inzercia, predaj, predám, bazár

Hodiny

Kategória: Ostatné

Predám hodiny stolové 12€ +poštovné
Hodiny
Podobné inzeráty
Bonvivo /timerider/tiché/nástenné/rádio/hodiny/teplomer
Ultra-presné rádiom riadené nástenné hodiny, tiché nástenné hodiny pre obývaciu izbu/kuchyň/kancelária, hliníkové nástenné hodiny so vstavaným teplomerom a vlhkomerom – 30,5 cm Dekoratívne nástenné hodiny TIMERIDER kombinujú 3 funkcie. Tieto tiché nástenné hodiny sú nástenné hodiny so spoľahlivým zobrazením času a maximálnou presnosťou. Zmena z letného času na zimné sa vykonáva automaticky. Tieto nástenné hodiny sú tiež vybavené vstavaným teplomerom a vlhkomerom. Na týchto 30 cm nástenných hodinách môžete okrem ukazovania času odčítať aj teplotu v stupňoch Celzia a vlhkosť v %. Nástenné hodiny riadené rádiovým signálom sú veľmi obľúbené. Sú to nádherné nástenné hodiny do detskej izby, do obývačky, kancelárie alebo kuchyne. Tieto moderné hodiny sú okrúhle, nadčasové, s veľkými, ľahko čitateľnými arabskými číslicami. Teplomer a vlhkomer sú umiestnené vpravo a vľavo v spodnej tretine dekoratívnych nástenných hodín. Tieto okrúhle nástenné hodiny sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Obrovskou výhodou týchto nástenných hodín je, že sú veľmi presné a nie je potrebné ich v pravidelných intervaloch prenastavovať. Tieto nástenné hodiny fungujú s jednou energeticky úspornou AA batériou (nie je súčasťou balenia). Jeho rám je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka. Je pokrytá priehľadným plastom, ktorý ju chráni pred prachom a nečistotami. Vďaka jednoduchému dizajnu je možné tieto dekoratívne nástenné hodiny zavesiť v každej miestnosti. Či už sa ich rozhodnete použiť ako dekoráciu na stenu obývacej izby, vo vašej kuchyni alebo v kancelárii, tieto hodiny dodajú pútavý nádych kdekoľvek. Meria 30 cm v priemere a 4,2 cm do hĺbky. S hmotnosťou 900 g je dostatočne ľahký, aby sa dal ľahko pripevniť na stenu bez použitia veľkých nástrojov.
ZAVLAŽOVACIE HODINY SENSOR PLUS Hozelock (Mountfield)
Ponúkam na predaj ZAVLAŽOVACIE HODINY SENSOR PLUS Hozelock (Mountfield), plne funkčné. Rozmery [cm] 20,5 x 14,0 x 8,4 Hmotnosť [g] 442,60 Rozmer závitu 1/2" 3/4" 1" SPÔSOB PRIPOJENIA spojka na hadicu POŽADOVANÝ VSTUPNÝ TLAK [BAR] min 1 REŽIMY NASTAVENIA východ/západ avlažovacie hodiny SENSOR PLUS umožňujú automatické nastavenie závlahy pri východe či západe slnka vďaka inteligentnému snímača osvetlenia. Zavlažovanie raz alebo dvakrát za deň, a to buď pri východe, západe alebo ako pri východe tak aj západu Možnosť nastavenia závlahy na denne, každé 2 dni, 3 dni, 5 dní alebo 7 dní Tiež možné nastaviť dĺžku závlahy na 2,5,10,20,30 a 60 minút SensorControllerPlus-water-now.jpg Inteligentné fotosenzor: Tieto inteligentné zavlačovacie hodiny sa postarajú o všetko za Vás, pretože obsahuje svetelný senzor, ktorý automaticky upravuje svoj zavlažovacie harmonogram pre spustenie pri východe a západe slnka, s možnosťou výberu ako dĺžky tak frekvencie opakovania v týždni. Nie je potrebné programovať každý deň znova, hodiny automaticky mení čas začiatku, tak aby sa zhodoval s východom a západom slnka počas všetkých ročných období SensorControllerPlus-watering.jpg Inovatívny plánovanie závlahy: Môžete si vybrať dĺžku zalievanie na 2, 5, 10, 20, 30 alebo 60 minút a možno ju ľahko prenastaviť v prípade, že potrebujete reagovať na meniace sa poveternostné podmienky, bez toho aby ste museli vracať späť k návodu. Zalievanie môže byť nastavené na prevádzku každý deň na prípadne každé 2 dni, raz za 3 dni, každých 5 dní alebo raz týždenne pre rastliny, ktoré vyžadujú menej vody. hodiny.pngJednoduchá inštalácia: Senzor Plus je jednoduché nastaviť, jednoducho vložte 2 x AA batérie (nie je súčasťou dodávky) a požadovanú zavlažovacie program. nevyžadujú žiadne zložité znalosti programovania. Je dodávaný s výberom 21mm (1/2 "BSP), 26.5mm (¾" BSP) alebo 33.3mm (1 "BSP) adaptérov pre pripojenie k väčšine záhradných kohútikov. Tlačidlo okamžité závlahy: Hodiny sú tiež vybavené možnosťou okamžitej závlahy v dĺžke 10,30 či 60 minút. Je to tento model:
Predám záhradné slnečné hodiny Anno Domini - úplne  nové
Záhradné slnečné hodiny Anno Domini spájajú dôvtipné inžinierstvo s pekným stredovekým vzhľadom. Ručne vyrobené terakotové (tehlovo červené hlinené) hodiny majú charakteristickú stredovekú patinu a umožňujú neobyčajne presné určenie slnečného času. Dodávajú sa spolu s konopným závesným lanom a posuvným bronzovým gnomónom. Pre svoju vzhľadovú originálnosť sa dajú použiť aj ako nástenné hodiny s funkciou dekoračnou ale i ako ukazovateľ slnečného času. Ako nástenné hodiny sa dajú umiestniť na slnečnú stranu vašej terasy alebo balkóna. Sú veľmi pútavou dekoráciou záhradných reštaurácií a oddychových prírodných priestorov. Dajú sa priamo zavesiť pomocou dodávaného konopného lana na rôzne držiaky, trámy alebo priestorové stojany. Záhradné slnečné hodiny Anno Domini majú priemer 36 cm šírku 10 cm a dodávané konopné lano má dĺžku 1 meter. Celková hmotnosť hodín je 4 kg. Hodiny Anno Domini sú kalibrované na 48,5 stupňa zemepisnej šírky. Vhodný darček k narodeninám pre milovníkov záhradných dekorácií.
Záhradne  slnečné  hodiny
Záhradné slnečné hodiny Anno Domini spájajú dôvtipné inžinierstvo s pekným stredovekým vzhľadom. Ručne vyrobené terakotové (tehlovo červené hlinené) hodiny majú charakteristickú stredovekú patinu a umožňujú neobyčajne presné určenie slnečného času. Dodávajú sa spolu s konopným závesným lanom a posuvným bronzovým gnomónom. Pre svoju vzhľadovú originálnosť sa dajú použiť aj ako nástenné hodiny s funkciou dekoračnou ale i ako ukazovateľ slnečného času. Ako nástenné hodiny sa dajú umiestniť na slnečnú stranu vašej terasy alebo balkóna. Sú veľmi pútavou dekoráciou záhradných reštaurácií a oddychových prírodných priestorov. Dajú sa priamo zavesiť pomocou dodávaného konopného lana na rôzne držiaky, trámy alebo priestorové stojany. Záhradné slnečné hodiny Anno Domini majú priemer 36 cm šírku 10 cm a dodávané konopné lano má dĺžku 1 meter. Celková hmotnosť hodín je 4 kg. Hodiny Anno Domini sú kalibrované na 48,5 stupňa zemepisnej šírky. Vhodný darček k narodeninám pre milovníkov záhradných dekorácií. Cena aj s držiakom na stenu 39,00€
Sklenené, dizajnové hodiny JVD HT098
Hodiny JVD HT098 Rýchly prehľad: - Nástenné hodiny JVD - Čas zobrazujú arabská čísla - Quartzový strojček - Použité materiály: sklo, kovové prvky - Rozmer: 350 x 25 mm - Hodiny: netradičné darčeky pre mužov, dizajnové darčeky pre ženy Nástenné hodiny JVD HT098: základom pre výrobu týchto moderných a dizajnovo zaujímavých nástenných hodín JVD je sklo, doplnené o kovový stred a kovová čísla. Tieto nástenné hodiny JVD sú poháňané quartzovým (batériovým) strojčekom a čas je zobrazovaný pomocou dvanástich arabských číslic. Rozmery vybraných hodín značky JVD sú 350 x 25 mm. PC 50
Doučovanie anglického jazyka
Ponúkam online hodiny angličtiny pre všetky vekové kategórie a všetky levely. Pomôžem vám so všetkými možnými požiadavkami, či už sa jedná o plynulú konverzáciu aj so slangom, alebo profesionálnu úroveň angličtiny za účelom štúdia, či práce. Taktiež sa venujem deťom na základnej škole, ktoré potrebujú pomoc s učivom. Je len na vás, aké máte predstavy. Skúsenosti: Posledným 9 rokov žijem v Holandsku, celý tento čas komunikujem a pracujem výhradne v anglickom jazyku. Angličtinu mám skutočne na vysokej úrovni, a preto vám pomôžem s čímkoľvek budete potrebovať ???? Hodiny: Prvá hodina by bola bez záväzkov a uvítacia a zoznamovacia, samozrejme zadarmo. Od tohto prvotného zoznámenia sa budú všetky hodiny odvíjať. Využijeme tento čas na to aby sme sa navzájom spoznali. Vysvetlíte mi aké máte požiadavky a samozrejme koľko znalostí angličtiny už máte. Všetko záleží len na vás, aké sú vaše účely a očakávania. Podľa tohto navrhnem postup - či už to je len príprava na pohovor, alebo zlepšenie komunikácie, alebo komplet gramatika, a podobne. Môžete si sami navrhnúť za aký čas by ste sa všetko chceli naučiť aj počet hodín v jednom týždni (samozrejme dohodneme sa aj na zrealizovateľnosti vašich požiadaviek). Moje hodiny zahŕňajú viaceré typy pomôcok (všetky v cene - nepotrebujete si sami zadovážiť učebnice alebo iné). Forma učenia je profesionálna, ale aj zábavná. Snažím sa o to, aby ste si angličtinu obľúbili a nie o to aby ste sa nasilu učili presne podľa učebníc. Som veľmi trpezlivá a pokojná osoba, takže vám dokážem trpezlivo pomôcť podľa vášho tempa. Ceny: Skupinové hodiny neponúkam 1x do týždňa - 15€ 2x do týždňa - 12€ Ak som vás oslovila budem rada ak mi zanecháte či už komentár alebo súkromnú správu a ja sa vám ozvem. Pekný deň vám prajem ????