inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme kuriérov len s vlastnou dodávkou pre depo Vlkanová n

Kategória: Doprava a logistika

Hľadáme kuriérov len s vlastnou dodávkou pre širší región Banskobystrického kraja.
123Kurier - Kuriér pre každého.

Nadštandardné ohodnotenie dobre odvedené práce.
Doručenie a vyzdvihnutie zásielok na čas sú našou misiou!
Pre bližší informácie nás kontaktujte.
Hľadáme kuriérov len s vlastnou dodávkou pre depo Vlkanová n
Podobné inzeráty
Hľadáme kuriérov len s vlastnou dodávkou na 2023, Prešov
Hľadáme kuriérov len s vlastnou dodávkou pre depo Prešov na rok 2023! 123Kurier - Kuriér pre každého. Nadštandardné ohodnotenie dobre odvedené práce. Doručenie a vyzdvihnutie zásielok na čas sú našou misiou! Pre bližšie informácie nás kontaktujte.
Hladame kurierov na 3,5t dodavku pre depo SDS Bratislava
Hladame kurierov pre depo SDS Bratislava (Vajnorska ulica) areal Istrochemu. Trasa: Pezinok a okolie, Senec a okolie (cca do 150km denne) Denne priemerne 40-50 (stopy+zvozy) Mame vlastne firemne dodavky. Na depo treba dochadzat vlastnym vozidlom. Plat: 1400e mesacne(plus tringelty 150-200e mesacne) Pracuje sa na zivnost, alebo dohodu. Pre blizsie info volat, alebo pisat email.
Hladame kurierov na 3,5t dodavku pre depo SDS Bratislava
Hladame kurierov pre depo SDS Bratislava (Vajnorska ulica) areal Istrochemu. Trasa: Pezinok a okolie, Senec a okolie (cca do 150km denne) Denne priemerne 40-50 stopov (stopy+zvozy) Mame vlastne firemne dodavky. Na depo treba dochadzat s vlastnym vozidlom. Plat: 1400e mesacne(plus tringelty 150-200e mesacne) Pracuje sa na zivnost, alebo dohodu. Pre blizsie info volat, alebo pisat email.
Hladame kurierov na 3,5t dodavku pre depo SDS Bratislava
Depo sa nachadza v Bratislave (areal Istrochemu) na Vajnorskej ulici. Zacina sa o 6:00 do cca 14-15-16:00 podla sikovnosti kuriera. Denny priemer cca 40-50 stopov (rozvoz+zvozy) Hladame kurierov na trasy: Pezinok a okolie, Senec a okolie, Galanta a okolie. Mame vlastne dodavky a pracuje sa na dohodu/zivnost. Na depo treba dochadzat s vlastnym autom. Pre viac otazok e-mail, alebo telefon. Plat: 1400 eur + tringelty(cca 150-200e mesiac)
Hľadáme kuriérov s vlastnou dodávkou pro 2023, Bratislava
Hľadáme kuriérov len s vlastným vozidlom pre širší región Bratislavy. Nadštandardné ohodnotenie dobre odvedené práce. 123Kurier - Kuriér pre každého Doručenie a vyzdvihnutie zásielok na čas sú našou misiou! Pre bližšie informácie nás kontaktujte.
HĽADÁME ŠIKOVNÝCH ĽUDÍ DO NAŠICH SKLADOV
Dobrý deň, do týchto skladov hľadáme brigádnikov , v prípade obojstrannej spokojnosti zmluva na TTP/ živnosť Trošku nám horia termíny , na stredu ( 30.11. ) potrebujeme minimálne 3och šikovných ľudí. Samozrejme hľadáme aj kuriérov , v inzeráte je napísaná ZÁKLADNÁ ZLOŽKA PRE KURIÉROV. Možnosť jazdiť balíky aj na vlastnom aute !!!!!!!!PONÚKNUTÉ PLATY SÚ UŽ V ČISTOM !!!!!!!! Packeta Na pántoch 18 5,33€/h + Kurierov DPD pharos, Packeta Raca/petrzalka 60€/deň základ PRE VIAC INFO VOLAŤ NA TELEFÓNNE ČÍSLO @@@@@@ 0951 01 71 31 @@@@@@ NA SPRÁVY NEODPOVEDÁM !!!!!!!!