inzercia, predaj, predám, bazár

Hladame predavacku

Kategória: Obchod a predaj

Hladame predavacku do farmarskeho obchodu v Petrzalke a v Raci. Praca na dohodu. Plat 5,50€/h v cistom. Blizsie info tel.
Hladame predavacku
Podobné inzeráty
Ryba Vrakuňa hľadá predavačku
Ryba Vrakuňa hľadá predavačku. Firma Ryba Vrakuňa, zabehnutá rodinná firma v Bratislave mestská časť Vrakuňa hľadá do svojho kolektívu predavačku s praxou v lahôdkach. Pracovná doba je Po-Pia 6,00-14,30 a každá druhá sobota 7-12,00. Možný nastúp ihneď. Ponúkame na TPP 800eur/netto. Info na tel č. resp mail. tipe@ Tel.:
Prijmem predavačku na TK Podhajska
Prijme šikovnú spoľahlivú a zodpovednu predavačku na TK Podhájska,,textil a obuv,, Denný zárobok 36e-44e čisteho Info: Pracovná doba 2-dni robi,2-dni volno (Brigadničkky na sezónu 1.6.2023-31.82023) 2-dni robí,2-dni voľno tl: predavačka,predavačku, a pod.
Hľadáme šikovnú predavačku /predavača
Dobrý deň hľadáme do prevádzky na Donovaloch predavačku /predavača náplň prace vykladanie tovaru blokovanie,kontrola záruk viac info po telefóne prosím ozývať sa len vážny záujemcovia. Doprava zabezpečená :)
Hľadáme predavačku do potravín....
Hľadáme predavačku (samostatnú vedúcu) do znovu otvorenej prevádzky potravín v obci Prakovce. Práca na TPP. Nástup 1.1.2023 alebo dohodou. Plat 750 eur v hrubom. Firemné benefity a bonusy. Podmienka prax, spoľahlivosť ,samostatnosť a bezúhonnosť. Viac info cez kontaktný formulár.
Prijmeme predavacku
Prijmem predavačku Hľadáme kolegyňu do našej kreatívnej predajne v Púchove. Ak máš chuť pracovať, merať, stihať hľadáme práve Teba. Tvoj pracovný čas bude 4 dni v týždni od 8:30 do 17:30, jeden deň budeš mať pre seba a ku tomu 2 soboty v mesiaci. Pracovná pozícia je vhodná pre všetky ženy, ktoré majú chuť pracovať. V prípade Vášho záujmu nás kontaktujte na Mirka
Hľadáme predavačku
Hľadáme predavačku do potravín. Musí byt dokončená stredná škola a mat prax v tomto odbore . Životopis mi prosím zašlite na email .