inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme milé a milých šoférov

Kategória: Brigády

Dobrý deň,
Prijmeme nových vodičov/čky, ktorý si majú chuť privyrobiť, alebo chcú zmenu zamestnania. Sme flotila v spolupráci s Bolt-Taxi.
Miesto výkonu práce je Bratislava a okolie.
Pracáca je časovo flexibilná, pracujete vtedy, kedy to Vám vyhovuje.

Podmienky
- aktívny vodič alebo vodička
- preukaz vodiča taxislužby výhodou, nie podmienkou (Taxi)
-vlastné auto
- príjemné vystupovanie
- chuť pracovať

Benefity
- flexibilný pracovný čas
- nadštandardné finančné ohodnotenie
-Bonusy nad rámec Bolt
-priemerne 14 eur hod


Viac informácií v správe alebo telefonicky
Hľadáme milé a milých šoférov
Podobné inzeráty
Hľadáme šoférov/šoférky
Hľadáme šoférov/ky a operátorov/ky do našej prevádzky na rozvoz nápojov a pochutín v Bratislave. Možnosť ubytovania. Náplň práce: - prijímať telefonické objednávky - príprava objednávok - rozvoz objednávok na uvedené adresy - práca s hotovosťou Požiadavky: - vodičský preukaz sk.B minimálne 1 rok - práca v Exceli (základ) - milé a príjemné vystupovanie s zákazníkmi - znalosť Bratislavy Ako narábať s kasou a pokladňou ťa naučíme už u nás na firme. Nástupný plat 900 eur v čistom. Je možné robiť aj brigádne popri primárnom zamestnaní 4,5€/h. Ak rád jazdíš a máš rád prácu s ľuďmi tak nám určite napíš. info@
Brigáda v Grid lasér arena
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie zo Žiliny a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Grid Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie zo Žiliny a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Dolné Rudiny 1. 010 01 Žilina Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB ????Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie zo Žiliny a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Grid Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie zo Žiliny a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Dolné Rudiny 1. 010 01 Žilina Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB ????
ZÁBAVNÝ PARK- STEAM FACTORY – ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - BRIGÁDA
Do zábavného parku STEAM FACTORY, nachádzajúceho sa v OC Atrium Optima hľadáme milých, šikovných a komunikatívnych ľudí na pozíciu: ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - BRIGÁDA. Možnosť práce od 16 rokov. Prax na podobnej pozícii je výhodou. Náplň práce: - obsluha a komunikácia so zákazníkom - obsluha baru - príprava kávy a nápojov - servírovanie a podávanie jedál a nápojov - priebežné udržiavanie čistoty - obsluha pokladne - aktívny predaj kávy, nápojov, miešaných nápojov, fresh nápojov, vína, čapovaných nápojov - ďalšie súvisiace činnosti podľa pokynov nadriadeného Pracovná pozícia je na Dohodu. Plat od 3,50€ do 4,50€, bližšie informácie budú špecifikované na pracovnom pohovore. Bližšie informácie poskytneme vybraným uchádzačom. Životopisy môžete zasielať na email: manager@ alebo priniesť osobne na recepciu Steam Factory.
Čašník / Čašníčka TPP
Do zábavného parku STEAM FACTORY, nachádzajúceho sa v OC Optima hľadáme milých, šikovných a komunikatívnych ľudí na pozíciu: ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - TPP. Prax na podobnej pozícii je výhodou. Náplň práce: - obsluha a komunikácia so zákazníkom - obsluha baru - príprava kávy a nápojov - servírovanie a podávanie jedál a nápojov - priebežné udržiavanie čistoty - obsluha pokladne - aktívny predaj kávy, nápojov, miešaných nápojov, fresh nápojov, vína, čapovaných nápojov - ďalšie súvisiace činnosti podľa pokynov nadriadeného Pracovná pozícia je na TPP. Plat je 850€ v hrubom/mesiac + priplatok za vikend, sviatok,nadcas. Praca na tretinovy uvazok. Bližšie informácie poskytneme vybraným uchádzačom. Životopisy môžete zasielať na email: kosice@ alebo priniesť osobne na recepciu Steam Factory.
ZÁBAVNÝ PARK- STEAM FACTORY – ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - BRIGÁDA
Do zábavného parku STEAM FACTORY, nachádzajúceho sa v OC Optima hľadáme milých, šikovných a komunikatívnych ľudí na pozíciu: ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - BRIGÁDA. Možnosť práce od 16 rokov. Prax na podobnej pozícii je výhodou. Náplň práce: - obsluha a komunikácia so zákazníkom - obsluha baru - príprava kávy a nápojov - servírovanie a podávanie jedál a nápojov - priebežné udržiavanie čistoty - obsluha pokladne - aktívny predaj kávy, nápojov, miešaných nápojov, fresh nápojov, vína, čapovaných nápojov - ďalšie súvisiace činnosti podľa pokynov nadriadeného Pracovná pozícia je na Dohodu. Plat od 3,50€ do 4,50€, bližšie informácie budú špecifikované na pracovnom pohovore. Bližšie informácie poskytneme vybraným uchádzačom. Životopisy môžete zasielať na email: kosice@ alebo priniesť osobne na recepciu Steam Factory.
TANTRA A NURU MASERKA BRATISLAVA -nastup ihneď
Hladame do študia tantra masaži mile, usmievave dievča, ženu, studentku pripadne mamičku. Posobime už niekolko rokov ako prestýžne tantra studio v Ružinove(najlepšia oblasť v BA), mame krasne priestory a stalu, solventnu klientelu. Podmienky: Vek nad 18 rokov priťažlivy vzhľad zodpovednosť Pracovny cas je dohodou, mame viacero možnosti ako može maserka pracovať: -Počas dna napr od 9: 00 do 18:00 -počas poobedia od 11:00 do 22:00 -večery Od 16:00 do 22.00 -sobota, nedela: kedykolvek -samozrejme pracovny čas Vam vieme prisposobiť podla vašich potrieb Mzda: od 3000€ a viac, aktualne naša najlešia maserka tento mesiac mala 7500€, pracovala v priemere 4 dni v tyždni Hladame len maserky, inteligentne a vzhladom na urovni. Naši klienti su dokonalí, všetko muži na urovni. Nechodia k nam klienti z privatov! Každa maserka, ktora ma zaujem pracovať, može napisať sms,alebo zavolat na cislo Pri osobnom stretnuti radi všetko vysvetlime.