inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu brigáda

Kategória: Ostatné

Hľadám prácu brigáda na dohodu VVP v poľnohospodárstve v živočíšnej výrobe prax s HD, krmny voz a pod. Vod.preukaz A,B,C,T
Hľadám prácu brigáda
Podobné inzeráty
Hľadám prácu, vodič
Ahojte hľadám prácu ako vodič, bud osobného auta alebo aj na dodávke. Balíky, jedlo, autodiely atď. Mám prax jazdiť už na všetkom možnom. Nemám živnosť. Brigáda/TPP. Ďakujem za každú pracu.
Hľadám prácu
Hľadám prácu v Lučenci a blízkom okolí. Som vyučený predavač, mám preukaz ZŤP, momentálne nezamestnaný. Hľadám prácu v obchode, prípadne vo výrobe alebo akúkoľvek manuálnu prácu ako aj pomocné práce. Môžem pracovať na dve smeny. Kontaktovať ma môžete emailom alebo telefonicky na číslo .
Hľadám si prácu na TPP
Dobrý deň, touto cestou si hľadám prácu na plný úväzok. (8hodín víkendy najlepšie voľné) Hľadám si prácu typu(výpomoc v maličkej firme a pod., výživová poradkyňa,HR, IT oblasť. (v žiadnom prípade bankový smer,call centrá a pod.) Bývam v Humennom. (uvažujem o relokácií,ponuky môžu byť aj v rámci KE-centrum) Som svedomitá, zodpovedná, rada príjimam nové výzvy. Som introvertka, uprednostňujem prácu formou homeoffice. Učím sa pomerne rýchlo. V prípade dalších otázok ma kontaktujte e-mailom. Nie telefonicky, číslo je neplatné. Vopred ďakujem za spätnú väzbu.
Hľadám prácu
Dobrý deň, hľadám si prácu na skrátený úväzok, alebo brigádu v čase od 8:00 do 14:00 hod. Dôvod je že je ťažké nájsť prácu ktorá by mi vyhovovala časovo keďže mám dieťa. Rada sa učím nové veci, som zodpovedná, spoľahlivá a fyzicky aktívna. Prosím Vás o zaslanie ponuky práce mailom. Číslo je vymyslené.! Prácu hľadám v blízkom okolí Hlohovca Za ponuky vopred ďakujem
Hľadám prácu
Hľadám prácu na TPP . Aktuálne pracujem ako čašník no rad by som zmenil buď firmu alebo celkovú prácu.Pracoval som ako čašník,výčapník,v servise kávovarov,v predajni 1-day,zahraničí... V podstate mi je jedno či na Slovensku alebo v zahraničí. Takťiež nemám danú prácu akú hľadám,som učenlivý. za každú ponuku vopred Ďakujem. Poprosím kontaktovat formou mailu.Nie stále viem zdvihnút hovor.
Napíšem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigor. a iné
Vypracujem za Vás akúkoľvek záverečnú prácu. Už 10 rokov vypracúvam práce na profesionálnej úrovni. Vypracujem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigoróznu prácu, dizertačnú prácu, seminárne práce, atestačné práce, alebo MBA. Venujem sa oblasti sociálna práca, právo, marketing, ekonomika, manažment, životné prostredie, etika, právo, pedagogika, ale aj BOZP, cestovný ruch a verejná správa. Pracujem aj v IMRADE!!! Zameriavam sa na vlastný výskum (kvalitatívny alebo kvantitatívny), spracovávam výskumné hypotézy (Chí-kvadrát, Cramerov koeficient a ďalšie). Pracujem so štatistickými ukazovatelmi. K práci v cene prezentácia a obhajoba zdarma. Abstrakt v cene. Všetky ďalšie úpravy v cene práce, bez doplatkov. Seriózny prístup. Možná emailová, osobná alebo telefonická komunikácia. Rýchle spracovanie práce. Najlepšia cena na trhu. Platba až po spracovaní práce, bez záloh a čiastkových platieb ! Kontrola originality v cene! Volať na číslo .