inzercia, predaj, predám, bazár

Hladame spevaka,basaka,gitaristu(klavesaka)

Kategória: Hudobníci a skupiny

Hladame spevaka,basaka a druheho gitaristu (ak by sa nasiel aj klavesak bolo by super) do metalovej kapely Ø by Zero,skúšobnu máme v SEREDI. Z piatich (spev,gitara,basa,bicie,klavesy) sme zostali 2 (gitara,bicie). Robíme si zatial veci sami ,snažime sa pohrať aj s elektronikou ale sme v tom iba začiatočníci ,takže väčsinou sú nápady vyplnené najviac s gitarou,hlavne vyhrávkami preto by sa hodil ešte jeden gitarista.(pre predstavu môžem nápady zaslať na mail). Hladáme speváka ktorý by zvládol jak čistý vokál tak aj nejaké screamy. Tracky máme poväčšine v drop C,nezameriavame sa na konkrétny žáner,snažíme sa aj spájať viac žánrov,máme rozrobené melodickejšie veci,tvrdšie-kilovejšie aj s prvkami dnb. Zatial jediný track ktorý máme vonku: . Ak neodpíšem na mail píšte sms.
Hladame spevaka,basaka,gitaristu(klavesaka)
Podobné inzeráty
Hľadám basáka a klávesáka
Hľadám basáka a klávesáka do nového projektu. Budeme hrať prevažne ľudovky a covery na koncerty, eventy a svadby. Pravdaže, chcem hrávať aj vlastnú tvorbu. Ak máš chuť hrať tak zavolaj na . Skúšobňa je v Nitre. Vyžadujem spoľahlivosť a profesionálny prístup.
Hladame basaka a spevaka
Trnavska relativne nova death slam kapela hlada do partie basaka (idealne 5 strun) a spevaka (techniky guttural a pigsqueal zaklad). My sme 40+ bicie a gitara/spev, zato so skusenostami z inych kapiel
Hľadáme gitaristu a klávesáka na jazz rock,
Jazz rocková skupina hľadá gitaristu Strat. alebo telecaster.Potrebujeme: Gitara buď solo, alebo doprovod, plus potrebujeme klávesáka. Hráme Marcus Miller, Satriani, Miles Davis, Cobham,Scofield, Jef Beck a iné. Možnosť hrať v jazz kluboch Wienna a BA .Píšte na mail.volať po 20,00 hod.
Hľadáme gitaristu a speváka
Čaute, sme začínajúca kapela, hrávame punk a rock v slovenskom a českom jazyku. Skúšobňu máme v okolí Žiliny. Hľadáme gitaristu, speváka a prípadne trubkára, harmonikára a pod. vo veku do 30 rokov. Píšte na email alebo SMS.
hľadáme gitaristu a speváka s poriadnym growlom
Do novovznikajúcej metalovej kapely hľadáme gitaristu a speváka, ostrieľaní a technicky vyspelí muzikanti, za účelom vlastnej tvorby zatiaľ 4 skladby, neškatuľkujeme, Banská Bystrica a okolie, vlastná skúšobňa a štúdio k dispozícii
Hladám gitaristu a klávesáka na live hrania
Hľadám gitaristu a klávesáka na live hrania akustika / el. gitara na unplugged hrania , nie začiatočník .