inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme basgitaristu

Kategória: Hudobníci a skupiny

Symphonic black/death metalová kapela hľadá do svojich radov basgitaristu. Okolie Sereď, Trnava. Viac informácii súkromne.
Hľadáme basgitaristu
Podobné inzeráty
Hľadáme - basgitaristu/basgitaristku
Hľadáme šikovného/nú basgitaristu/stku z okolia Prievidze. Niekoho, kto má s hraním na basu už pár ročné skúsenosti, a ideálne vie aj spievať. Sme začínajúca kapela Flanel a hráme rôzne cover verzie slovenských a českých interpretov. Sme dvaja chalani (22r) a (20r), obaja hráme na akustické gitary + spev. Ak to chceš s nami skúsiť neváhaj sa ozvať. (Viac info cez telefon, ak by som nezdvihol určite sa ozvem neskôr). ;-)
Hľadáme basgitaristu
Košická pop-rocková kapela hrajúca vlastnú tvorbu aj covery hľadá basgitaristu.
Gitarista (37r.) hlada bubenika a basgitaristu
Hladam bubenika a basgitaristu do metalovej kapely, cielom je zalozit uplne basic zostavu, teda trio, idealne keby aj basak vedel nieco zaspievat, ja tiez trochu spievam. Nechce sa mi rozpisovat nieco o style, tak napisem nejake kapely co pocuvam a ak to zarezonuje, ozvi sa PANTERA, ALICE IN CHAINS, NEUROSIS, KINGS X, PRONG, SEVENDUST, MESHUGGAH, SACRED REICH, FEAR FACTORY,
Hladame basaka / basacku
Ahojte hladame basaka alebo basacku do rozbehnutej metalovej kapely. Vekovo sme 30+ Vek a uroven zdatnosti nerozhoduje, skor by malo ist o cloveka co jednoducho ma rad muziku, ma vlastne nacinie, zaujem napredovat a mal by zaujem sa bavit muzikou a tiez sa zapojit do tvorby. Mame vlastnu tvorbu, vlastny styl. Mame vlastnu technikou vybavenu skusobnu. Zanerove ladenie: NU Metal, Thrash, Death metal, groove metal + vlastny zaner + ine metalovice... Miesto pachania akustickeho tlaku - Bratislava. Jedina poziadavka: - nadsenie pre muziku a zmysel pre dobru partiu. Zaujemci volajte resp. piste, detaily preberieme. Tesime sa na stretnutie. keys [kapela, basgitara, basak, basgitaristu, basgitarista, basacka, basacku, bass]
Hľadáme basgitaristu /ku
Ahojte, sme začínajuca kapela, ktorá hrá rock a punk v slovenskom jazyku. Hľadáme basáka, ktorý má hlavne chuť a čas hrať a nemal by problém raz do týždňa v robotný deň poobede ísť si zahrať na skúšobňu blízko Žiliny. Ak máš záujem, určite sa ozvi. Čakáme na teba!
Hľadáme basgitaristu
Čaute, hľadáme hráča / hráčku na basgitaru. Hráme vlastné veci v slovenčine. Štýlovo rock-metal.