inzercia, predaj, predám, bazár

Hniezdo a zavinovacka do autosedacky

Kategória: Ostatné oblečenie

Hniezdo pre bábätko + zavinovacka na suchý zips + zavinovacka do autosedacky
Hniezdo a zavinovacka do autosedacky
Podobné inzeráty
LULLALOVE ZAVINOVACKA
Predam LULLALOVE ZAVINOVACKU spolu s vankusikom. Zavinovačka je veľmi priedušná, čo zaisťuje vhodnú teplotu bábätka bez prehriatia. Zavinovačka sa viaže na stuhy vďaka čomu sa bábätko bude cítiť bezpečne ako u maminky v brušku.Žiadne suché zipsy ani gombíky, ktoré nie sú pre deti pohodlné. Dobre zavinuté sa bábätko cíti ako v maminom brušku. Zavinovačka nie je vystužená. Materiál 100% Bavlna a silikónová výplň sú certifikované Oeko-Tex štandard 100. Povodna cena 35€. Predam za 20€
Hniezdo a zavinovacka
Hniezdo pre bábätko + zavinovačka, ktorá sa dá použiť ako paplonik
Effiki hniezdo + zavinovačka set
Zamatové BABY Hniezdo Effiki - Modré + zavinovačka v rovnakej farbe. Málo používané, bez poškodenia, v pôvodnom obale.
Zavinovačka do autosedacky
Predám novú zavinovačku do autosedacky, vhodná na jar / jeseň. Pohodlná manipulácia vdaka zapínaniu na patentky , cize nemusíte prevliekat pásy, alebo ideálne na vajícka / sedacky kde sa pásy nedajú uplne odopnút. Zavinivacka sa zapína na suchý zips, kapucna sa dá zatiahnut. Zavinovacka je uplne nova, nebola pouzita, je oprana. Vhodna na prve mesiace ( nie je pisana velkost ale myslim ze s prehladom sadne do 6 mesiacov)
Zavinovačka Sleepee Second Step SwaddleMe
Zavinovačka Second Step SwaddleMe mintovej farby pre bábätká od 6,5 - 9 kg. Zavinovačka má otváracie rukávy, takže ju neskôr môžete využiť aj ako spací vak. Používaná málo, nepoškodená.
Paperova perinka/ Zavinovacka
Predam paperovu perinku Evy Kiedronovej, ktora sluzi na vhodnu manipulaciu s babatkom a k spravnemu ulozeniu dietatka k odpocinku. Nesluzi len ako klasicka zavinovacka, ale aj ako hniezdo, ktore podporuje spravny vyvin chrbtice, ked je dietatko bdele alebo sa hra pod hrazdickou. Perinka je skvela, sluzi aj ako prevencia proti zlezanej hlavicke, neskor ako paplonik. Pod periku sa uklada paperovy vankusik, aby bolo babatko pekne vypolohovane a uvolnilo si siju. Predavam set - MaxiDracik 100x100cm aj s vankusikom a k tomu nahradne obliecky v nezabudkovej farbe. Povodna cena za vsetko bola 210Eur. Na cene sa rada dohodnem.