inzercia, predaj, predám, bazár

Hodinky daniel klein

Kategória: Hodinky

Dobrý deň predám pánske hodinky značky Daniel Klein hodinky maju bežné známky používania. Málo nosene.
Hodinky daniel klein
Podobné inzeráty
Predám dámske hodinky Calvin Klein Grid
Predám nové, nepoužívané hodinky Calvin Klein Grid Black Dial K83233 02. Originál vrátane balenia. Cena 60€, pôvodná cena 170€. Parametre: Elegantné dámske hodinky v čiernej farbe značky Calvin Klein. Modelová rada Grid. Čierne puzdro a náramok z nehrdzavejúcej ocele PVD. Pevný čierny PVD rám. Čierny ciferník so striebornými ručičkami a indexovými značkami. Typ ciferníka: Analógový. Quartz strojček. Zafírové sklíčko odolné voči poškriabaniu. Potiahnite / zatlačte korunku. Pevné puzdro vzadu. Veľkosť puzdra: 23 mm. Hrúbka puzdra: 8 mm. Okrúhly tvar puzdra. Šírka remienka: 25 mm. Obvod: 20cm ( L size ) Zapínanie na klip. Vodotesné do 30 metrov / 100 stôp. Funkcie: hodina, minúta. Označenie hodiniek: Swiss Made. Dámske hodinky Calvin Klein Grid Black Dial K8323302 Model - K8323302 Swiss Made Strojček – Quartz Posielam kuriérom na dobierku +3€.
pánske hodinky zn Daniel Klein
ponúkam na predaj krásne pánske hodinky zn. Daniel Klein v zlatej farbe s koženým remienkom bez akého koľvek poškodenia. hodinky som mal 2x na ruke inak boli cely čas odložené. doklad o kúpe samozrejmosť a rovnako teda aj záruka do 06/2024 osobný odber v RS pripadne možné zaslať na dobierku ako poistený balík
Panske hodinky DANIEL KLEIN
Predam panske hodinky znacka Daniel Klein. Hodinky su nove ani raz nepouzite. Nevhodny darcek.
Crrju 2150
Hodinky CRRJU 2150 sú štýlové a módne hodinky určené pre mužov, ktorí oceňujú kvalitu a eleganciu. Tieto hodinky majú okrúhly tvar púzdra vyrobeného z odolného zliatinového materiálu a materiál okienka ciferníka Hardlex, ktorý poskytuje ochranu pred poškriabaním a poškodením. Hrúbka púzdra meria 7 mm, zatiaľ čo priemer ciferníka je 40 mm, vďaka čomu ide o stredne veľké hodinky, ktoré pohodlne padnú na každé zápästie. Hodinky sú vybavené remienkom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý meria 20 mm na šírku a 24 cm na dĺžku, vďaka čomu je možné ho prispôsobiť rôznym veľkostiam zápästia. Remienok má skrytú sponu na tlačidlo, ktorá zaisťuje bezpečné a pohodlné nosenie. Hodinky sú vodeodolné do 3 Bar, vďaka čomu sú vhodné na každodenné nosenie a ľahké vodné aktivity. Tieto hodinky sú kremenné hodinky, čo znamená, že na udržanie presného času používajú kremenný kryštál napájaný batériou. Hodinky majú quartzový strojček, ktorý zaisťuje presnosť a spoľahlivosť. Dodáva sa tiež s niekoľkými funkciami, vrátane vodeodolnosti a štýlového dizajnu, vďaka čomu je ideálny na šport alebo bežné nosenie. Hodinky CRRJU 2150 sú produktom značky CRRJU, dôveryhodného výrobcu kvalitných hodiniek. Dodávajú sa v jednoduchom balení bez krabice alebo puzdra a číslo modelu je 2150. Tieto hodinky patria medzi quartzové náramkové hodinky a sú vhodné na obchodné aj bežné príležitosti. Štýl hodiniek je opísaný ako reloj hombre horloges mannen montre hom, čo znamená, že majú klasický a elegantný dizajn, ktorý osloví mužov.
Pánske hodinky Daniel Klein
Predám pánske hodinky Daniel Klein DK 11525. Nosené asi dva mesiace. Nepoškodené. Remienok kožený, hnedý. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom SMS. Cudzie čísla nedvíham.
Pánske hodinky Daniel Klein
Predám pánske hodinky značky Daniel Klein, v hnedom prevedení. S hnedým koženým remienkom. Málo nosené v perfektnom stave. Dohoda možná