inzercia, predaj, predám, bazár

Hniezdo

Kategória: Nábytok pre deti

Dobrý deň, predám veľmi zachovalé hniezdo pre novorodenca od výrobcu womar zaffiro. Používané cca pol roka, teraz už nevyužité z dôvodu že malý sa už otáča a ani sa doň nezmestí. V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom alebo sms. Po dohode pošlem aj na dobierku. Cena 15 eur. (Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.).
Hniezdo
Podobné inzeráty
Bavlnené hniezdo pre bábätká - INGVART
Predáme bavlnené hniezdo pre bábätká značky INGVART. Pôvodná cena 90€. Farba staroružová z jednej strany a sivá so srdiečkami z druhej strany. Hniezdo je obojstranné, a dá sa rozviazať. Používali sme ho pri dcérke 5 mesiacov. Hniezdo je mäkkučké, príjemné na dotyk, s pevným matracom v strede, ktorý sa dá vybrať a hniezdo oprať. Hniezdo nemá žiadne poškodenia je plne funkčné. Máme k nemu aj perovú zavinovačku v prípade záujmu vieme preposlať cenu. Preferujem osobný odber v NR. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Ďakujeme.
Excluzívne La Millou hniezdo
Multifunkčné detské hniezdo vytvorené s láskou k bábätkám, aby mal drobec vždy svoje samostatné, útulné miesto na hranie, spánok a odpočinok pod drobnohľadom rodiča. Dno hniezda je vyplnené matracom z antialergickej polyuretánovej peny, ktorá obsahuje ventilačné kanáliky zaisťujúce veľmi dobrú cirkuláciu vzduchu. Bábätko ležiace v hniezde môže tráviť čas sprevádzaním svojho rodiča pri rôznych činnostiach, ako je práca, odpočinok na pohovke, kúpanie alebo dokonca aj aktivity vonku. Správna mäkkosť matraca uľahčuje fyziologickú polohu chrbta dieťaťa. Matrac je možné pred praním vybrať, čo uľahčuje jeho udržiavanie v čistote. Mäkké okraje fungujú ako ochranný kryt, takže pri umiestnení do postieľky alebo v blízkosti tvrdého čela hniezdo chráni dieťatko pred zranením. Mäkký okraj hniezda má sťahovaciu šnúrku, vďaka čomu je možné ľahko nastaviť veľkosť. Pre staršie deti je možné spodnú časť odviazať, čím sa vytvorí väčší priestor. Sťahovacia šnúrka je navyše chránená látkou (záhybom), vďaka čomu je pre dieťa úplne bezpečná. Hniezdo má taktiež po bokoch všité rukoväte a elegantná taška, ktorá je súčasťou balenia uľahčuje prenášanie a skladovanie produktu. rozmery: celková dĺžka 110 cm, celková šírka 70 cm, dĺžka stredu (matrac) 75 cm, šírka stredu (matrac) 40 cm materiál: 100% bavlna, vonkajšia strana jemný velvet materiál, výplň a penový matrac z antialergickej polyuretánovej peny (spĺňa OEKO-TEX standard 100) výrobok ručne šitý s najvyššou presnosťou a s použitím najkvalitnejších materiálov ideálny tip na štýlový a jedinečný darček pre bábätko poťah je možný prať v práčke maximálne na 30 C Pôvodná cena: 99,99 eur Stav: používané jedným dieťatkom dva mesiace, bez akýchkoľvek poškodení, bez opotrebovania, ako novučičké. pôvodný obal i komplet balenie
Hniezdo na postielku 120×60 top stav
Predam v top stave biele hniezdo s jemnymi sedymi hviezdickami, vhodne na detsku postielku o velkosti 120x60cm. Hniezdo je v top stave, mozne prat v pracke. Jednoducha montaz vdaka suchym zipsom.
Predám hniezdo Red Castle COCOONaBABY
Predám ergonomické hniezdo Red Castle COCOONaBABY. Maličká nám v ňou veľmi dobre spala do 4.mesiaca a boli sme veľmi spokojní. Súčasťou je aj plachta Red Castle, špeciálna deka Red Castle s prichytením k vajíčku na bezpečné prikrytie bábätka. Predávame za 60€, pôvodná cena nového hniezda bez príslušenstva je 150€. Len osobný odber BRATISLAVA alebo TRENČÍN. Red Castle COCOONaBABY ™ je malé hniezdo určené pre deti od narodenia do štyroch mesiacov. Vyvinul ho pediater psychoterapeut , ktorý pracuje so špeciálnym tímom na novorodeneckom oddelení v jednej z najvýznamnejších nemocníc vo Francúzsku, v nemocnici Hospital Nord v Marseilles. Tento výrobok bol vyvinutý v snahe pomôcť novorodencom prispôsobiť sa životu po narodení jemnejším, harmonickejším a účinnejším spôsobom. Znižuje gastroezofageálny reflux , ktorý sa často vyskytuje v prvom roku života. • Uľahčuje prechod potravy črevami čím zamedzuje výskyt hnačiek. • Predchádza polohovej plagiocefalii – plochej hlave, ktorá je dôsledkom polohovania dieťatka na chrbátik. • Pomáha zlepšovať kvalitu a dĺžku spánku dieťatka vďaka tomu, že sa cíti príjemne a v bezpečí. • Pomáha zlepšovať mobilitu dieťatka a koordináciu oko/ruka, ktorá je pre jeho budúci vývin nesmierne dôležitá. • Pomáha dieťatku vytvárať si vzťahy s rodičmi. Pri polohe na chrbátiku na rovnom povrchu je veľmi pravdepodobné, že bude hľadieť do stropu, alebo na jednu stranu. Ale v penovom hniezde má hlavičku mierne podoprenú a ľahšie dovidí pred seba, pričom si s ľuďmi navôkol vytvára kontakt
Hniezdo Maem Kids
Predám hniezdo pre bábätko slovenskej značky Maem Kids s autorským motívom. Dá sa používať obojstranne. Hniezdo je v super stave, vypraté a pripravené pre ďalšie bábätko.
Detská postieľka +hniezdo, matrac, plachty, zabrana
Predám Ikea Stuva detskú postieľku(60x120) s matracom, ktorú je možné využiť od narodenia až do 3 rokov dieťaťa. Biela drevená konštrukcia, veľmi stabilná, minimalistický design. Možnosť umiestnenia matraca do 2 výšok - hore pre novorodeniatko, dole pre vačšie dieťaťko. Je možnosť odobrať 1 stenu, kedy postieľka slúži ako normálna detská posteľ pre menšie dieťatko (aby vedelo dieťatko vyliezť samé von z postieľky), prípadne ak si ju chcete prisunúť k posteli. Na fotkách je aktuálne postieľka bez jednej steny, samozrejme dá sa primontovať do rovnakej výšky. Postieľka je používaná, má pár škrabancov (dieťa si brúsilo zúbky), ktoré nebránia v jej funkčnosti a účelu. K postieľke prikladám hniezdo pre bábo, 4ks plachty, ochranu okolo stien a montážny návod. Hniezdo má znaky používania, ale svoj účel stále plní. Osobný odber.