inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme pomocníkov

Kategória: Priemysel a výroba

…………….M.P.-industriemontage, s.r.o. ………………
▫️Hľadáme pomocníkov ku zváračom, prípravárom, potrubárom a montérom do Nemecka.

Podmienky práce:
✔️ nutná aktívna živnosť,
✔️ manuálna zručnosť,
✔️ chuť pracovať.

✔️ Ponúkame: 55-60h týždenne
✔️ Práca v kolektíve.
✔️ Ubytovanie hradené.
Mzda po telefonickej alebo osobnej dohode.

,
info@
Hľadáme pomocníkov
Podobné inzeráty
Hľadáme pomocníkov do produkcie na HPP Rakúsko
Hľadáme pomocníkov do produkcie na HPP do Rakúska. Montáž dielov za pásom,rôzne pozície za pásom,ručné letovanie po zaučení,kontrola podľa kontrolných plánov. Mesto - Matrei Nemecká zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2160 netto. Pracovný odev,obuv,fasujete. Znalosť nemeckého jazyka B1.Musíte rozumieť pokyny pri práci!! Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár
Hľadáme pomocníkov do produkcie na HPP Nemecko
Hľadáme pomocníkov do produkcie na HPP do Nemecka. Výroba plastových okien,zarezanie na stroji,obsluha stroja na zarezanie skla,kontrola okien a dverí,kontrola kvality. Nemecka zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2200 netto. Pracovný odev,obuv,fasujete. Znalosť nemeckého jazyka B1.Musíte rozumieť pokyny pri práci!! Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme pomocníkov do produkcie na HPP Nemecko
Hľadáme pomocníkov do produkcie na HPP do Nemecka. Vizuálna kontrola kvality,balenie sendvičových toastov,kontrola balenia na porušenie,poškodenie,hotový tovar zabaliť do kartónu. Nemecka zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2200 netto. Pracovný odev,obuv,fasujete. Znalosť nemeckého jazyka B1.Musíte rozumieť pokyny pri práci!! Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hladame pomocnikov do skladu do Nemecka
Hladame pomocnikov na pracu v sklade blizko cesko nemeckej hranice. Robi sa 50h/tyzden. Mzda je 15e/h, ludia s papiermi na vzv plus jedno euro, ludia s nemcinou plus jedno euo, splatnost do 10 dni. Praca je dlhodoba. Ubytovanie zabezpecene aj hradene. Podmienka je vlastne auto, zivnost, pracovna nemcina. Nastup je mozny okamzite. Pre viac info volat alebo
Prijmeme strojníka na uhlovú pílu a dvoch pomocníkov
Hľadáme pracovnú skupinu, ktorá pozostáva zo strojníka na uhlovej píle a dvoch pomocníkov. Strojník– prax nutná. Podmienka živnosť. Ubytovanie zabezpečené. Mzda dohodou. Volať po 18:00.
Solárne panely ( Pomocníci )
Firma A-M Groupe s.r.o hľadá pomocníkov na zákazky v nemecky . Podmienky -Živnosť -16eur/ hod -Splatnosť FA 14/7 -Miesto výkonu Seeg 87637 -Pracuje sa 12hod denne 6 dní v týždni -Auto -Zodpovednosť Potrebujeme troch pracovníkov ( Pomocníkov na fotovoltaiku) Netreba žiadne náradie ani skúsenosti . Podmienka nebáť sa výšky a chuť pracovať .Jeden sa musí dohovoriť nemecky . Viac info po telefonickom rozhovore.