inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu na doma

Kategória: Administratíva

Hľadám prácu na doma, na 4-6 hodín v oblasti administratívy - práca na PC - word, excel, internet, kopírovanie textov, prepisovanie, spracovanie údajov, telefonovanie. Mám skúsenosti s prácou v call centre, aktívnym osobným predajom.
Ponuky posielať na e-mail Nemám záujem o katalógový predaj alebo finančné poradenstvo.
Hľadám prácu na doma
Podobné inzeráty
Hľadám si prácu TPP
Vážený budúci zamestnávateľ, touto cestou si hľadám prácu. Mám ukončenú školu: Stredná umelecká škola Ladislava Bielika v Leviciach v odbore propagačná grafika. Po škole som začala spolupracovať s otcom – architektom na rôznych kreatívnych projektoch. Neskôr cez tieto projekty som sa dostala do kreatívneho tímu Špeciálno-pedagogickej poradne, kde som pripravovala rôzne pomôcky pre deti a pre ich vývoj. Spravila som si aj kurz Arteterapie v Bratislave. Brigádne som robila aj ako čašníčka. Som reprezentatívna, racionálne rozmýšľajúca, kreatívna, nekonfliktná, pozitívne naladená osoba, a preferujem fair play. Ovládam maďarčinu na vysokej úrovni, angličtinu na komunikatívnej úrovni. Počítačové znalosti: všetky potrebné programy, Photoshop a Corel – užívateľská úroveň. Ak hľadáte šikovného, kreatívneho a aktívneho človeka, s ktorým rátate na viac rokov, tak som to ja. Hľadám si rôznorodú prácu medzi kreatívnymi ľuďmi, v spoločnosti, kde sa kladie dôraz na organizovanie, kreativitu, tvorenie, komunikáciu, vybavovanie, účasť na rôznych kreatívnych projektoch. Nevadia mi ani monotónne časti práce – práca v databáze. Som otvorená možnostiam pridať ruku k dielu v Startup firmách. Nemám veľa pracovných skúseností, ale som tvárna. Hľadám si prácu na trvalý pracovný pomer, na viac rokov. Nemám záujem o vyhľadávanie nových zákazníkov, o predaj cez telefón, obchodného manažéra, o prácu realitného makléra či poisťováka, alebo prácu na zmeny. Nemám záujem o prácu na živnosť, alebo na papieri vyplácanej minimálnej mzde. Predstava o mzde: 750 EUR v čistom Telefonovať mi môžete počas celého dňa. Mám záujem o korektné ponuky, ktoré si môžem overiť na webovej stránke firmy a preto si budem žiadať adresu webovej stránky. Svoj životopis pošlem na základe korektného predstavenia firmy, pracovnej pozície a nadiktovania mailovej adresy. Som šťastne zadaná osoba, neposkytujem nič viac ako svoju kreativitu, chuť pracovať a svoju šikovnosť. ŠPEKULANTI NEVOLAJTE!
Hľadám si prácu TPP
Vážený budúci zamestnávateľ, touto cestou si hľadám prácu. Mám ukončenú školu: Stredná umelecká škola Ladislava Bielika v Leviciach v odbore propagačná grafika. Po škole som začala spolupracovať s otcom – architektom na rôznych kreatívnych projektoch. Neskôr cez tieto projekty som sa dostala do kreatívneho tímu Špeciálno-pedagogickej poradne, kde som pripravovala rôzne pomôcky pre deti a pre ich vývoj. Spravila som si aj kurz Arteterapie v Bratislave. Brigádne som robila aj ako čašníčka. Som reprezentatívna, racionálne rozmýšľajúca, kreatívna, nekonfliktná, pozitívne naladená osoba, a preferujem fair play. Ovládam maďarčinu na vysokej úrovni, angličtinu na komunikatívnej úrovni. Počítačové znalosti: všetky potrebné programy, Photoshop a Corel – užívateľská úroveň. Ak hľadáte šikovného, kreatívneho a aktívneho človeka, s ktorým rátate na viac rokov, tak som to ja. Hľadám si rôznorodú prácu medzi kreatívnymi ľuďmi, v spoločnosti, kde sa kladie dôraz na organizovanie, kreativitu, tvorenie, komunikáciu, vybavovanie, účasť na rôznych kreatívnych projektoch. Nevadia mi ani monotónne časti práce – práca v databáze. Som otvorená možnostiam pridať ruku k dielu v Startup firmách. Nemám veľa pracovných skúseností, ale som tvárna. Hľadám si prácu na trvalý pracovný pomer, na viac rokov. Nemám záujem o vyhľadávanie nových zákazníkov, o predaj cez telefón, obchodného manažéra, o prácu realitného makléra či poisťováka, alebo prácu na zmeny. Nemám záujem o prácu na živnosť, alebo na papieri vyplácanej minimálnej mzde. Predstava o mzde: 750 EUR v čistom Telefonovať mi môžete počas celého dňa. Mám záujem o korektné ponuky, ktoré si môžem overiť na webovej stránke firmy a preto si budem žiadať adresu webovej stránky. Svoj životopis pošlem na základe korektného predstavenia firmy, pracovnej pozície a nadiktovania mailovej adresy. Som šťastne zadaná osoba, neposkytujem nič viac ako svoju kreativitu, chuť pracovať a svoju šikovnosť. ŠPEKULANTI NEVOLAJTE
hľadám prácu
Hľadám prácu v oblasti, administratívy, sociálnej práce alebo školstva v Trenčíne alebo v Dubnici a blízkom okolí. Hľadám prácu buď na plný alebo aj čiastočný úväzok, prípadne prácu na doma.
Hľadám si vedľajšiu prácu (iba HOME OFFICE)
Hľadám si vedľajšiu prácu ako privyrobenie popri hlavnému zamestnaniu. NEHĽADÁM ŽIADNE: - predaje (kozmetiky, výživových doplnkov atď.) - vypĺňanie dotazníkov/prieskumov/ankiet - telefonický support (call centrá a pod.) - poisťovníctvo ani nič, čo treba ľuďom núkať aby ste z nich mali províziu - ani žiadne podvodné činnosti, kde si treba niečo stiahnuť/klikať/pozerať videá/naháňať lajky a pod. Som spoľahlivá, seriózna, zodpovedná, a preto hľadám rovnako serióznu ponuku. Čo teda hľadám? Ideálne nejakú nekomplikovanú administratívnu prácu, ktorá vám zbytočne berie čas, no je nutné ju urobiť, a zároveň ju bez problémov viete zveriť niekomu ďalšiemu. Vyštudovala som právnickú fakultu, ale netrvám na tom, aby náplň práce bola nutne v tejto oblasti. Ovládam Word, Excel a pôsobím aj v oblasti scenáristiky, takže veľmi rada pomôžem v korektúre gramatiky či štylistiky v rámci slovenského jazyka, prípadne preložím stredne náročné texty z angličtiny do slovenčiny (napríklad titulky pod videá). Mám tiež skúsenosti s písaním článkov a pomerne kreatívnu myseľ. Mám záujem iba o prácu, ktorú môžem robiť z domu, a ktorej vykonávanie si budem vedieť flexibilne plánovať poďla môjho času. Na určitých časových kritériách a deadlineoch sa samozrejme vieme dohodnúť. Kontaktujte ma prosím mailom. Vopred ďakujem za vaše ponuky.
Práca z domu
Dobrý deň mám 31 rokov som z Bratislavy a hľadám aktuálne prácu ktorú viem vykonávať z domu . Mám komunikačné schopnosti roky som pracoval vo firme kde sa telefonovalo, posielal sa mail klientom som komunikatívny a mám rad nové výzvy hľadám hlavne prácu ktorá viem že by mi aj platovo vyhovovala som otvorený a úprimný . Doma k dispozícii mám iPhone a iPad a wifi pripojenie poprípade svoje dáta tak že nieje problém . Prácu si skôr hľadám v oblasti marketingu a administratíve . Nástup možný od Januára .Za skorú odpoved ďakujem
HĽADÁM PRÁCU NA DOMA
Dobrý deň všetkým, Hľadám si prácu na doma poprípade na 4 hodinky denne na nejakú výpomoc nie fyzický náročnú! keďže som tehotná no s veľkou dávkou energie. Mobilná s vlastným autom , komunikatívna, šikovná, zodpovedná a s chuťou pracovať! PROSÍM LEN SERIÓZNE PONUKY! Za ponuky ďakujem Kristína Mail : ciabra.sro@ Kontakt :