inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám predavačku

Kategória: Brigády

Hľadám šikovnú predavačku do školského bufetu. Práca len na 4 hodiny nenáročná. Nutná odborná spôsobilosť, alebo vyučena predavačka. Najlepšie invalidná a zo Žiliny. .
Hľadám predavačku
Podobné inzeráty
Hľadám šikovnú predavačku do koženej galantérie v OD prior
Hľadám šikovnú predavačku do koženej galantérie v OD Prior BB viac info na tel.č. .
Predávačku
Hľadám súrne predávačku pomocníčku na prevádzku v Bratislave nástup možný hneď , vikendy sú voľné plat a Prac doba dohodou víc inf
Kebab v Topolčanoch prijme  predavačku.
Kebab v Topolčanoch prijme do pracovného pomeru predavačku. Bližšie informácie poskytneme na telefónnom čísle:
Prijmeme predavačku
Hľadáme predavačku na výpomoc do predajne farieb vo Zvolene. Práca je na dohodu prevažne na pár hodín denne, alebo aj na celý deň a v sobotu (podľa dohody). Od cca 15:00 - 17:00 v pracovný deň. Pracovný čas sa môže líšiť na základe dohody. Pre viac info poslať životopis mailom: info.luftmotor@
Prijmem predavačku do malej prevádzky v Poprade
Prijmem predavačku do malej rodinnej predajne, jedná sa o predaj darčekov, ikebán, umelých kvetov a vencov, prevádzka sa nachádza v Tescu,v Poprade.Prac.doba :9.00do 19.00h.
Príjmeme brigádničku/predavačku na pozíciu predaj koláčikov
Príjmeme brigádničku/predavačku na pozíciu predaj koláčikov a obsluha výdaja jedla Náplň prace: - predaj koláčov a zákuskov - práca s pokladňou - vydaj jedál z pultov - príprava kávy - udržiavanie čistoty na prevádzke Pracovný čas: LEN VIKENDY sobota - 10:00-19:00 nedeľa - 10:00-19:00 Práca vhodná aj pre študentov a na polovičný pracovný pomer. Platove podmienky: od 4,00€/hod + príplatky za sobotu a nedeľu Miesto: Presov - Lubotice V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle: