inzercia, predaj, predám, bazár

Hladam prenajom domu

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Dobry den hladam prenajom rodinneho domu v lucenci pre pre rodinu moze byt aj dvojpodlazny alebo prizemny minimalne 3 izbovy cena dohodou ponuknite pochadzame s dediny takze o dom sa vieme postarat vopred dakujem.
Hladam prenajom domu
Podobné inzeráty
Hľadám garsónku alebo 1 izbový byt na prenájom
Dobrý deň. Hľadám garsónku alebo 1 izbový byt na prenájom v Seredi do 420 eur od 12steho marca. Som zamestnaná, viac menej v práci a hľadám dlhodobý prenájom
Hladam pre milu rodinku prenajom rodinneho domu alebo bytu
Zdravim, hladam prenajom pre rodinku s jednym dietatom. Idealne bez depozitu. Viem ze to je v dnesnej dobe velmi tazke ale pokusim stastie a isto este existuju dobri ludia. Oby dvaja clenovia su pracujuci velmi. Pan je chory ma astmu napriek tomu sa snazi chodit denne do prace maju deti konretne s nimi zije uz uba najmensie dieta ktore je skolopovinne a slusne vychovane. Prenajom hladaju do 600€ aj s energiami a dlhodobo. Su velmi mili a starostlivi o domcek alebo bytik by bolo velmi dobre starane. Ak by sa v tejto dobe nasiel niekto s dobrym sedcom tak ma prosim kontaktujte ????????????. Budem vam velmi moc vdacna.
Hľadám prenájom domu
Hľadám prenájom domu v okolí BA (Max 60km). Sme manželia s 3r synom. Som živnostník,v prípade potreby viem pomôcť s rekonštrukciou. Len seriózne ponuky.
Hladam na prenájom garsónku, alebo 1izbovy byt, v Košiciach
Hladam na prenájom garsónku, alebo 1izbovy byt, v Košiciach. Som pracujúci muž, nefajčiar, čistotný poriadkumilovný typ. Hladám bývanie ihneď. Cena : do 350.-€. Tel.
Hladam na prenájom garsónku, alebo 1izbovy byt, v Košiciac
Hladam na prenájom garsónku, alebo 1izbovy byt, v Košiciach. Som pracujúci muž, nefajčiar, čistotný poriadkumilovný typ. Hladám bývanie ihneď. Cena : do 350.-€. Tel.
Hladam byt na prenájom garsónku, al.1izbovy byt, v Košici
Hladam byt na prenájom garsónku, alebo 1izbovy byt, v Košiciach. Som pracujúci muž, nefajčiar, čistotný poriadkumilovný typ. Hladám bývanie ihneď. Cena : do 350.-€. Tel.