inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu na víkendy

Kategória: Technika a energetika

Prevažne sa venujem elektrike (vyhláška par. 23) ale mám bohaté skúsenosti aj zo zahraničia, väčšinou fyzická práca, práca v sklade, na stavbách a skúsenosť aj s predajom, reklamáciami, atď. Nič mi nerobí problém.

Mail: benadik.vicen@
Hľadám prácu na víkendy
Podobné inzeráty
Hľadám prácu ako elektrikár
Hľadám prácu ako elektrikár-pomocnik,keď,že mám vyhlášku 21 školu elektromechanik ale bez praxe,či že prax iba v skoke.Zaujima ma oblasť automatizácia ktorú by som sa chcel naučiť. Pracoval som v zahraničí viac krát nemecký sa dorozumiem na zaciatocnickej úrovni,auto mam k dispozícii, hľadám prácu v Rakúsko Nemecko.podla dohody viem poskladať aj partiu. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Elektrikár - hľadám prácu
Inzerát je platný, ak ho čítate. Hľadám si prácu ako elektrikár IBA v Nitre a blízkom okolí. Ponuky do zahraničia mi, prosím, neposielajte. Som SZČO, §23 do 1000V, mám vlastné náradie, auto, potrebné preukazy(bozp, práca vo výškach, práca na plošinách). Skúsenosti mám s klasickými inštaláciami v domoch/bytoch, priemyselnými taktiež, MaR a niečo som si odkrútil aj v Nemecku. Uprednostním prácu s inteligentnými inštaláciami, nakoľko rozširujem svoje znalosti aj o KNX(školenie), prípadne nejakú priemyselnú halu alebo kancelárie. Nastúpiť môžem po dohode za niekoľko dní. Prvý kontakt poprosím mailom, po dohode aj hovor. číslo je vymyslené.
Prevádzkový elektrotechnik
Mzdové podmienky (brutto) 1 000 - 1 400 EUR/mesiac - príplatky za prácu nadčas - príplatky za prácu počas víkendov a sviatkov podľa platnej legislatívy - odmeny po sezóne Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Ponúkame prácu v lyžiarskom stredisku PARK SNOW Donovaly na plný úväzok alebo na živnosť na pozíciu prevádzkového elektrotechnika (obsluha lanových dráh). Náplňou práce je vykonávanie pravidelnej údržby elektrických zariadení (vyhradené technické zariadenia, určené technické zariadenia), operatívne drobné opravy a údržba na elektrických zariadeniach. Zamestnanecké výhody, benefity: - príplatky za prácu nadčas - príplatky za prácu počas víkendov a sviatkov podľa platnej legislatívy - sezónny skipas platný v stredisku PARK SNOW Donovaly - práca v stabilnej spoločnosti - odmeny po sezóne - zamestnanecké benefity nefinančného charakteru (napr. vstupy do partnerských rekreačných zariadení) - atraktívne horské prostredie so širokou ponukou voľnočasových aktivít Štruktúrovaný životopis (príp. potvrdenia o absolvovaných školeniach a kurzoch) poprosím zasielajte e-mailom do 15.12.2022 na adresu chaban@ alebo
Hladam pracu,zakazky
Hladam zakazky alebo pracu ako s.r.o.-cka. V oblasti elektro. Prax silnoprud, slaboprud, automatizacia. Mam papiere aj prax na roznych strojoch (bagre, zeriavi, plosiny, VZV,...) V pripade viac informacii ma kontaktujte emailom. Dakujem
Elektrikár na Slovensku
Dobrý deň, hľadám si prácu ako elektrotechnik, skúsenosti v obore mam z práce v zahraničí a momentálne na Slovensku (ako zástupca hlavného technika v oblasti zabezpečovacích systémov). Prácu hľadám na Slovensku nie v zahraničí.
Elektrikár - hľadám prácu
Inzerát je stále platný, ak ho čítate. Dobrý deň, zatiaľ len informatívne by som sa rád poobzeral po nejakej práci priamo v Nitre a ak by bola výhodnejšia ako tá, v ktorej práve som, nevylučujem spoluprácu. Som szčo vyučený elektrikár s §23, vlastné náradie mám, auto tiež. Skúsenosti mám s priemyselnými, bytovými aj RD inštaláciami, MaR a dačo som si odkrútil aj v DE. Momentálne robím bytovky, takže nejakú zmenu by som uvítal, ale záleží od ponuky. Prácu hľadám priamo v Nitre alebo v blízkom okolí. Ak vás môj inzerát zaujal a máte nejaké ďalšie otázky, kontaktujte ma, prosím, najskôr mailom(číslo je vymyslené).