inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme zdrav. sestry, sanitárov a zdravotných asistentov

Kategória: Zdravotníctvo

Psychiatrická klinika LFUK a UNB, Bratislava Staré Mesto
hľadá záujemcov o pracovnú pozíciu zdravotných sestier, sanitárov a zdravotných asistentov.
(sanitárske kurzy si možno priebežne dorobiť)
V prípade záujmu o ďalšie informácie kontaktujte vrchnú sestru:
02/57 290 828
(Treba volat viackrát počas dňa, niekedy je na vizite alebo má iné povinnosti)

Zamestnanecké výhody, benefity
- zvyšovanie základnej mzdy v zmysle Kolektívnej zmluvy v závislosti od počtu rokov
odbornej praxe
- možnosť priznania osobného príplatku po zapracovaní
- možnosť predĺženia pracovného pomeru na dobu neurčitú po zapracovaní
- príspevok zo sociálneho fondu v zmysle Kolektívnej zmluvy UNB na stomatologické
výkony, dioptrické okuliare, rekreáciu, detskú rekreáciu, životné a pracovné jubileá,
vernostné
- možnosť stravovania s príspevkom zamestnávateľa
- možnosť využitia karty MultiSport
- 5 dní dovolenky nad rámec zákona
Hľadáme zdrav. sestry, sanitárov a zdravotných asistentov
Podobné inzeráty
Ponuka práce - zdravotná sestra, sanitár, zdravotný asistent
Psychiatrická klinika LFUK a UNB, Bratislava Staré Mesto hľadá záujemcov o pracovnú pozíciu zdravotných sestier, sanitárov a zdravotných asistentov. Vhodné aj pre študentov medicíny a iných zdravotníckych odborov, ktorí majú záujem si popri štúdiu privyrobiť a popri tom získať potrebnú prax. (pre prácu sanitárov sú v ponuke rôzne pracovné úväzky) V prípade záujmu o ďalšie informácie kontaktujte vrchnú sestru: Budeme vďační aj za zdieľanie oznamu ďalším možným záujemcom.
Zdravotná sestra, Rakúsko
➡ Práca pre zdravotné sestry, praktické sestry a zdravotníckych asistentov na turnusy v Rakúsku ➡ Hľadáme zdravotné sestry, praktické sestry a zdravotníckych asistentov pre domov dôchodcov v Rakúsku, Graz ➡ Jedná sa o poskytovanie dlhodobej starostlivosti o seniorov, vedenie ošetrovateľskej dokumentácie, realizácie výkonov na základe vopred stanoveného ošetrovateľského plánu. ➡ Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ➡ Je možné pracovať tri týždne a 1 týždeň voľna. ➡ Ubytovanie je hradené v plnej výške. ➡ Mzda: 2700 - 3000 €/brutto na rakúsku pracovnú zmluvu ➡ + 300 € diéty ➡ 13 a 14 plat + príplatky za prácu v noci, za sobotu a nedeľu ➡ Flexibilný plán služieb. ➡ Možnosť stravovania za symbolické ceny ➡ Príjemný kolektív, kde už pracujú slovenky ➡ Krásne okolie - dostupnosť zabezpečená verejnou dopravou. Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Zdravotné sestry a zdravotnícky asistenti, Rakúsko
➡ Hľadáme zdravotné sestry, praktické sestry a zdravotníckych asistentov pre domovy dôchodcov v Rakúsku! ➡ Jedná sa o poskytovanie dlhodobej starostlivosti o seniorov, vedenie ošetrovateľskej dokumentácie, realizácie výkonov na základe vopred stanoveného ošetrovateľského plánu. ➡ Akceptované sú zdravotné sestry, zdravotnícki asistenti a praktické sestry. ➡ Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ➡ Je možné pracovať tri týždne a 1 týždeň voľna. ➡ Ubytovanie je hradené v plnej výške. ➡ Mzda: 2700 - 3000 €/brutto na rakúsku pracovnú zmluvu ➡ + 400 € diéty ➡ 13 a 14 plat + príplatky za prácu v noci, za sobotu a nedeľu ➡ Flexibilný plán služieb. ➡ Možnosť stravovania za symbolické ceny! ➡ Príjemný kolektív, kde už pracujú slovenky ➡ Krásne okolie - dostupnosť zabezpečená verejnou dopravou. Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Zdr. sestra, sanitár, opatrovateľka, fyzioterapeut, masér
▶️Práca pre zdravotníkov na turnusy v okrese Dolný Kubín, Slovensko ▶️Hľadáme zdravotné sestry, praktické sestry, zdravotných asistentov, sanitárov, opatrovateľky, fyzioterapeutov, masérov pre súkromné zariadenie pre seniorov s opatrovateľskou službou a s klientami s diagnózami ako je demencia a Alzheimerova choroba ▶️Možnosť pracovať turnusovo! 2 týždne práca, 2 týždne voľno ▶️Ubytovanie je zadarmo v zariadení ▶️Plat: 850 - 1400 € / mesiac na pracovnú zmluvu (hradená sociálna a zdravotná poisťovňa) podľa profesie a v závislosti od zadelenia do platovej triedy ▶️Príplatky za víkendy, sviatky, nočné a nadčasy ▶️Stravovanie počas pracovnej doby za 1 € ▶️Nástup: dohodou Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Zdravotné sestry a zdravotnícky asistenti, Rakúsko
➡ Hľadáme zdravotné sestry a zdravotníckych asistentov pre domovy dôchodcov v Rakúsku, blízko Viedne! ➡ Jedná sa o poskytovanie dlhodobej starostlivosti o seniorov, vedenie ošetrovateľskej dokumentácie, realizácie výkonov na základe vopred stanoveného ošetrovateľského plánu. ➡ Akceptované sú zdravotné sestry, zdravotnícki asistenti a praktické sestry. ➡ Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ➡ Je možné pracovať tri týždne a 1 týždeň voľna. ➡ Ubytovanie je hradené v plnej výške. ➡ + 300 € diéty ➡ 13 a 14 plat + príplatky za prácu v noci, za sobotu a nedeľu ➡ Flexibilný plán služieb. ➡ Možnosť stravovania za symbolické ceny! ➡ Príjemný kolektív, kde už pracujú slovenky ➡ Krásne okolie - dostupnosť zabezpečená verejnou dopravou. ???????? Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42. ????????
Zdravotná sestra - LEVICE
Súkromné zdrav. zariadenie hľadá do svojho tímu zdrav. sestru so vzdelaním a praxou v zdravotníctve. Úlohou zdrav. sestry bude starostlivosť o pacienta pri lôžku na chirurgickom lôžkovom oddelení. Klinika je dlhodobo úspešným zariadením s vysokou úrovňou starostlivosti o pacientov. Jedná sa o trojzmennú prevádzku (teda vrátane nočných zmien), ale bez víkendových služieb. Ponúkané výhody: - jedná sa o prácu v čistom a elegantnom prostredí - pre stabilného a dlhodobo úspešného zamestnávateľa - zamestnávateľ vám ponúka zaujímavé a motivačné finančné ohodnotenie za vašu prácu Finančné ohodnotenie: - mesačná mzda 1.300 eur brutto/mesiac - ďalšie odmeny a motivačné ohodnotenie - ak máte záujem, je možné sa dohodnúť aj na prácu na živnosť Požiadavky na zamestnanca: - úplné stredné odborné vzdelanie - dĺžka praxe - min. 3 mesiace - empatia, slušná a ústretová komunikácia voči pacientom Kontaktujte nás na tel. čísle alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred serióznym uchádzačom za záujem.