inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme nových ľudí do laser aréna tímu

Kategória: Brigády

!!! Rozširujeme náš tím operátorov v prestížnom zabávnom centre Laser Aréna Košice !!!

Ako má vyzerať náš nový "rodinný" člen?

Mal by to byť usmievavý a prirodzený EXTROVERT, ktorý sa má chuť zabávať a nerobí mu

problém porozprávať s hocikým o hocičom. Má to byť tímový hráč so zmyslom pre humor a chuť

zabávať sa. Každý kto pozná Laser Aréna Košice vie, že nezakladáme si na formálnom

vystupovaní ani na žiadnych etických pravidlách. Zakladáme si predovšetkým na priateľskom a

uvoľnenom prístupe kde každý zákazník je náš kamarát a priateľ zabáva sa spolu s našimi

zákazníkmi. Kde spoločne s našimi hosťami sa bude podieľať na ich zážitkoch a zabávať sa s

nimi. Naším poslaním, je vyčariť úsmev na tvári každému, kto vkročí ku nám a snažíme sa, aby

odchádzal minimálne s lepšou náladou, s akou k nám prišiel.

,,Toto, je Laser Aréna Košice!”

Ak si typ človeka, ktorý miluje zábavu a miluje ľudí, zašli nám životopis na

info@ a my ťa budeme kontaktovať. Možno si práve ty náš nový "superhrdina"

do našej "rodiny" !!!

Podmienky:

-viac ako 18 rokov

-študent/ka

-zodpovednosť

-extrovert

-vzťah k videohrám

-komunikatívnosť

-chuť zabávať

-dohovorenie anglicky

*pracovný pomer LEN formou brigády pre vysokoškolákov / študentov

Platové ohodnotenie!

3,80€/hodina pri prvých troch mesiacoch, neskôr 4€/hodina a možnosť ísť s platom vyššie + odmeny + zážitkové teambuildingy

WEB: Aréna Košice
Hľadáme nových ľudí do laser aréna tímu
Podobné inzeráty
Brigáda v Grid lasér arena
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie zo Žiliny a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Grid Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie zo Žiliny a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Dolné Rudiny 1. 010 01 Žilina Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB ????Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie zo Žiliny a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Grid Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie zo Žiliny a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Dolné Rudiny 1. 010 01 Žilina Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB ????
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku Nitra
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Gravity Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie z Nitry a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Gravity Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Nástup do práce od 1.3.2023 Inzerát je platný do 10.2 Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie z Nitry a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Levická 1631/7. 949 01 Nitra Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB :)
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku Nitra
Hľadáme brigádnika/študenta/študentku ku nám do Gravity Laser Arény! Hľadáme iba študentov vysokých škôl, najlepšie z Nitry a okolia! :) Popis pozície: - Obsluha Gravity Laser Arény (nastavovanie hier na PC a PS4, práca za pokladňou, vysvetlovanie pravidiel zákazníkom, základné upratovanie priestorov - cca 20/30min denne ako vysávanie, umývanie podlahy, utretie stolov a prachu na poličkách) Nástup do práce od 1.3.2023 Čo ponúkame: - 4€/hod v čistom + tringelty - zdarma hry v našej laser aréne - príjemné prostredie, veľmi milý a mladý kolektív - variabilnú pracovnú dobu - dlhodobú spoluprácu a brigádu počas celého roka Koho hľadáme: - usmievavých, optimistických a zodpovedných študentov/tky VŠ najlepšie z Nitry a okolia - je potrebná aspoň základná hovorová angličtina (mávame aj zahraničných zákazníkov) - taktiež je potrebná základná práca s PC Naša adresa: Levická 1631/7. 949 01 Nitra Prosíme všetkých uchádzačov, aby v prípade záujmu poslali svoj ŽIVOTOPIS + FOTOGRAFIU na: info@ - na životopisy bez fotografie nebudeme odpovedať S vybranými uchádzačmi potom prebehne krátky a neformálny pohovor :) P.S.: všetci naši zamestnanci a brigádnici, ktorí u nás pracovali/pracujú opisujú túto prácu ako DREAM JOB :)
Funface Runner, obsluha fotoboxu
Hľadáš zaujímavú brigádu, ktorá ťa bude baviť a spoznáš vďaka nej nových ľudí a navštíviš krásne miesta? Ak áno, potom máme niečo práve pre Teba! Hľadáme nových ľudí do nášho FunFace tímu, ktorí sú časovo flexibilní, zodpovední, komunikačne zdatní a radi cestujú. Náplňou brigády bude obsluha fotoboxu a komunikácia s klientmi na rôznych eventoch, svadbách a večierkoch, kde je zábava jednoznačne zaručená. Obsluha fotoboxu je pritom veľmi jednoduchá - po odfotení stačí klientom vytlačiť fotografiu a poslať im ju na email. Nutnosťou je vodičský preukaz, keďže eventy máme po celom Slovensku, aj keď sa naša základňa nachádza v Bratislave. Hľadáme mladých ľudí z Bratislavy a okolia, vzhľadom na to, že pobočka a východiskový bod pre akcie je z Bratislavy. Práca je vhodná pre študentov alebo popri zamestnaní. Mzda sa pohybuje od 5 € do 7 € + odmeny v závislosti od ambície pracovať.
Burger Town hľadá do svojho tímu ľudí na tieto pozície
Burger Town hľadá do svojho tímu mladých pozitívne naladených ľudí ktorý radi pracujú na tieto pozície: Pozícia: Grillmajster vo foodtrucku na akciách Odmena: 6e/hod netto + bonusy Úväzok: brigáda, dohoda Prac.čas: flexibiliný / podľa dohody a akcií Miesto: Bratislava a okolie Dátum nástupu: Ihneď Hlavná náplň: Preberanie tovaru, príprava surovín, grilovanie, kontrola kvality, udržiavanie čistoty. Viac info na tel.č. Pozícia: Pracovník na výdaji vo foodtrucku na akciách Odmena: 5e/h netto + bonusy Úväzok: brigáda, dohoda Prac.čas: flexibiliný / podľa dohody a akcií Miesto: Bratislava a okolie Dátum nástupu: Ihneď Hlavná náplň: objednávať ľudí, práca s kasou a peniazmi, pomoc grilmajstrovi pri dokončovaní jedál. Viac info na tel.č.
Festival POHODA - upratovacie práce
Výnimočná príležitosť: Hľadáme ľudí na upratovacie práce na najväčšom festivale Pohoda od 10.7.2023 do 17.7.2023 v Trenčíne. Máte chuť stať sa súčasťou najväčšieho slovenského hudobného festivalu Pohoda a zároveň si privyrobiť? Máme pre vás jedinečnú príležitosť! Hľadáme viacero ľudí na upratovacie práce počas celého trvania festivalu. Pracovať budete v rámci dvoch skupín, ktoré budú rozdelené na dvojsmennú prevádzku. To vám dáva možnosť si užiť festival vo vašom voľnom čase a spoznať nových ľudí. Jedlo poskytujeme jedenkrát za jednu smenu a očakávame od vás príjemné a nekonfliktné správanie. Plat za vašu prácu je 5 €/h s možnosťou vyplatenia každý deň. Požiadavky: Schopnosť pracovať v dvojsmennej prevádzke Príjemné a nekonfliktné správanie Schopnosť pracovať v tíme Čo ponúkame: Práca na jednom z najväčších hudobných festivalov na Slovensku Možnosť si užiť festival vo voľnom čase Práca v príjemnom kolektíve Plat 5 €/h s možnosťou vyplatenia každý deň Jedlo poskytnuté jedenkrát za smenu Ak vás táto príležitosť zaujala, neváhajte kontaktovať telefonicky alebo mailom. Tešíme sa na spoluprácu s vami na festivale Pohoda!