inzercia, predaj, predám, bazár

HODINKY pánske športové

Kategória: Hodinky

Predám športové hodinky z dôvodu nevhodný dar,sú nové,majú fólie na remienku,sú na Quartz strojček na batériu,otočnú korunku a dátumovku,cena 79€,
HODINKY  pánske športové
Podobné inzeráty
Pánske, dámske a detské náramkové hodinky
Predám: 1.Úplne nové funkčné značkové pánske náramkové to limitovaná edícia F1 Williams team. Na SMS nereagujem, volajte, resp.píšte na email. Ideálny je osobný odber, resp.pri platbe vopred na účet zašlem poštou, t.j. + poštovné podĺa platného cenníka slovenskej pošty. Cena 35€. 2.Quartz hodinky, prasknute sklíčko,nutná vymena, cena 4€ 3.Quartz hodinky s ciferníkom, použivané,remienok funkčny, ale náročnejší užívateĺ si ho može vymeniť,cena 9€ 4.Quartz hodinky s čiastočným ciferníkom,velmi málo používané, prasknuté sklíčko,sú na ňom také bodky cena 9€ 5.Quartz Telstar,čierny remienok,pár krát použité,cena 6€ 6.Úplne nové,ešte ani nevybalené, zn.Eger TypA226,cena 9€ 7.Úplne nové hodinky zn.RICHARDS ZEGER FRANCE,značkový kožený náramok zn.GENUINE LIZARD, Italy (vid.detailne foto),cena 25€ 8.Dámske náramkové hodinky zn.ACQUA Quartz,pár krát nosené,cena 13€ 9.Dámske naramkové hodinkz z AVONu,nenosené vobec,povodná cena 21€,teraz cena 9€ 10.Dánske náramkové hodinky zn.SEIKO,nosené,cena 13€ 11.Dámske náramkové hodinky s hnedým ciferníkom, biely umelý remienok, úplne nové, nenosené, cena 7€ 12.Dámske digitálky Magnum,nenosené (nevhodný darček), cena 5€ 13.Detské hodinky Mebus na baterku (treba vymeniť) vodotesné,neopškodene,remienok je z mäkkého ohybného plastu,cena 2€ Podrobnejšie info,resp.ďalsie foto iba cez email.Na SMS nereagujem, volajte,resp.píšte na email.
panske mechanicke hodinky champion
mam na predaj panske mechanicke hodinky champion 70 roky - hodinky su pozlatene gold plated 20 micron priemer puzdra je 37 mm hodinky su pohanane elektromechanickym strojcekom - UMF 25 elektric , ktory sa montoval do hodiniek zhruba v 60 - 70 rokoch ide o vzacnejsi kusok hodiniek hodinky su funkcne , ale iba ked su hodinky v obratenej polohe ako sa bezne hodinky nosia a pouzivaju ako sa nahle hodinky polozia do beznej polohe napr sa daju na ruku po dakom case hodinky zastavia - to je jediny problem ide o starsie a zvlast o hodinky ineho pohonu aku su terajsie kto ma zaujem napiste poprosim nie s cenou 20 eur atd to si pockam aj 10 rokov mna predaj nesuri
Crrju 2150
Hodinky CRRJU 2150 sú štýlové a módne hodinky určené pre mužov, ktorí oceňujú kvalitu a eleganciu. Tieto hodinky majú okrúhly tvar púzdra vyrobeného z odolného zliatinového materiálu a materiál okienka ciferníka Hardlex, ktorý poskytuje ochranu pred poškriabaním a poškodením. Hrúbka púzdra meria 7 mm, zatiaľ čo priemer ciferníka je 40 mm, vďaka čomu ide o stredne veľké hodinky, ktoré pohodlne padnú na každé zápästie. Hodinky sú vybavené remienkom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý meria 20 mm na šírku a 24 cm na dĺžku, vďaka čomu je možné ho prispôsobiť rôznym veľkostiam zápästia. Remienok má skrytú sponu na tlačidlo, ktorá zaisťuje bezpečné a pohodlné nosenie. Hodinky sú vodeodolné do 3 Bar, vďaka čomu sú vhodné na každodenné nosenie a ľahké vodné aktivity. Tieto hodinky sú kremenné hodinky, čo znamená, že na udržanie presného času používajú kremenný kryštál napájaný batériou. Hodinky majú quartzový strojček, ktorý zaisťuje presnosť a spoľahlivosť. Dodáva sa tiež s niekoľkými funkciami, vrátane vodeodolnosti a štýlového dizajnu, vďaka čomu je ideálny na šport alebo bežné nosenie. Hodinky CRRJU 2150 sú produktom značky CRRJU, dôveryhodného výrobcu kvalitných hodiniek. Dodávajú sa v jednoduchom balení bez krabice alebo puzdra a číslo modelu je 2150. Tieto hodinky patria medzi quartzové náramkové hodinky a sú vhodné na obchodné aj bežné príležitosti. Štýl hodiniek je opísaný ako reloj hombre horloges mannen montre hom, čo znamená, že majú klasický a elegantný dizajn, ktorý osloví mužov.
Športové hodinky Suunto Ambit 3 peak
SUUNTO AMBIT3 PEAK - ako nové! PC: 320€ Popis funkcií vo fotkách. Profesionálne športové hodinky SUUNTO Ambit3 Peak sú bezkonkurenčným doplnkom, vhodným pri halovom ale aj outdoor športe. Sú vybavené technológiami, ktoré zabezpečia ich spoľahlivé fungovanie a presnosť za akýchkoľvek okolností. Vďaka kompatibilite s technológiou Bluetooth môžete svoje športové výsledky a úspechy posielať na internet a deliť sa o ne so svojimi priateľmi. Hodinky detaine zaznamenávajú vašu srdečnú funkciu a dokážu bezchybne kombinovať pokročilé funkcie v outdoor aktivite s pokročilými funkciami výkonnostného tréningu. Základné využitie Športové hodinky Suunto Ambit3 Peak sú vysoko odolné, plné chytrých funkcií a navyše štýlové. Sú to ideálne hodinky pre športovcov a dobrodruhov. Ak patríte medzi milovníkov adrenalínových outdoorových aktivít, potom by vám hodinky Suunto Ambit3 Peak nemali chýbať vo vašej výbave. Suunto Ambit3 Peak sú všestranným partnerom, ktorého oceníte pri behaní, plávaní, cyklistike alebo iných outdoorových aktivitách. Hodinky prinášajú všetko potrebné pre aktivity spojené so športovaním. Ponúkajú informácie o tepe, ukážu vám správny smer a cestu, monitorujú váš srdcový tep, zaznamenávajú tepovú frekvenciu počas plávania alebo tiež dokážu monitorovať vašu dennú aktivitu. Nechýba GPS prijímač, výškomer, teplomer a ďalšie chytré funkcie. Súčasťou balenia týchto hodiniek je Suunto Smart Sensor pre snímanie tepovej frekvencie. Tento senzor môže byť pripojený k hrudnému pásu alebo k športovému oblečeniu. Je veľmi kompaktný a zvládne zaznamenať hodnoty tepovej frekvencie aj pri plávaní.
Festina 20520/2 - Titanium | Sport Chronograph
Úplne nové, nenosené Festina 20520/2 - Titanium | Sport Chronograph. Mám k nim aj doklad záručný list a modrú krabičku. Dostal som ich do daru, ale nenosím ich. Spoločnosť Festina, gigant módnej hodinárskej výroby, zvyčajne volí pre svoje pánske hodinky pútavý, športovo-elegantný vzhľad, takže ak hľadáte zaujímavý dizajn, kvalitné spracovanie a cenovú dostupnosť, Festina je dobrou voľbou. Spoločnosť Festina sa preslávila spojením so športom a cyklistikou, a tak mnohé pánske kolekcie Festina, Titanium Sport nevynímajúc, nesú športové prvky. Hodinkám Festina Titanium Sport Chronograph dominuje pretekárska tachymetrická luneta a subciferníky stopiek, ktoré sa ovládajú dvoma tlačidlami po stranách korunky. Široké ručičky a indexy s luminiscenciou a červené prvky na ciferníku len dotvárajú športový charakter, vďaka ktorému sú hodinky vhodné pre moderného muža, ktorý hľadá hodinky, ktoré ho budú sprevádzať do práce, na neformálne večierky a športové výkony. Puzdro je vyrobené z titánu, ktorý je mimoriadne ľahký a 100 % antialergický - titánové hodinky sú preto veľmi dobrou voľbou pre mužov s citlivosťou na kovy alebo alergiou na nikel. Hodinky majú väčšiu priemernú veľkosť 45 mm, čo je hodnota, ktorá sa hodí pre moderný športový štýl. Sú to tiež odolné hodinky, ktorým nechýba zvýšená vodotesnosť do 100 M, čo znamená, že si s nimi môžete zaplávať, a prakticky nepoškriabateľné zafírové sklíčko. Vnútri sa nachádza quartzový (batériový) strojček, ktorý je presnejší, odolnejší a bezstarostnejší ako mechanický strojček - quartzové hodinky potrebujú len každých niekoľko rokov vymeniť batériu. Titánový športový chronograf je k dispozícii v štyroch farbách ciferníka (strieborná, tmavosivá, čierna a tmavomodrá) a môžete si vybrať medzi perforovaným koženým remienkom Rally a titánovým náramkom.
Predám 4ks pánske hodinky v krabičke na hodinky
Predám: - pánske hodinky s motorčekom QUARTZ samostatne 10 Eur - pánske hodinky LEGEND hnedá koža samostatne 50 Eur - pánske hodinky LEGEND strieborné samostatne 50 Eur - pánske hodinky CASIO (známky nosenia na remienku) 30 Eur v kvalitnej, koženej krabičke samostatne 25 Eur Ak kúpite spolu, cena je 150 Eur. Vhodné ako darček :) V hodinkách je nutné vymeniť baterky, všetky sklíčka ako nové, nepoškrabané. Nemením, neposielam na dobierku.