inzercia, predaj, predám, bazár

Hĺadáme montérov fotovoltaických panelov

Kategória: Technika a energetika

Hĺadáme trojčlennu partiu alebo jednotlivcov na montáž fotovoltaických panelov s praxou.
Náplň práce:
Montáž konštrukcie,panelov a káblovanie len DC strana.
Práca na strechách,rovné aj šikmé

Podmienky:
Prax s montážou
Znalost NJ-hovorovo
Živnosť min.2 mesiace
2 vystavené faktúry
Výškové práce nieje podmienka

Ohodnotenie:
2000-3000€ mesačne+dohoda.
Vyplácanie faktúr 2x do mesiaca.
Denné dochádzanie SK -AT
Časom zákazky aj na SK

Pre viac info volat :
email:životopis,dosiahnuté školenia
Hĺadáme montérov fotovoltaických panelov
Podobné inzeráty
Montáž fotovoltalických panelov
Hľadáme šikovných a skúsených Montérov na montáž fotovoltaických panelov(DC strana). Ponúka prácu pre jednotlivcov, alebo aj pre partie. Miesto výkonu práce: Rakúsko (30min od Bratislavy) Montáž len na ploché strechy so sklonom do 5 stupňov. Náplň práce: -Montáž Fotovoltaických Panelov DC strana (inštalácia po menič DC strana) -Príchod ráno na sklad -Náklad materiálu -Cesta ku zákazníkovi (Na firemnom aute) -Komunikácia so zákazníkom -Montáž konštrukcie -Nahodenie panelov -Skontrolovať, či je všetko podľa noriem -Upratať pracovisko Pracovný čas: - pracuje sa 5-6 dní v týždni (50-60h/týždeň) Čo ponúkame: - PRÁCA NA ŽIVNOSŤ, pri spoľahlivosti možnosť TPP - hodinová mzda 16-20,- Eur/hod (Mzda v závislosti od skúsenosti a jazykových znalostí) - ubytovanie zabezpečené a hradené - práca na turnusy (3/1, alebo podľa dohody) - fakturácia 14/14 alebo 14/7 - dlhodobá spolupráca a celoročne zákazky pre živnostníkov, - pomoc pri vybavovaní administratívnych záležitosti pri práci v Rakúsku Čo očakávame: - spoľahlivosť, samostatnosť, zodpovednosť, seriózny prístup k práci - ochota cestovať, flexibilita (vodičský preukaz skupiny B výhodou) - prax v danom obore (Montáž fotovoltaických panelov – DC strana)- je možné zaučiť sa - dostatočná znalosť nemeckého jazyka - B1 (ak sa jedná o partiu, tak aspoň jeden z partie musí vedieť NJ) NÁSTUP MOŽNÝ OD 24.4.2023 V prípade záujmu o prácu nás prosím kontaktujte na mail formou vyplnenia kontaktného formulára.
Montér fotovoltaických panelov Nemecko (m/ž/i)
Plat od 1800-3000 EUR podľa skúseností. Práca v Nemecku na slovenskú živnosť. Hľadáš pracovnú príležitosť? Si elektrikár/pomocný elektrikár a máš skúsenosti v obore fotovoltiky?U nás si správne. Na rôznych miestach v Nemecku hľadáme montérov fotovoltaických panelov. Pracovná náplň: -podpora nášho inštalačného týmu pri výstavbe veľkoplošných solárnych parkov -montáž a inštalácia fotovoltických panelov - pomoc pri kladení káblov (elektrodopojenie) -príprava a pomoc pri inštalácii striedavého prúdu - vykonávanie elektr.testovacích meraní prúdu a kontrola /preskúšanie technických funkcií zariadenia Požiadavky; - úspešne ukončené vzdelanie v oblasti elektriky alebo podobné vzdelanie v tejto oblasti -ideálne, ak máš skúsenosti ako montér Si šikovný a pracuješ kvalitne a samostatne - predchádzajúce skúsenosti s fotovoltikou sú výhodou, nie podmienkou - si angažovaný a schopný pracovať v tíme - vlastníš VP sk.B, nieje podmienkou -flexibilný a pripravený vycestovať do Nemecka Tvoje benefity; - obdržíš dohodu o spolupráci a dostaneš atraktívnu odmenu ktorá xodpovedá tvojmu výkonu -v závislosti od tvojich skúseností a vzdelania budeš zaškolený naším týmom v dĺžke trvania 3-4 týždne - dostaneš k dispozícii profesionálnu výbavu a orac.náradie potrebné pri výkone činnosti - podporíme Tvoj osobný rozvoj v odvetví budúcnosti, možnosť vypracovať sa až na vedúce posty - k dispozícii dostaneš komfortne zariadené ubytovanie v mieste výkonu činnosti, na naše náklady Čaká na Teba milý a priateľský kolektív
Fotovoltaika/montážnici panelov/elektrikar/pomocnik
Solar Energy Team s. r. o. Miesto práce Česká Republika, Slovensko Druh pomeru živnosť Zamestanacec Termín nástupu IHNEĎ Mzdové podmienky (brutto) 1500 - 4000EUR/mesiac hodinová sadzba závisí od praxe Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - kompletná montáž konštrukcie a panelov. - práca 10 h denne. Možnost aj v soboty, 50-60 h týždenne, turnusy pondelok-pátok, alebo 4+1 Zamestnanecké výhody, benefity - dlhodobé a stabilné projekty - zabezpečené a plne preplatené ubytovanie Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná Fotovoltaika Renomovaná česká spoločnosť činná v oblasti energetiky. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Jazykové znalosti Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti montážnik fotovoltaických panelov, výhoda vyšší mzda od počátku Počet rokov praxe 1 Osobnostné predpoklady a zručnosti - podmienkou je prax s montážou fotovoltaických/solárnych panelov-modulov aspoň 1 rok - jeden z partie sa musí vedieť dohovoriť po česky - vlastné auto výhoda - živnosť výhoda Ďalšie požiadavky: - spoľahlivosť, - tímová spolupráca, - orientácia na výkon, - odolnosť voči stresu. Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Solar Energy Team , s.r.o. je dynamická fotovoltaiská firma. S našimi klientmi sme v pravidelnom kontakte a poskytujeme im služby profesionálnej kvality a úrovne v oblasti elektro montážnych prác, ale tiež stavebné a montážne práce. Ctíme Batovké principy, dbáme na zaměstnancov ako základ dobré fungujúcej firmy.
Fotovoltaika - montážnici aj elektrikári, Nemecko.
Ponuka pre viacero tímov montérov, ale aj elektrikárov na fotovoltaiku. Jeden z partie nemčina na komunikatívnej úrovni. Montáž konštrukcií a fotovoltaických panelov, mechanickej aj elektrickej časti na strechy rodinných domov a priemyselných objektov. Sadzba: 22 - 25€/hod. (závisí od skúseností a úrovne nemčiny). Ubytovanie bude zabezpečené a preplatené v plnej výške. Mesto: v rôznych častiach Nemecka, keďže obsadzujeme pozície pre viacerých klientov. Pri spokojnosti klientov práca celoročne. Nástup: dohodou Práca na živnosť. Robí sa 55-60 hod. týždenne. Turnusy 4+1 Požiadavky: - skúsenosti s montážou alebo zapájaním fotovoltaických panelov aspoň 1 rok - jeden z partie nemčina na komunikatívnej úrovni - pri elektrikároch požadujeme skúsenosti a platné osvedčenie o skúške z vyhlášky MPSVaR SR č. 508/2009 Z.z.§21 a vyššie - živnosť, auto, náradie - spoľahlivosť, zodpovednosť, samostatnosť Ak Vás naša ponuka zaujala, pošlite nám Váš životopis na info@ alebo nám zavolajte na číslo: . Pridajte sa k našim spokojným spolupracovníkom a profitujte pri dlhodobej spolupráci z ďalších benefitov. Tešíme sa na úspešnú spoluprácu s Vami.
Hľadáme montérov na solárne panely - Nemecko na živnosť
Hľadáme montérov na solárne panely. Najlepšie zohratú skupinu 3 ľudí-3miesta v aute. Faktúruje sa za 1kwp/ 100€ Auto a lešenie dostanete z firmy . Ide o elektro a montážne prace - SOLÁRNYCH PANELOV v Thüringene -Mesto Erfurt a okolie DO 150KM Termín nástupu: dohodou Druh práce : živnosť U klienta sa bude robiť kombinácia prác – vonkajšie inštalácie solárnych panelov a vo vnútri inštalácia zariadení. Robia sa len rodinne domy, rôzne strechy šikmé, rovné...ak je šikma strecha, je k dispozícii lešenie. Ďalšie podmienky: - prax a skúsenosti v danom obore alebo skúsenosti ako pokrývač. Nebáť sa výšok Hľadáme tiež eletrikara na zapájanie - eletrikár -vyhláška min.par.21 prípadne 22,23 / montér netreba Ubytovanie: zabezpečené na byte platené firmou Turnus: podľa dohody. cez víkend sa nepracuje keď sa všetko stihne do piatku Týždenné hodiny: 50-60 hodín týždenne Mzda pre eletrikára na zapájanie walboxu od 18-21 € podľa skúsenosti Požadované dokumenty pre spoluprácu: živnostenský list a A1 pre Nemecko Tieto dokumenty prosím zasielajte na E-mail: info@ Pri mailovej komunikácii, prosíme doplniť nasledovný text: Podľa zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov udeľujem súhlas spoločnosti Inkadro-work s.r.o. so spracovávaním osobných údajov na účely sprostredkovania zákaziek, na účely zasielania nových ponúk (telefonicky, SMS, E-mailom) a zároveň udeľujem súhlas na prenos osobných údajov do zahraničia potencionálnym klientom.
DIZAJNÉR FOTOVOLTAICKÝCH SYSTÉMOV
Dizajnér fotovoltaických systémov G&F Industrial Solutions hľadá do svojho tímu dizajnéra fotovoltaických systémov. NÁPLŇ PRÁCE: navrhovanie a spracovanie štúdií fotovoltaických systémov v systéme PV*SOL (všetko potrebné zaučíme) navrhovanie konštrukcie a príprava kusovníkov v súlade s podkladmi a s ohľadom na technickú dokumentáciu (zaučíme) príprava podkladov na stretnutie so zákazníkom (zaučíme) tvorba základných cenových ponúk sledovanie trendov a legislatívy v oblasti obnoviteľných zdrojov technická podpora ostatných členov tímu MIESTO VÝKONU: Trnava POŽIADAVKY: ukončené technické vzdelanie v oblasti strojárstva, stavebníctva alebo energetiky vstupná lekárska prehliadka, BOZP školenie, vodičský preukaz sk. B základná znalosť PV*SOL alebo obdobného programu skúsenosť s akýmkoľvek modelovacím programom Excel, Word a PowerPoint na úrovni pokročilý schopnosť čítať technickú dokumentáciu anglický jazyk na pokročilej úrovni (B2), iný cudzí jazyk výhodou znalosť trendov v energetike a oblasti obnoviteľných zdrojov výhodou práca je vhodná aj pre študenta VŠ