inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme kocúrika na krytie Ruská modrá

Kategória: Mačky

Hľadáme "ženícha" pre našu Ruskú modrú mačičku Minu (bez PP), chceme, aby mala raz mačiatka pred kastráciou. Termín krytia cca v lete. Len košický a prešovský kraj.
Hľadáme kocúrika na krytie Ruská modrá
Podobné inzeráty
Ruská modrá mačiatka s rodokmeňom
Chovná stanica Blue satin plemena Ruská modrá ponúka čistokrvné mačiatka s rodokmeňom. Mačiatka sú vychovávané v rodinnom prostredí, zvyknuté na malé deti aj psíkov. Ruská modrá mačka je elegantné plemeno pôvodom z cárskeho Ruska, je veľmi prítuľná a nemá deštrukčné sklony. Srsť je krásnej modro-striebornej farby, a je špecifická tým, že ju dobre znášajú aj ľudia alergickí na mačacie chlpy.
Hľadáme kocúrika ragdoll na krytie
Hľadáme kocúrika ragdoll pre našu kitty na krytie , len východné Slovensko
Siamsky kocur-krytie
Ponúkam na krytie môjho siajského kocúrika. Má 1,5 roka, je zdravý, zaočkovaný. Má užasnu povahu. Je veľli prítulný. Má za sebou úspešné krytie. Mačičku je najlepšie doniesť na 2-3 den ruje. Zostane s kocúrikom 2 dni. Ak by bolo prvé krytie neúspešné, druhé je v cene. Prosím len siamské mačičky. Krýženie s inou rasou nie je možné.
Siamsky kocur-krytie
Ponúkam na krytie môjho 2 ročného krásneho, prítulného, zdravého kocúrika. Má za sebou už pár uspešných krytí. Mačičku treba doniesť na 2-3 deň ruje. Zostane s kocúrikom 2 dni. Ak by bolo prvé krytie neúspešné, nasledujúce je v cene. Prosím len siamské alebo ragdoll mačičky. Krytie s inou rasou nie je možné.
Hľadám kocúrika  Sphynx na krytie
Hľadám kocúrika Sphynx na krytie najlepšie flakaty okolie Nové Mesto nad Váhom alebo okolie Trnavy
Ruská modrá- mačiatko s PP
Predám kocúrika s PP plemena Ruská modrá. Narodený 11. 11. 2022. Pre viac informácií nás kontaktujte telefonicky, alebo na: /russianbluecatSK