inzercia, predaj, predám, bazár

Hledam opatrovatelku pro 2 deti - Nová Lesná

Kategória: Brigády

Dobry den,
hledam opatrovatelku pro nase 2 deti (2 roky, 7 mesicu). Hlidani by bylo u nas doma v Nove Lesne. Moje predstava je 1-2x tydne na cca 4 hodiny dopoledne nebo odpoledne (15-19h), podminkou je hlidat obcas i v sobotu. Hledame nekoho, kdo se bude detem aktivne venovat a travit s nimi cas venku. Platove v rozmezi 6-10€/hod dle zkusenosti.
Hledam opatrovatelku pro 2 deti - Nová Lesná
Podobné inzeráty
Hladam opatrovatelku pre 2 deti - Nová Lesná
Dobry den, hladam opatrovatelku pre nase 2 deti (2 roky, 7 mesiacu). Strazanie by bolo u nas doma v Novej Lesnej. Casove 1-3x tyzdne na par hodin, idealne aj v sobotu, casove sa vieme prizposobit. Pozadujem niekoho, kto sa bude detickam aktivne venovat a travit s nimi cas vonku!!!
Hledám normální práci
Dobrý den, hledám si práci v Topolcanoch a blízkém okolí.Jsem spolehlivy pracovitý, základy PC, RP. B. Nemám problém naučit se nové věci. Nejsem alkoholik. Jen normální a seriózní nabídky
Hledám brigádu v Trenčíně
Hledám jakoukoliv brigádu i krátkodobou... Nabízím spolehlivost,bohaté zkušenosti ze stavebnictví a obchodu,ochotu učit se novým věcem. Jsem spolehlivý,komunikativní a zručný. Děkuji za jakoukoliv nabídku.
Hľadám opatrovateľku ku dieťaťu
Hľadám spoľahlivú opatrovateľku k dvojročnomu synovi, ktorá má trpezlivosť,má rada deti a vie ako k nim pristupovať. Nejde o každodenné stráženie,čiže hľadám osobu ktorá si potrebuje privyrobiť a bola by časovo flexibilná. Viac informácií mailom alebo cez telefón.
SURNE HLADAM OPATROVATELKU
Hladam opatrovatelku ,nic tazke jedna sa hlavne o spolocnost,doprovod k lekarom.... Praca je 24hod.na turnusy po dohode..... ostatne info cez mobil,len seriozne zaujemkyne na spominane turnusy ak mate seriozny zaujem si privyrobit v tejto dobe,nic narocne...
Hladam opatrovatelku k dietatu
Stale hladam opatrovatelku pre 16 mes syna. Jedna sa o brigadu vo Zvolene pre mladu,energicku, sympaticku babu. Prosim, ozyvajte sa len zvolencanky a len seriozny zaujem - pozadovany pozitivny vztah k detom, vitane skusenosti s detmi. Neponukam ubytovanie.