inzercia, predaj, predám, bazár

Hladame bubenika a skusobnu, melodicky rock

Kategória: Hudobníci a skupiny

Zdravim, sme traja: doprovodna gitara a spev, basova gitara a solova gitara. Hladame bubenika a hladame skusobnu. Mame vlastne veci, ktore by sme chceli hrat. Bubenik moze byt aj zaciatocnik, nasa tvorba nie je narocna na bicie (ale zase aby vedel nieco zahrat). Ta skusobna najlepsie Nitra a okolie a keby to vyslo na okolo 50€ mesacne (vieme sa aj podelit s inou kapelou).
Hladame bubenika a skusobnu, melodicky rock
Podobné inzeráty
Hladame skusobnu a bubenika, melodicky rock
Ahoj! Sme zatial traja - doprovodna gitara+spev, basova gitara a solova gitara. Mame vlastne veci, ktore by sme chceli hrat. Hladame do partie bubenika a hladame aj skusobnu. Najlepsie Nitra a okolie a keby to vyslo na okolo 50€ mesacne (vieme sa aj podelit s inou kapelou).
Hladame soloveho gitaristu a skusobnu, melodicky rock
Zdravim, sme traja: doprovodna gitara a spev, basova gitara a bubenik. Hladame soloveho gitaristu a hladame skusobnu. Mame vlastne veci, ktore by sme chceli hrat. Ta skusobna najlepsie Nitra a okolie a keby to vyslo na okolo 50€ mesacne (vieme sa aj podelit s inou kapelou).
hladame amaterskeho bubenika Trnava
ahojte rockeri. Hladame touto cestou bubenika ktory vie zvladnut 30-40 pesniciek SK covery stylu SLize, Desmod, Ska a rock rytmus a chce si zahrat s partiou amamterov v Trnave. Skusky su raz tyzdenne od 17.00 a pre nas idealny by bol chlapik po 40 ktory niekedy aktivne hral ale teraz si len tak buchne doma . Vystupenia ratame ze pridu asi tak do 6 rocne . Ide o zabavu nie kseft, uroven bubenika by mala byt ze sa vie sam naucit skladby a je v rytmike doma . piste na email peter.koci1@
Hľadáme bubeníka (The Mýtus)
Hľadáme do kapely bubeníka ktorý by mal chuť s nami hrať sme výborná partia máme vlaste veci žáner (rock'n'roll-big-beat) Skúšame raz do týždňa cez víkend Skúšobnú máme v Trnave sú tam aj bicie k dospozicii pridávam Link na našu hudbu ak ťa to osloví ozvi sa budeme veľmi radi ✌️ bližšie info cez Emal alebo cez SMS a ja ti zavolám späť THE MÝTUS - YT - Bandzone
Hľadáme bubeníka (nie začiatočník).
Speváčka, dvaja gitaristi a basgitarista hľadajú bubeníka,ktorý má už aspoň dačo odohrate. Štýl pop-rock. Koncertné hranie. Žiadne svadby,plesy. Na požiadanie pošleme nahrávky a playlist. Skúšobňu mame. Skúška minimálne raz do týždňa väčšinou víkend.
hľadáme bubeníka
metalová skupina z NR hľadá bubeníka. bicie, skúšobňu aj aparatúru máme. profil na fb je