inzercia, predaj, predám, bazár

Hodiny spevu_VocalCoach_"Nauč sa spievat a bav sa spevom..."

Kategória: Výuka hudby

Ahojte! :)

Ak by ste mali záujem o lekcie spevu s hlasovým profesionálom, tak som tu pre Vás. Začiatočník alebo pokročilí kľudne sa ozvi a dohodneme sa na spolupráci. Rád pomôžem každému, kto má zmysel pre umenie a chcel by vyjadriť svoje emócie spevom. Vždy sa opakujem "Hluchými sa nerodíme, hluchými sa stávame pretože v sebe nerozvíjame percepčné vnímanie..." Ak sa chceš o tom presvedčiť aj ty, kľudne nápiš a pustíme sa do toho…
Pokiaľ si úplný začiatočník (online) preferujem najskôr skušobnú hodinu (cca25min) na ktorej zistím, či tebe alebo aj mne bude tento režim vyhovovať.

Tešim sa na stretnutie s Vami!

Spevu zdar! :))


(notovy materiál zdarma)
Hodiny spevu_VocalCoach_"Nauč sa spievat a bav sa spevom..."
Podobné inzeráty
Hodiny spevu_VocalCoach_"Nauč sa spievat a bav sa spevom..."
Ahojte! :) Ak by ste mali záujem o lekcie spevu s hlasovým profesionálom, tak som tu pre Vás. Začiatočník alebo pokročilí kľudne sa ozvi a dohodneme sa na spolupráci. Rád pomôžem každému, kto má zmysel pre umenie a chcel by vyjadriť svoje emócie spevom. Vždy sa opakujem "Hluchými sa nerodíme, hluchými sa stávame..." Ak sa chceš o tom presvedčiť aj ty, kľudne nápiš a pustíme sa do toho. Tešim sa na stretnutie s Vami! Spevu zdar! (notovy materiál zdarma)
Hodiny bicich
Ponukam individualne hodiny bicich pre zaciatocnikov i pokrocilich. Vyucovanie prebieha blizko MHD zastavky Technicke sklo. Takze hodiny su idealne pre studentov z lokalit Lamac, Dubravka, Bory ci DNV. Ako ucitel mam bohate skusenosti s detmi (5+) i dospelymi. Hru na tento nastroj som studoval v Londyne (UK) na The Istitute of Contemporary Music Performance (ICMP). Jednym z mojich ucitelov bol napriklad Fergus Gerrand, ktory spolupracoval s umelcami ako Sting, David Guetta ci Duran Duran. Hodiny mozu prebiehat aj v anglickom jazyku. Ziakov viem tiez pripravit na medzinarodne uznavane skusky Rockschool alebo Trinity. V pripade zaujmu prosim volajte/piste na uvedene cislo, pripadne na e-mailovu adresu: Dakujem.
ONLINE hodiny gitary a ukulele
Ponúkam online hodiny klasickej alebo akustickej gitary a ukulele. Hodiny sú pre začiatočníkov, ale aj pokročilých. Učíme sa hrať noty, taby, akordy, rôzne pesničky alebo skladby. Záleži od študenta, akú cestu si zvolí s mojou spoluprácou a preto sú mu hodiny šité na mieru. Cena za hodinu je 8€. V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom: ucitelkagitary@ Teším sa na spoluprácu!
Hodiny klavíra aj cez Skype
Chcete sa naučiť hrať na klavíri? Alebo už ste sa niekedy učili hrať a chcete sa zdokonaliť? Ponúkam súkromné hodiny pre začiatočníkov aj mierne pokročilých. Vzhľadom k aktuálnej situácii budem viesť hodiny aj cez Skype. Cena za 60 minútovú hodinu 10-15 €. Môžete ma kontaktovať prostredníctvom telefónneho čísla, uvedeného v inzeráte, alebo e-mailom na
Hra na klavíri - doučovanie klavíra
Dobrý deň, vyučujem hru na klavíri. Pracujem aj s úplnými začiatočníkmi. Naučím vás hudbu vnímať, zrozumiteľne ju interpretovať a usmerním vás tak, aby ste získali technickú zdatnosť pre hru skladieb, ktoré sa vám páčia. Od prvej lekcie vás vediem k samostatnosti, aby ste časom mohli pracovať bez neustáleho dozoru pedagóga. Učím správnu techniku, aby ste z nástroja efektívne vyťažili celé spektrum prostriedkov, ktoré ponúka. Ďalej učím interpretovať rôzne žánre aj klasiku, teóriu v rámci praxe a žiaka vediem k aktívnemu vnímaniu počas kreatívneho procesu hry. Vyučujem v inšpiratívnom prostredí - hodiny vediem v priateľskej a profesionálnej atmosfére. Hudbe sa naďalej aktívne venujem už 20 rokov. Hodnota vyučovacej hodiny je 25 EUR. Odporúčam, najmä spočiatku, chodiť na klavír dva razy do týždňa. Je to individuálne a jedenkrát je tiež postačujúce. Prosím, kontaktujte ma telefonicky na alebo prostredníctvom mailu. (doučovanie klavíra, hodiny klavíra, hra na piane, piano doučovanie, doučovanie klavír)
Súkromne hodiny hry na zobcovej / priečnej flaute
Ponúkam súkromné hodiny hry na sopránovej/altovej zobcovej flaute, priečnej flaute, a hodiny hudobnej teórie. Taktiež možná príprava alebo doučovanie na stredné a vysoké školy s hudobným zameraním (flauta, teória) Som absolventkou Vysokej školy múzických umení v Bratislave. výučbe hudby sa venujem siesty rok a pravidelne absolvujem kurzy pre pedagógov hudby. Pedagogická práca ma baví, no mám skúsenosti aj v sólovej a orchestrálnej hre. Vyučujem online alebo osobne u seba doma. I offer a private flute/recorder or music theory lessons for everyone. I studied on The University of performing arts in Bratislava and I live and teach music in Nitra. I am looking forward to meet new students. V prípade záujmu ma kontaktujte na moju e-mailovú adresu fekova.beatrica@