inzercia, predaj, predám, bazár

Hlavolam v gule

Kategória: Hračky

Predám hlavolam v gule - 138 krokov. Je to veľmi dobrá hra, aj pre dospelých. Bežné známky používania - trošku poškrabané. Mám aj originálnu krabicu.

Rozmery krabice: 19,5 x 18 x 18cm
Výška gule je cca. 18cm
Vaha je vva. 550g
Hlavolam v gule
Podobné inzeráty
Perplexus hlavolam
Hlavolam s malou guličkou uzavretú v plastovej guli, ktorá by sa mala dostať z bodu 1 do bodu 100. Musí prejsť 3D bludiskom cez rôznorodé prekážky pomocou natáčania. Chlapci a dievčatá budú pravdepodobne nútení niekoľkokrát pretočiť guľu o 360 °, než sa gulička dostane do cieľa. prednosti: zlepšuje logickú úvahy plast veľmi odolný pri nechcenom páde na zem rozvíja jemnú motoriku a koordináciu rokou a očí obtiažnosťou je pre mierne pokročilých riešiteľa, ktorí riešili začiatočnícku verziu Kúpte deťom Perplexus hlavolam! Vhodné pre deti od 9 rokov Materiál: plast Priemer gule: 17 cm
Hlavolam Icosoku
Predám raz hraný úplne ako nový hlavolam Icosoku aj s krabicou. Pôvodná cena 19,90. Jedná sa o hlavolam, kde súčet bodiek jednotlivých kameňov musí zodpovedať číslu, ktoré je uvedené na číselnom gombíku.
Sluckovaci hlavolam Janod Pure
Predam sluckovaci hlavolam Janod Pure v dokonalom stave.
Logická hra ThinkFun Laser Maze
Pre bystré hlavičky máme logickú hru ThinkFun Laser Maze so 60 úlohovými kartami v 4 úrovniach obtiažnosti. Vašou úlohou je splniť zadanie z kartičky a rozsvietiť v bludisku laserovým lúčom cieľ vďaka správnemu nasmerovaniu dielikov. Stolová hra ThinkFun rozvíja zručnosti z oblasti prírodných vied a techniky. Hlavolam Laser Maze je vhodný od 8 rokov a určený pre jedného hráča. Dokážete zdolať všetkých 60 výziev? Logická hra ThinkFun Laser Maze Vhodná od 8 rokov So 60 úlohovými kartami Na výber sú 4 úrovne obtiažnosti Úlohou hry je podľa zadania rozsvietiť v bludisku laserovým lúčom cieľ vďaka správnemu nasmerovaniu dielikov Hlavolam Laser Maze rozvíja zručnosti z oblasti prírodných vied a techniky Stolová hra ThinkFun má štyri úrovne obtiažnosti Parametre a špecifikácie Typ produktu Dosková hra, Hlavolam, Stolný Určenie Pre kohokoľvek Vhodné od 8 rokov Nové, nerozbalené, kompletné balenie vrátane príslušenstva Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email
Drevený hlavolam 2 v 1 - hviezda, kríž
Drevený hlavolam pre všetky múdre detské aj dospelácke hlavičky. Trúfnete si ho poskladať? Táto zábavná logická hra rozvíja u detí logické myslenie, fantáziu, zlepšuje pamäť, koncentráciu a jemnú motoriku, navyše si pri jej skladaní užijete kopu zábavy. Súčasťou je aj obrázkový návod, ktorý vás povedie krok po kroku. Samozrejme množstvo inštruktážnych videí nájdete aj na Youtube. V balení sú 2 hlavolamy: prvý je v tvare hviezdy a druhý: kríž. Materiál je čisté prírodné drevo, nenatreté. Táto logická hra je vhodná pre deti od 6 rokov. Hra je nová, v originálnej krabičke, vhodná aj ako originálny darček. Po zostavení môže slúžiť aj ako pekná dekorácia detskej izby. Úlohou je hlavolam rozobrať na časti a znovu zložiť v čo nakratšom čase späť. Drevené hračky patria medzi evergreeny, ktoré nikdy neomrzia. Sú kvalitné, odolné, ľahké a vydržia aj pre ďalšie generácie. Viac info v detailných fotografiách a vo videu. Pozrite aj ostatné moje inzeráty, množstvo kvalitných vecí za zlomok ich pôvodnej ceny.
IKEA hlavolam MULA
Predam pouzivanu drevenu hracku IKEA hlavolam Mula iba osobny odber