inzercia, predaj, predám, bazár

Hollister tricka

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Cisto nove, zabalene. Fosforove(napis svieti v tme)


Cierna farba - ruzovy napis Hollister
velkost - M(2x), L

Biela Farba - modry napis Hollister
velkost - M

Cierna farba - zeleny napis Hollister
velkost - M, L

Mikina dlhe rukavy - zeleny napis Hollister
velkost M


Aj na dobierku
Hollister tricka
Podobné inzeráty
Predám značkové tričká s dlhým rukávom
Predám značkové tričká s dlhým rukávom. 1.Červené Hollister veľkosť M. Veľmi dobrý stav. Cena 12€. 2. Žltočierne Hollister veľkosť M. Veľmi dobrý stav. Cena 12€. 3. Biele Hollister veľkosť M. Dobrý stav.Cena 10€. 4. Tmavomodré Hollister veľkosť M. Dobrý stav. Cena 10€. 5. Čierne Aeronautica Militare. Dobrý stav. Cena 15€. Povodné ceny oveľa vyššie. V prípade akýchkoľvek otázok, ma prosím kontaktujte. Pri kúpe viac ks možná dohoda na cene. Pozrite aj ostatné inzeráty.
Predam original tricko hollister M
Nove, nesadla velkost Hollister panske, hollister tricko, hollister nohavice, hollister bunda, holister mikina
1+1 Hollister štýlové pánske tričká - veľ. S
Predám nosené, štýlové khaki tričko zn. Hollister, veľkosti S. Pôvodná cena trička 35€, teraz za skvelú cenu 15€!! Kupujúcemu navyše zadarmo darujem aj ďalšie tričko Hollister čiernej farby a rovnakej veľkosti! Len vážny záujem!
Tričká Hollister M
Tričká Hollister Tričko Hollister Veľkosť M Čierne M 1ks Modré M 2ks fotoaparát to nevie odfotiť inak je to pekný vzor. Kontakt emailom.
Tričká Hollister M
Tričká Hollister Tričko Hollister Veľkosť M Čierne M 1ks Modré M 2ks fotoaparát to nevie odfotiť inak je to pekný vzor. Kontakt emailom, na sms nereagujem. Zasielam iba packetou 3.30€
Tričká pre dospelých aj deti, 100% bavlna
Ponúkam na predaj tričká pre dospelých aj deti zo 100% bavlny. Detské tričká sú z kvalitnej 100% organickej bavlny. Dámske, pánske, unisex a detské tričká za jednotnú cenu 10,- eur + poštovné. Tričká sú nové, všetky zabalené v transparentnom obale. Vyrobené na Slovensku. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte mailom. Tričká pre dospelých v dostupných veľkostiach S, M, L, XL a detské tričká 12-18 M, 18-24 M, 24-36 Mesiacov.