inzercia, predaj, predám, bazár

Hodgman Core INS - Zateplenie do Broďákov Veľkosť ML

Kategória: Rybolov

Predám túto zatepľovaciu vložku do brodiacích nohavic zn. Hodgman, veľkosť ML, alebo M predĺžené. Mal som predtým brodiace nohavice H5, tie mi začali pretekať a vložka mi ostala. Sú určené pre broďáky od Hodgman-u - zips a uchytenie, kto má brodiace nohavice od Hodgman-u, ten vie presne o čom píšem. Pošlem aj poštou. VOLAŤ, NA SMS REAGOVAŤ NEBUDEM!
Hodgman Core INS - Zateplenie do Broďákov Veľkosť ML
Podobné inzeráty
Brodiace topánky Hodgman H5 veľkosť 42.
Nosil som ich asi 2 a 1/2 sezóny, predam z dôvodu, že mám další pár iných topánok. K topánkam je ešte jedna sada podrážok. Veľkosť topánky sedí na nohu vel. 42, ja sám nosim botasky veľkosti 8 a 1/2 a veľkosť je v poriadku. Pošlem aj dobierkou + poštovné. Pôvodná cena nových topánok, za ktorú som ich kupoval, bola 199€..
Prsačky Behr Trendex
Predám málo používané veľ.40/41 ľahké a veľmi pohodlné prsačky od obľúbenej nemeckej firmy Behr. Vnútro je z upraveného mäkkého PVC materiálu.​ Sú vyrobené z vynoveného materiálu Taslon-Nylon, čo je veľmi kvalitný materiál disponujúci skvelú vodeodolnosť a navyše sa veľmi príjemne nosí. Podobný pocit pri nosení máte aj pri prémiových modeloch dýchacích broďákov. Vnútro je z upraveného mäkkého PVC materiálu. Prsačky sú samozrejme absolútne vodotesné, vetruodolné a ubráni sa aj silnému UV žiareniu. nastaviteľné popruhy cez rameno prídavný sťahovací pásik náprsné vrecko na suchý zips topánky sú z robustného materiálu a majú protišmykovú podrážku.
celovka  pre rybara XHP160
Ponukam vykonnu celovku osadenu cipom upgrade XHP160 4 core. Jedna sa o priestorovy cip no v daka zoomu svieti i do znacnej dialky. Dokaze nasvietit velky priestor i dialku do 200m. Napajana je 3x nabijatelnymi bateriami a vie nabijat i tel. Velkost hlavice je 4,2cm s vypuklou sosovkov,vdaka ktorej vie jasne nasvietit velky kruh. Prechadzka lesom by vyzerala tak,ze mate na lavo i na pravo nasvietenych 10-ky metrov a ked pouzijete zoom svietite do dialky. Vdaka jej kompaktnym rozmerom vazi 365g aj s bateriami a tym je pohodlna na hlave. Cip XHP160 4 core je novinkou roka 2021 a tak sa hranice u mensich celoviek posunuli zas o nieco dalej. Ma vykonne chladenie a tak na plny vykon mozete svietit az do vybitia baterii. Nadchne polovnikov,rybarov a vsetkych outdoor nadsencov. Balenie obsahuje: -celovka -baterie 3x -usb kabel na nabijanie tel:
Dragon Nano Core 198cm 1-12g
Tel: Email:1992ggaborr@ Predám prút dragon nano core 1-12g 198cm 3krat pouzity Privlac prut udica ryba ryby ryb zubac sumec bolen stuka kapor amur karas drop shot jig ultra light ultralight
predám gate Trakker Core 2-Piece Winter
Predám čisto nové zimné gate Trakker Core 2 cena 50€
Rybárske potreby - háčiky
Predám rybárske potreby, sadu 600ks rybárskych háčikov s proti hrotom v praktickom plastovom boxe. Počet háčikov v krabičke: 600 ks. ROZMERY: Veľkosť háčika 3 : 60 kusov. Veľkosť háčika 4 : 60 kusov. Veľkosť háčika 5 : 60 kusov. Veľkosť háčika 6 : 60 kusov. Veľkosť háčika 7 : 60 kusov. Veľkosť háčika 8 : 60 kusov. Veľkosť háčika 9 : 60 kusov. Veľkosť háčika 10 : 60 kusov. Veľkosť háčika 11 : 60 kusov. Veľkosť háčika 12 : 60 kusov. Sada je nová – nepoužívaná. Predám iba ako kompletnú sadu – spolu 600ks, nie po kusoch! Cena platí za komplet sadu – 600ks háčikov. Viac info TELEFONICKY. INZERÁT PLATÍ DO VYMAZANIA!!!!