inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdačka závesná, vhodná na záhradu

Kategória: Všetko ostatné

Predám závesnú hojdačku - domáca výroba.
Robustná hojdačka- základňa je drevo,je dosť široká a môžu sa posadiť naraz aj dve deti.
Dĺžka reťazí je 2m. Kľudne unesie aj 200kg človeka.
Cena je minimálna , predávam za výrobné náklady.
Reťaze sú ukonečené s nerezovou karabínou.
Len osobny odber BA - NR.
Kontaktujte ma cez email.
Hojdačka závesná, vhodná na záhradu
Podobné inzeráty
Hojdačka závesná, vhodná na záhradu
Predám závesnú hojdačku - domáca výroba. Robustná hojdačka- základňa je drevo,je dosť široká a môžu sa posadiť naraz aj dve deti. Dĺžka reťazí je 2m. Kľudne unesie aj 200kg človeka. Cena je minimálna , predávam za výrobné náklady. Reťaze sú ukonečené s nerezovou karabínou. Len osobny odber BA - NR.
Hojdačka závesná, vhodná na záhradu
Predám závesnú hojdačku - domáca výroba. Robustná hojdačka- základňa je drevo,je dosť široká a môžu sa posadiť naraz aj dve deti. Dĺžka reťazí je 2m. Kľudne unesie aj 200kg človeka. Cena je minimálna , predávam za výrobné náklady. Reťaze sú ukonečené s nerezovou karabínou. Len osobny odber BA - NR. INZERAT PLATI AZ DO ZMAZANIA!
Detská hojdačka
Predám túto hojdačku,vhodná asi od roka, nosnosť do 22 kg. Veľmi málo používaná,ako nová. Skladná. Pôvodna cena 35€,teraz 25€ i dohoda.
sklápaciu strelnicu.Pozrite aj iné moje inzeráty
Predám sklápaciu strelnicu.Vhodná na nácvik športovej zábavnej streľby napríklad zo vzduchovky a pod. Kovové masívne prevedenie.Rozmery 55x25x23 cm.Váha cca 5kg.Sklápacie pochromované kačičky...Super zábava na chalupu,chatu,záhradu a pod....Nové,nepoužité.. Pozrite aj iné moje inzeráty
vzduchovku GERMANY DESIGNED ,kaliber 5,5 mm
Predám výbornú výbornú vzduchovku Germany Designed silnejší kaliber 5,5 mm ,blížiaci sa kalibru malorážky (5,6 mm) ,klasické, spoľahlivé lámacie naťahovanie a nie problematické a aj často poruchové pákové naťahovanie. Vzduchovka je z kvalitného materiálu,drevená pažba z jedného kusa dreva, silná pružina , rýchlosť strely v ústí hlavne cez 220m/sek.Vzduchovka má energiu strely tesne pod 15 joulov čo je vrchná povolená hranica ,kedy ešte zodpovedá kategorii D,teda nepodliehajúca registrácii teda voľný predaj.Má svetelné fosforové mieridlá systému TRU-GLO pre mierenie za zníženej viditeľnosti.Vhodná na športové účely.Udávaný dostrel 375 yardov,dlžka 1100 mm pekná, úplne nová.Vhodná na hubenie malých škodcov ,športovú streľbu,Prípadne aj s dioptrickým puškohladom.Zodpovedá zákonu podľa ktorého nie je treba nákupné povolenie ! Teda kategoria voľný predaj !Vhodná aj ako pekný darček. Preferujem osobné prevzatie ,predvedenie,odskúšanie.Žiadna "mačka vo vreci". Ako to robia niektorí inzerenti a predajcovia .Ale keď sa nedá osobne ,tak pošlem aj poštou . Odpoviem mailom každému.Pozrite aj iné moje inzeráty
Slovenska vlajka - 150x100 cm + dalsie predmety
Velka vlajka SVK rozmer 150x100 cm. Kvalitny material - vlajka vazi cca 200g (3x viac ako maju tenke vlajky) a kvalita prevedenia je vidiet aj na druhej fotografii. Je pripevnitelna ako zastava SR na tyc, ale vhodna aj ako vlajka do ruky, ci na seba ako plast. Idete na dovolenku do Chorvatska, na hudobny festival, ci podporit nasich sportovcov? Slovenska vlajka Vam nesmie chybat. Mam viac kusov, urcite sa ujde kazdemu. Zbavujem sa skladovych zasob za vyhodne ceny, preto mam aj dalsie fanusikovske predmety SVK: 1. Slovenska vlajka (vhodna na tyc) - 150x100 cm - 10 Eur 2. Slovenska vlajka (vhodna na tyc) - 90x60 cm - 5 Eur (tato je tensia) 3. Pleteny sal Slovensko / Slovakia - 138x16 cm - 7 Eur (3 druhy) - treba napisat cislo modelu 4. Clona na okno auta - 44x36 cm - 2ks - 4 Eur 5. Potah na opierku hlavy v aute - 24x24 cm - 2ks - 4 Eur 6. Sal s uchytkami na okno - 14x100 cm - 3 Eur 7. Potah na spatne zrkadlo auta - 22x28 cm - 2ks - 4 Eur 8. Autovlajky - 45x30 cm - 2ks - 5 Eur Posielam aj postou (3 Eura pri platbe vopred, 4 Eura pri dobierke). Mozny osobny odber v Bratislave. Pri osobnom odbere je plastova tyc k vlajke gratis. Piste sms alebo volajte. Inzerat je platny do zmazania. Ked citate tento text, tak inzerat je stale aktualny.