inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme maséra/ku do nášho tímu

Kategória: Zdravotníctvo

Do našich zabehnutých prevádzok v Podolínci a Starej Ľubovni hľadáme nových kolegov/kolegyne.

Náplň (druh) práce:
- vykonávať masáže na základe osvedčení a certifikátov
- spolupracovať s ostatnými kolegami v tíme a zabezpečovať plynulý chod prevádzky

Prax je vítaná, avšak nie je nutná. Práca je vhodná aj pre absolventov škôl / kurzov.

Nástupná mzda: 5€/hodina

V prípade záujmu prosím zaslať životopis na: ali.cervenak@
Hľadáme maséra/ku do nášho tímu
Podobné inzeráty
Hľadám maséra/masérkuu
Hľadám maséra/masérku v zabehnutom salóne.
Masér ČR s ubytovaním - aj pre páry
➡ Hľadáme masérov do kúpeľov v Českej republike, Karlovy Vary! ➡ Možnosť pracovať turnusovo! ➡ Práca vhodná aj pre páry! ➡ Plat: 20 000 kč + prémie v závislosti od počtu procedúr + príplatky za nadčasy ➡ Ubytovanie: zabezpečené (50 kč/deň) ➡ Stravovanie za symbolické ceny ➡ Podmienka: kurz alebo doklad o vzdelaní maséra na zdravotníckej škole ➡ Možnosť odborného rastu na základe dosiahnutej kvalifikácie, ➡ Tiché pracovné prostredie, zaujímavá práca v príjemnom kolektíve Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Masér s ubytovaním na turnusy, Karlovy Vary
➡ Hľadáme masérov do kúpeľov v Českej republike, Karlovy Vary! ➡ Možnosť pracovať turnusovo! ➡ Plat: 20 000 kč + prémie v závislosti od počtu procedúr + príplatky za nadčasy ➡ Ubytovanie: zabezpečené (50 kč/deň) ➡ Stravovanie za symbolické ceny ➡ Podmienka: kurz alebo doklad o vzdelaní maséra na zdravotníckej škole ➡ Možnosť odborného rastu na základe dosiahnutej kvalifikácie, ➡ Tiché pracovné prostredie, zaujímavá práca v príjemnom kolektíve Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Masér s ubytovaním na turnusy, Karlovy Vary
➡ Hľadáme masérov do kúpeľov v Českej republike, Karlovy Vary! ➡ Možnosť pracovať turnusovo! ➡ Plat: 20 000 kč + prémie v závislosti od počtu procedúr + príplatky za nadčasy ➡ Ubytovanie: zabezpečené (50 kč/deň) ➡ Stravovanie za symbolické ceny ➡ Podmienka: kurz alebo doklad o vzdelaní maséra na zdravotníckej škole ➡ Možnosť odborného rastu na základe dosiahnutej kvalifikácie, ➡ Tiché pracovné prostredie, zaujímavá práca v príjemnom kolektíve ???????? Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42. ????????
Opatrovanie klientov v Belgicku.
Práca na pracovnú zmluvu – 1800€/mesiac NETTO Opatrovanie klienta v Oostkamp / Belgicko. Pre nášho partnera v Belgicku, hľadáme opatrovateľku ku klientovi, ktorý utrpel krvácanie do mozgu hneď po narodení a trpí jeho dôsledkami. Klient žije v domácnosti spolu s 82 ročnou matkou. Podmienky kontraktu: Práca na pracovnú zmluvu – dĺžka trvania kontraktu minimum 3 mesiace Jazykové znalosti: Francúzsky / Anglický jazyk úroveň B1 – B2 Nástup: čím skôr Čistá mzda: 1800€ ( vrátane izby a stravy) Vodičský preukaz: áno, vyžaduje sa šoférovanie Minimálne 1 deň voľnaČasť prepravy hradí zamestnávateľ Základné informácie o klientovi:Vek: 62 rokovVýška – 1,70m, váha – 80kg Klient používa invalidný vozík, môže chodiť s chodítkom alebo ak sa mu drží jedna ruka, tak s vedením. Jeho motorické schopnosti v rukách nie sú vycibrené a potrebuje pomoc s jedením, chodením na toaletu, gombíkmi atď. Požiadavky na opatrovateľa: Pomoc pri obliekaní, toalete, jedení, pití, príprava liekov, varenie, ľahké upratovanie. Klient žije v spoločnej domácnosti spolu s jeho 82 ročnou matkou, pre ktorú opatrovateľka pripraví jedlo a vymení posteľnú bielizeň. Opatrovateľka dostane extra 200€ na stravné poukážky. Všeobecné podmienky: – Ochrana a prevencia pri práci – Poistenie pre prípad pracovného úrazu – Zdravotné poistenie ± 9,00 mesačne (hradí opatrovateľ) – + 58,00 EUR ročne (zdravotné odvody) – Dôchodok – 200 % platba v deň štátneho sviatku – 1 až 2 mesiace dovolenky ročne – preplatené nemocenské – príspevok na starostlivosť o dieťa Životopis v anglickom jazyku spolu s aktuálnou fotografiou, prosím zaslať na: info@ Všetky ďalšie informácie a podrobný rozpis činností a aktivít dostanú vybraní kandidáti. --------------------------------------------------- Belgicko/ Kraaineme / – 1800 €/mesiac NETTO Práca je na pracovnú zmluvu Opatrovanie klienta v Kraaineme / Belgicko. Práca je na pracovnú zmluvu – 1800€/mesiac Pre nášho partnera v Belgicku, hľadáme opatrovateľku ku klientke s FOP (fibrodysplasia v progresii). Je to stav, pri ktorom kosť rastie mimo kostry. Abnormálny rast nahrádza spojivové tkanivo vrátane šliach a väzov Podmienky kontraktu: Práca na pracovnú zmluvu – dĺžka trvania kontraktu minimum 3 mesiace Jazykové znalosti: Francúzsky jazyk úroveň B1 – B2 Nástup: čím skôr Čistá mzda: 1800€ ( vrátane izby a stravy) Vodičský preukaz: áno, vyžaduje sa šoférovanie Minimálne 1 deň voľnaČasť prepravy hradí zamestnávateľ Základné informácie o klientke:Vek: 29 rokovVýška – 1,78m, váha – 65kg Ruky sú pohyblivé.Pani chodí s chodítkom, ale malé prechádzky sa dajú robiť aj s ortopedickou obuvou. Požiadavky na opatrovateľa: Presuny, pomoc pri toalete, kŕmenie, občas pomoc pri prebaľovaní, umývaní a fúkaní vlasov, aktivity, príprava jedál, ľahké uprat
Garant do zubnej kliniky
Hľadáme do nášho tímu vedúceho zubného lekára -primára do novootvorenej zubnej ambulancii v Nitre Platove podmienky sú dohodou na osobnom pohovore