inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme huslistu - mandolinistu

Kategória: Hudobníci a skupiny

Do country kapely, ktorá hrá country a folk, hrajúcej na verejných (honorovaných) akciách, hľadáme huslistu-mandolinistu na doplnenie zostavy. Viac info po telefóne. Región BS,ZV,ZH,BB
Hľadáme huslistu  - mandolinistu
Podobné inzeráty
Harmonikári
Hladáme k sebe huslistu/ku aj speváka keď sa chceš pridať rád ťa privítame medzi seba sme traja 2x harmonika+ spev. Hráme najznámejšie slovenské a české ľudové piesne
KALICH
Gospel-rocková kapela KALICH,hľadá: klávesáka-harmonikára,gitaristu,huslistu- violončelistu a gajdoša.
Hľadám Kurkapelu s výjazdom na Júl a August
Dobrý deň, som huslista so skúsenosťami v kurkapelách, hľadám kapelu, ktorá potrebuje na sezónne hranie alebo krátkodobo huslistu do hudobného zloženia. Mám 30 ročné skúsenosti, nie je problém v tomto hudobnom žánre. Prosím,len seriózne ponuky. Ďakujem.
Huslista
Hľadám kapelu ktorá potrebuje huslistu.
Hľadáme chalanov a baby do country kapely:)
Ahojte hľadáme baby alebo chalanov do zakladajúcej country kapely a nástroje ako sólovú gitaru, banjo,mandolínu alebo aj husle :) taktiez by sme velmi radi privítali baby speváčky ktoré by si s nami radi zaspievali:) Sme skvelá partia a hľadáme ďalších skvelých chalanov alebo baby k nám do partie ...ak by si chcel/a zažiť plno srandy a super skúšky :) určite sa nám ozvi...Tešíme sa na všetkých:) či si baba ktorá by si s nami rada zaspievala alebo si chalan ktorý by mal záujem si s nami zahrať určite sa nám ozvi na mobil :) radi ťa privítame v našej partií :)
Hladame spevaka,basaka,gitaristu(klavesaka)
Hladame spevaka,basaka a druheho gitaristu (ak by sa nasiel aj klavesak bolo by super) do metalovej kapely Ø by Zero,skúšobnu máme v SEREDI. Z piatich (spev,gitara,basa,bicie,klavesy) sme zostali 2 (gitara,bicie). Robíme si zatial veci sami ,snažime sa pohrať aj s elektronikou ale sme v tom iba začiatočníci ,takže väčsinou sú nápady vyplnené najviac s gitarou,hlavne vyhrávkami preto by sa hodil ešte jeden gitarista.(pre predstavu môžem nápady zaslať na mail). Hladáme speváka ktorý by zvládol jak čistý vokál tak aj nejaké screamy. Tracky máme poväčšine v drop C,nezameriavame sa na konkrétny žáner,snažíme sa aj spájať viac žánrov,máme rozrobené melodickejšie veci,tvrdšie-kilovejšie aj s prvkami dnb. Zatial jediný track ktorý máme vonku: . Ak neodpíšem na mail píšte sms.