inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám si prácu ako masér

Kategória: Zdravotníctvo

Dobrý deň, hľadám si prácu ako masér, prípadne ako sanitár.
Mám 32 rokov, vyštudovaná Stredná zdravotnícka škola ( odbor masér).
Mám pracovné skúsenosti v kúpeľoch ale taktiež aj v nemocnici na rehabilitačnom oddelení.
Lokalita : západné Slovensko

Budem vďačný za všetky ponuky.

Ďakujem.
Hľadám si prácu ako masér
Podobné inzeráty
Hľadám prácu v odbore masér
Mám ukončenú SZŠ v odbore masér Hľadám prácu v masérskom salóne, welnesse, kúpeľoch alebo rehabilitačnom centre.
Máser/ka vo wellness hotely, Rakúsko
▶️Práca pre masérov a masérky vo wellness hotely 40 km od Viedne, Rakúsko ▶️Mzda: 1800 €/ brutto na mesiac/ rakúska pracovná zmluva príplatky ▶️Príplatky za nadčasy, sviatky, prácu v sobotu, takže Váš plat sa môže pohybovať do výšky 2200 € mesačne. ▶️13 a 14 plat ▶️Ubytovanie je hradené v plnej výške. ▶️Stravovanie vo výške 30 € mesačne ▶️Je možné pracovať na krátke turnusy. ▶️Po mesiaci máte bezplatný prístup do wellness centra ▶️Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. ▶️Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ▶️Náplň: vykonávanie masáži a bahenných zábalov ▶️Požiadavky: stredoškolské vzdelanie v obore máser Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Masér vo wellness hotely, Rakúsko
▶️Práca pre masérov a masérky vo wellness hotely 40 km od Viedne, Rakúsko ▶️Mzda: 1800 €/ brutto na mesiac/ rakúska pracovná zmluva príplatky ▶️Príplatky za nadčasy, sviatky, prácu v sobotu, takže Váš plat sa môže pohybovať do výšky 2200 € mesačne. ▶️13 a 14 plat ▶️Ubytovanie je hradené v plnej výške. ▶️Stravovanie vo výške 30 € mesačne ▶️Je možné pracovať na krátke turnusy. ▶️Po mesiaci máte bezplatný prístup do wellness centra ▶️Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. ▶️Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ▶️Náplň: vykonávanie masáži a bahenných zábalov ▶️Požiadavky: stredoškolské vzdelanie v obore máser ???????? Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42. ????????
Hľadám si prácu ako sestra
Hľadám si prácu ako sestra na ambulancii. Mam bohaté skúsenosti, pracovala som na stomatochirurgii, praktickej ambulancii, kožnej ambulancii,internej ambulancii, chirurgickej ambulancii, gynekologickej aj psychiatrickej ambulancii. Som výkonná, odolná voči stresu, s príjemným vystupovaním. Svoju prácu neberiem len ako zamestnanie ale hlavne poslanie. Hľadám zamestnávateľa, ktorý vie oceniť prácu zdravotnej sestry a dokáže poskytnúť príjemné pracovné prostredie. Mzda je uvedená v hrubom, poprípade dohoda. Do 14:00 prosím sms poprípade email. Ďakujem
Hľadám si prácu ako sestra
Hľadám si prácu ako sestra na ambulancii. Mam bohaté skúsenosti, pracovala som na stomatochirurgii, praktickej ambulancii, kožnej ambulancii,internej ambulancii, chirurgickej ambulancii, gynekologickej aj psychiatrickej ambulancii. Som výkonná, odolná voči stresu, s príjemným vystupovaním. Svoju prácu neberiem len ako zamestnanie ale hlavne poslanie. Hľadám zamestnávateľa, ktorý vie oceniť prácu zdravotnej sestry a dokáže poskytnúť príjemné pracovné prostredie. Ďakujem
Masér(ka)/terapeut(ka)
Do masážneho štúdia prijímeme na trvalý pracovný pomer odborne spôsobilého maséra/ku, terapeuta/ku alebo fyzioterapeuta/ku, s minimálne dvojročnou praxou a chuťou pre ďalšie vzdelávanie či naberanie zručností. Podmienkou je vzdelanie v odbore masér, terapeut alebo fyzioterapeut. Vyžaduje sa komunikatívnosť, pozitívny prístup a empatia. Požadovaný vek od 25 do 35 rokov. Práca obnáša okrem masáží aj obsluhu rázovej vlny, lymfodrenáže a solária, či servisné úkony, ktoré si salón vyžaduje. Z tohto dôvodu oceníme časovú a pracovnú flexibilitu. Pracovná doba je 8 hodín denne (aj počas večerných hodín), 5 dní v týždni. Minimálne mzdové hodnotenie je 700 eur mesačne (netto) v závislosti od výkonu a skúseností + k tomu prislúchajúce odmeny + zabezpečená strava. Okrem príjemného prostredia je veľkou výhodou aj zabezpečené dodatočné vzdelávanie a odovzdanie odborných zručností.