škola Ladislava Bielika v Leviciach v odbore propagačná grafika. Po škole som začala spolupracovať s otcom – architektom na rôznych kreatívnych projektoch. Neskôr cez tieto projekty som sa dostala do kreatívneho tímu Špeciálno-pedagogickej poradne, kde som pripravovala rôzne pomôcky pre deti a pre ich vývoj. Spravila som si aj kurz Arteterapie v Bratislave. Brigádne som robila aj ako čašníčka. Som reprezentatívna, racionálne rozmýšľajúca, kreatívna, nekonfliktná, pozitívne naladená osoba, a preferujem fair play. Ovládam maďarčinu na vysokej úrovni, angličtinu na komunikatívnej úrovni. Počítačové znalosti: všetky potrebné programy, Photoshop a Corel – užívateľská úroveň. Ak hľadáte šikovného, kreatívneho a aktívneho človeka, s ktorým rátate na viac rokov, tak som to ja. Hľadám si rôznorodú prácu medzi kreatívnymi ľuďmi, v spoločnosti, kde sa kladie dôraz na organizovanie, kreativitu, tvorenie, komunikáciu, vybavovanie, účasť na rôznych kreatívnych projektoch. Nevadia mi ani monotónne časti práce – práca v databáze. Som otvorená možnostiam pridať ruku k dielu v Startup firmách. Nemám veľa pracovných skúseností, ale som tvárna. Hľadám si prácu na trvalý pracovný pomer, na viac rokov. Nemám záujem o vyhľadávanie nových zákazníkov, o predaj cez telefón, obchodného manažéra, o prácu realitného makléra či poisťováka, alebo prácu na zmeny. Nemám záujem o prácu na živnosť, alebo na papieri vyplácanej minimálnej mzde. Predstava o mzde: 750 EUR v čistom Telefonovať mi môžete počas celého dňa. Mám záujem o korektné ponuky, ktoré si môžem overiť na webovej stránke firmy a preto si budem žiadať adresu webovej stránky. Svoj životopis pošlem na základe korektného predstavenia firmy, pracovnej pozície a nadiktovania mailovej adresy. Som šťastne zadaná osoba, neposkytujem nič viac ako svoju kreativitu, chuť pracovať a svoju šikovnosť. ŠPEKULANTI NEVOLAJTE
Hľadám si vedľajšiu prácu (iba HOME OFFICE)
Hľadám si vedľajšiu prácu ako privyrobenie popri hlavnému zamestnaniu. NEHĽADÁM ŽIADNE: - predaje (kozmetiky, výživových doplnkov atď.) - vypĺňanie dotazníkov/prieskumov/ankiet - telefonický support (call centrá a pod.) - poisťovníctvo ani nič, čo treba ľuďom núkať aby ste z nich mali províziu - ani žiadne podvodné činnosti, kde si treba niečo stiahnuť/klikať/pozerať videá/naháňať lajky a pod. Som spoľahlivá, seriózna, zodpovedná, a preto hľadám rovnako serióznu ponuku. Čo teda hľadám? Ideálne nejakú nekomplikovanú administratívnu prácu, ktorá vám zbytočne berie čas, no je nutné ju urobiť, a zároveň ju bez problémov viete zveriť niekomu ďalšiemu. Vyštudovala som právnickú fakultu, ale netrvám na tom, aby náplň práce bola nutne v tejto oblasti. Ovládam Word, Excel a pôsobím aj v oblasti scenáristiky, takže veľmi rada pomôžem v korektúre gramatiky či štylistiky v rámci slovenského jazyka, prípadne preložím stredne náročné texty z angličtiny do slovenčiny (napríklad titulky pod videá). Mám tiež skúsenosti s písaním článkov a pomerne kreatívnu myseľ. Mám záujem iba o prácu, ktorú môžem robiť z domu, a ktorej vykonávanie si budem vedieť flexibilne plánovať poďla môjho času. Na určitých časových kritériách a deadlineoch sa samozrejme vieme dohodnúť. Kontaktujte ma prosím mailom. Vopred ďakujem za vaše ponuky.
hľadám prácu
Hľadám prácu v oblasti, administratívy, sociálnej práce alebo školstva v Trenčíne alebo v Dubnici a blízkom okolí. Hľadám prácu buď na plný alebo aj čiastočný úväzok, prípadne prácu na doma.
Hľadám prácu
Hľadám prácu Dobrý deň, Hľadám prácu/brigádu v akejkoľvek oblasti. Mam 36 rokov Budem vdačná za ponuky. PROSIM LEN SERIOZNE PONUKY ! ĎAKUJEM.
Hľadám si prácu- Administrativa/Konštruktér
Pekný deň prajem . Hľadám si prácu v okoli Žiar nad Hronom , Hliník nad Hronom, Žarnovica a Banská Štiavnica . Mám osobne auto aj vodičský preukaz skupiny B. Takze doprava do práce neni problém . Hľadám si prácu len na ranné smeny a v podobe niečoho ako administratívna praca žiadny predaj a podobne + mám skúsenosti aj na Cnc stroji kde som pracoval v tomto odvetvi 3 roky no aj konštrukčne práce v programe - catia , solidworks , autocad . Do práce môžem nastúpiť ihneď . Ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa