inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdacia hračka žirafa

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Plyšová hojdacia hračka bola navrhnutá pre deti, ktoré majú rady dobrodružstvo. Pohodlné a ergonomicky tvarované sedadlo poskytne vášmu dieťaťu pohodlie a bezpečnosť počas bezstarostného hojdania. Pevné drevené lišty a rukoväte pomáhajú dieťaťu udržať rovnováhu. Lišty je možné navyše jednoducho odskrutkovať. Hračka je vyrobená z hebkého a veľmi príjemného na dotyk plyšového materiálu. Po stlačení pravého ucha sa ozve veselý zvuk . Batérie sa vkladajú do púzdra umiestneného na brušku. Hračka pomáha dieťaťu rozvíjať koordináciu pohybov a podnecuje jeho predstavivosť.
Charakteristika:
- drevené hojdacie lišty
- stabilná konštrukcia
- interaktívne pravé ucho
- hebký a príjemný materiál
- pohodlné sedlo
- možnosť demontáže hojdacích líšt
- batérie (2x AA) nie sú súčasťou hračky
- nosnosť do 30 kg
- určené od 2 rokov
- vyhlásenie o zhode CE
Rozmery:
- výška 62 cm
- dĺžka líšt 74 cm
- dĺžka 66 cm
- šírka 33 cm
- výška sedadla od zeme 42 cm
- vzdialenosť sedadla od opierok: 36 cm
- šírka sedla 20 cm
Hojdacia hračka žirafa
Podobné inzeráty
Top úplne nové - Dojčenská hojdacia sieť Yayita - dohoda
Dojčenská hojdacia sieť Yayita. Cena novej 110,- eur teraz sa v AKCIÍ pohybuje 93,90 eur. Závesná hojdacia sieť je určená pre deti od narodenia do 12 mesiacov. Bábätká sa môžu chúliť v teple a bezpečí ako u mamičky. Jemné pohojdávanie má upokojujúce účinky a deťo sa tak podarí lepšie odpočívať alebo zaspávať. Tyč je z bambusu pre sieť z organickej 100% bavlny. Vrchná vrstva polstrovaného lehátka ochráni Vaše dieťatko pred chladom a tyč umožňuje flexbilné nastavenie. O bezpečnosť sa postarajú integrované zapínacie pásy. Bio bavlna neobsahuje žiadne farbivá, čím zaisťuje šetrnosť k pokožke je mimoriadne mäkká na dotyk, ľahko sa udržuje. Tyč je vyrobená z prvotriedneho bambus, ktorý je nielen krásny na pohľad a má príjemne hladký povrch, ale je aj pevný a odolný voči poveternostným vplyvom. Test bezpečnosti GS - medzinárodne uznávanú značku GS majú iba výrobky splňujúce najvyšší bezpečnostný štandard Vhodné pre deti od narodenia Nosnosť: 20 kg Šírka látky: 60 cm Celková dĺžka: 115 cm Celková výška: 110 cm Dĺžka tyče: 78 cm Min. požadovaná výška: 200 cm Materiál: 100% bio-bavlna, bambus Rozmery balenia: 11 x 11 x 79,5 cm
Hupacia husenica
Mäkká a pestrofarebná hojdacia hračka výrobcu Wonderworld s priateľským charakterom, ktorá Vám zaručí hŕbu zábavy. Deťom pomôže s rozvojom motoriky, tiež s ich rovnováhou, precvičí svaly rúk a nôh a zároveň poslúži ako krásna dekorácia izby! Hračka je vyrobená z masívneho dreva a mäkkého látkového poťahu, výplň tvorí penové guľôčky. Látková časť je snímatelná.Velikost produktu: 33x67x36 cm. Určené pre deti 18-36 mesiacov, certifikované podľa EN71.
Hojdacia panda
Ponúkam na predaj HOJDACIA PANDA, vydáva zvuky pri stlačení uška. Cena 25 Eur (dohoda možná).
Hojdacia lienka
Hojdacia lienka , po stlačení na usku bzučí. Super stav. Súčasťou sú aj pasy. Osobne BA-Ruzinov
Hojdacia postieľka pletený kôš
Hojdacia postieľka pletený kôš foto je ilustračné
Chodítko chodák pre najmenších Chicco
Predám choditko, plne funkčné aj s kockami. Hračka pomáha dieťaťu vstať a urobiť prvé kroky bezpečne. Keď dieťa vstane, opiera sa o chodítko a hračka okamžite začne hrať hudbu. Hneď ako sa dieťa zastaví, hudba prestane hrať, čím je dieťa povzbudzované, aby podniklo niekoľko ďalších krokov. Táto hračka okrem toho, že učí dieťa chodiť, vďaka rôznym hracím možnostiam, svetelným efektom účinne rozvíja fantáziu a koordinačné schopnosti dieťaťa. Akékoľvek info a foto poskytnem emailom alebo telefonicky.