inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdacie kreslo Ingenuity

Kategória: Kojenecké potreby

Predám málo používané detské kreslo , elektrické- na baterky , hojdacie , ako nové.
Hojdacie kreslo Ingenuity
Podobné inzeráty
Hojdacie kresielko - INGENUITY
Predam hojdacie kresielko INGENUITY ,používane, po jednom dieťati, vo veľmi dobrom stave. Moznosť použitia od narodenia do 9kg. Nam vel'mi pomohlo pri kolikach. Bezpecnost' dieťatka zaisťuje 3 bodovy pas. Hojdacie kresielko sa kolíše dieťatko nepretrzite, je na vyber niekoľko melóidií.
Hojdacie kreslo ingenuity
Predám hojdacie kresielko ingenuity. Dá sa použiť na baterky alebo do elektriny. U nás málo používané
Hojdacie kresielko Ingenuity
Predám hojdacie kreslo Ingenuity. Do 9kg. Samé hojdá, hrá,vibruje. Možnosť regulácie hlasitosti a dĺžky hojdania. Cena 25€ plus dohoda.
Hojdacie kreslo Ingenuity
Predam polohovatelne hojdacie kreslo, nosnost do 18kg. Kreslo nevibruje ani nehra melodie, okrem toho je vo velmi dobrom stave. Len osobny odber Michalovce.
Hojdacie lehátko / kreslo
DOJČENSKÉ HOJDACIE LEHÁTKO 3V1 ECOTOYS Hojdacie kreslo/lehatko s funkciou vibrácií a hudby. Da sa nastavit na hojdanie alebo pevné statie. Hrazdicka s hrackami sa da vymenit za jedalensky podnos co je výborné na prvé prikrmi. V pripade záujmu viem poslat aj poštou. Viac info ba stranke: ŠPECIFIKÁCIA: Veková skupina: 0 až 18 mesiacov Povolená hmotnosť: do 18 kg Zvuky: 8 melódií Vibračný modul: Áno Bezpečnostné pásy: 3 body Napájanie: 4 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Sada: rocker, 2 x hračky, podnos
Elektrické hojdacie kresielko + vibrácia INGENUITY
Predám málo používanú automatickú hojdačku s vibráciou na baterky. Húpanie, melódie, časovač, vibrácia. INGENUITY ConvertMe Swing-2-Seat. Len osobný odber Bratislava ponuka platí do zmazania inzerátu celý popis tu: