inzercia, predaj, predám, bazár

Hokejový dres a štucne

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predám červený tréningový hokejový dres SHERWOOD veľkosti L (8EUR)

Predám fanúšikovský hokejový dres SLOVAKIA (5EUR).

Predám hokejové štucne (5EUR/ks)

Osobný odber v Bratislave.
Hokejový dres a štucne
Podobné inzeráty
juniorský hokejový dres, nákrčnik, štucne
predám pár krát použitý : hokejový dres - 12 € nákrčník - 10 € štucne - 8 € Vhodné pre 8 - 10 ročných.
Dres Dukla Trenčín 1997/98/99 #33 Paukovček
Dobrý deň, Ponúkam na predaj original hokejový dres zo sezony 97/98 (rovnaké mali aj v sezone 98/98) Hrača s číslom 33 - Pavol Paukovček - Dres je ako nový, bez poškodení, vhodný pre zberateľa alebo pre radosť fanúšikovi. Dresy z týchto rokov sa prakticky nevyskytujú, preto je cena trochu vyššia. Pavol Paukovček 9. február 1964, Liptovský Mikuláš: Je bývalý slovenský hokejový útočník, neskôr tréner. S hokejom začínal v klube MHk 32 Liptovský Mikuláš. Počas ročníka 1990/91 hral v Nitre, jeho spoluhráčmi boli Žigmund Pálffy a Jozef Stümpel. Od ďalšej sezóny pôsobil v Poprade, v základnej časti posledného ročníka česko-slovenskej ligy strelil 18 gólov. V priebehu prvej sezóny slovenskej extraligy ho angažovala Dukla Trenčín, kde pomohol vybojovať majstrovský titul. V januári 1995 bol poslaný na hosťovanie do MHC Martin. Ďalšie štyri roky odohral v Trenčíne, v sezóne 1996/97 sa klub stal druhýkrát slovenským majstrom. Pred ročníkom 1999/00 podpísal kontrakt s Liptovským Mikulášom, kde hrával dva roky. Posledné dve sezóny aktívnej kariéry pôsobil v Poprade. Podobné: Gaborik, Hossa, Demitra, Palffy, Pardavy, NHL, Dresy, Hokejovy dres
Hokejovy dres
Predam brankarsky hokejovy dres Julius Hudáček #33.Dres je pre nemecky pohar ale nehral v nom.Znak na hrudi je vysivany,je to relny dres pre szlh nie fanusikovsky dres.Na cene sa da popripade dohodnut.Kontaktovat formou sms dakujem.
Hokejový dres FETISOV
Predám nový hokejový fan dres tímu NHL Detroit Red Wings - FETISOV. Dres je vo veľkosti XL, všetko na drese je našívané. Cena za dres je 55€ + poštovné V prípade záujmu píšte e-mail, číslo je vymyslené.
Hokejový dres FEDOROV
Predám nový hokejový fan dres tímu NHL Detroit Red Wings - FEDOROV. Dres je vo veľkosti XL, všetko na drese je našívané. Cena za dres je 55€ + poštovné V prípade záujmu píšte e-mail, číslo je vymyslené.
Hokejový dres KOZLOV
Predám nový hokejový fan dres tímu NHL Detroit Red Wings - KOZLOV. Dres je vo veľkosti XL, všetko na drese je našívané. Cena za dres je 55€ + poštovné V prípade záujmu píšte e-mail, číslo je vymyslené.