inzercia, predaj, predám, bazár

Hokejový nahrávač Extreme Passer 65cm

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predám tréningový hokejový nahrávač Extreme Passer s nahrávacou šírkou 65cm.
Hokejový nahrávač od popredného svetového výrobcu tréningových pomôcok. Okrem najlepšieho umelého ľadu na tréning vyrába spoločnosť HockeyShot aj rôzne skvelé príslušenstvo a tento nahrávač je určite jedným z nich. Funguje na úplne rovnakom princípe ako obľúbený Passer Pro, t. j. dokáže dokonale tlmiť a vracať na hokejku aj ostré prihrávky, puk sa nikdy netočí a vždy sa vracia presne na hokejku. Odrazová guma je široká 65 cm. Podávač má zabudovanú rukoväť na rýchlu manipuláciu. Vďaka špeciálnej uťahovacej skrutke ju môžete v priebehu niekoľkých sekúnd pripevniť na akúkoľvek streleckú dosku. Pozrite moje ostatné inzeráty.
Hokejový nahrávač Extreme Passer 65cm
Podobné inzeráty
Hokejový nahrávač Extreme Passer 65cm
Predám tréningový hokejový nahrávač Extreme Passer s nahrávacou šírkou 65cm. Hokejový nahrávač od popredného svetového výrobcu tréningových pomôcok. Okrem najlepšieho umelého ľadu na tréning vyrába spoločnosť HockeyShot aj rôzne skvelé príslušenstvo a tento nahrávač je určite jedným z nich. Funguje na úplne rovnakom princípe ako obľúbený Passer Pro, t. j. dokáže dokonale tlmiť a vracať na hokejku aj ostré prihrávky, puk sa nikdy netočí a vždy sa vracia presne na hokejku. Odrazová guma je široká 65 cm. Podávač má zabudovanú rukoväť na rýchlu manipuláciu. Vďaka špeciálnej uťahovacej skrutke ju môžete v priebehu niekoľkých sekúnd pripevniť na akúkoľvek streleckú dosku.
Brankárska výstroj senior CCM
Betóny CCM Extreme Flex II 34+2 (379€) - Používané 3 sezóny, veľmi zachovalé, nezmäknuté, remienky všetky pôvodné (neodtrhnuté), šnúrka pre korčule neroztrhaná, suché zipsy nepoškodené. Lapačka CCM Extreme Flex III (86€) - Používaná 2 sezóny, veľmi dobrý stav, košík neroztrhaný, suché zipsy držia, vnútro rukavice je nové, plasty vnútri nie sú zlomené, roztrhaná asi 3 cm pri prostredníku. Vyrážačka CCM Extreme Flex E3.9 (69€) - Používaná 1 sezónu, čerstvo po repase, nová rukavica, plasty nezlomené. Set má na sebe PadSkins, to znamená, že všetky farebné časti sa dajú dať dole. Set je pôvodne celý biely. Cena za celý set je 500€ Uprednostňujem kupujúceho, ktorý by kúpil celý set. Vesta Reebok P4 Large = PREDANÁ Nohavice CCM Premier Goalie Monkey edition XL(99€) = PREDANÉ Nákrčník Vaughn VPC-7000 L(25€) = Používaný 2 sezóny, repasovaný suchý zips. Suspenzor Reebok L (12€) = PREDANE Hokejky (klasika, ľavačky): Bauer 2S Pro (90€) = Bola prasknutá v tele, nanovo vystužená. Ľahkosť zachovaná Bauer 1S (40€) = Je prasknutá v tele, vhodná na tréningy, mierovka po Larsovi Voldenovi. CCM Extreme Flex III (60€) = Používaná asi sezónu len na zápasy, pár oderkov. Výstroj je na výšku cca 178 - 185 cm. Všetko sú to vyššie rady s väčšou starostlivosťou ale najlepšie si prísť osobne pozrieť.
Hokejový dres a štucne
Predám červený tréningový hokejový dres SHERWOOD veľkosti L (8EUR) Predám fanúšikovský hokejový dres SLOVAKIA (5EUR). Predám hokejové štucne (5EUR/ks) Osobný odber v Bratislave.
Dres Dukla Trenčín 1997/98/99 #33 Paukovček
Dobrý deň, Ponúkam na predaj original hokejový dres zo sezony 97/98 (rovnaké mali aj v sezone 98/98) Hrača s číslom 33 - Pavol Paukovček - Dres je ako nový, bez poškodení, vhodný pre zberateľa alebo pre radosť fanúšikovi. Dresy z týchto rokov sa prakticky nevyskytujú, preto je cena trochu vyššia. Pavol Paukovček 9. február 1964, Liptovský Mikuláš: Je bývalý slovenský hokejový útočník, neskôr tréner. S hokejom začínal v klube MHk 32 Liptovský Mikuláš. Počas ročníka 1990/91 hral v Nitre, jeho spoluhráčmi boli Žigmund Pálffy a Jozef Stümpel. Od ďalšej sezóny pôsobil v Poprade, v základnej časti posledného ročníka česko-slovenskej ligy strelil 18 gólov. V priebehu prvej sezóny slovenskej extraligy ho angažovala Dukla Trenčín, kde pomohol vybojovať majstrovský titul. V januári 1995 bol poslaný na hosťovanie do MHC Martin. Ďalšie štyri roky odohral v Trenčíne, v sezóne 1996/97 sa klub stal druhýkrát slovenským majstrom. Pred ročníkom 1999/00 podpísal kontrakt s Liptovským Mikulášom, kde hrával dva roky. Posledné dve sezóny aktívnej kariéry pôsobil v Poprade. Podobné: Gaborik, Hossa, Demitra, Palffy, Pardavy, NHL, Dresy, Hokejovy dres
Detský hokejový dres NHL Buffalo Sabres
Predám detský hokejový dres NHL Buffalo Sabres #39 Dominik Hašek. Rozmery: dľžka:65cm , obvod hrudnika: 96cm
Detský hokejový dres NHL Buffalo Sabres
Predám detský hokejový dres NHL Buffalo Sabres #39 Dominik Hašek. Rozmery: dľžka:65cm , obvod hrudnika: 96cm, Pozrite moje ostatné inzeráty.