inzercia, predaj, predám, bazár

Honda Monkey Z125MA

Kategória: Cestné motocykle

Ponúkam na predaj malú, mrštnú a štýlovú mašinku, Hondu Monkey Z125MA, ktorej sa nemusí báť žiaden začiatočník a užije si ju aj ostrieľaný motorkár.

Rok výroby: 6/2019

Najazdených: ~6200km

Monkey je v skvelom stave, ako opticky tak mechanicky.
Cez zimu prešla veľkým servisom ktorý zahŕňal:
- výmenu oleja
- vyčistenie odstredivého olejového filtra + nové tesnenia
- nastavenie ventilov
- výmenu sviečky
- výmenu pôvodnej bezkrúžkovej reťaze za O-krúžkovú D.I.D

Moto má na sebe aj nejaké tie doplnky, ako sa predsa patrí:
- Ukazovateľ zaradenej rýchlosti Healtech
- Skrátený držiak značky PUIG
- Radiacu páku nahradzujúcu pôvodné prepákovanie
- Rozšírenia spätných zrkadiel
- Adaptéry na moto stojan
- Úchyty umožňujúce demontáž sedadla bez náradia - možnosť uložiť lekárničku pod sedadlo.

Pôvodné diely sú samozrejme súčasťou pri predaji.
Kým je inzerát viditeľný, tak je aktuálny.

Po telefóne, cez sms, či mail sa o cene nebavím, tak si ušetrime čas.
Honda Monkey Z125MA
Podobné inzeráty
Honda MSX GROM (Monkey)
Veľká motorka v malom tele…rodina s Hondou MONKEY 125 ..Honda msx125 Grom..V podstate nový motocykel s najazdom len 112km.Bol to nevhodny darcek kupovaný pred mesiacom v Honde Nitra so zárukou..mensia uprava s original Leo vince vyfuk v hodnote 270eu a preruckovanie riadidiel(original diely k tomu).vhodna aj pre vacsich ludi nad 100kg.Velmi zabavna jazda uputajuca pozornost okolia vdaka malym rozmerom.PRIHLASENÁ Energický vzduchom chladený motor s objemom 125 cm3 samozrejme nie je litrovica, ale aj napriek nižšej kubatúre dosahuje výkon 7,3 kW a krútiaci moment 10,5 Nm. Vďaka úspornému malému motoru jazdí so spotrebou 1,5 litra / 100 km. Čo je naozaj paráda! Vďaka emisnej norme EURO5 je okrem úsporného ešte aj ekologickým motocyklom. Pre začínajúceho motorkára, ktorý sa chce oboznámiť s fungovaním motocykla a jazdou na ňom, je to pekný odrazový mostík, ktorý váži len 103 kilogramov. Naopak skúsený motorkár dokáže na takomto motocykli “poprdkávať” mestom a užívať si bezstarostnú zábavnú pohodlnú jazdu a všade, kde malý GROM odstaví, upriami na seba zraky všetkých okoloidúcich. Prevodovka je päťstupňová manuálna, čo ešte viac umocňuje pocit jazdy na väčšom motocykli v porovnaní napríklad so skútrom. Vpredu nárazy tlmí obrátená 31-mm vidlica. Brzdy sú kotúčové s priemerom kotúčov 220 mm vpredu a 190 mm vzadu. Veľkosť odlievaných hliníkových kolies je 12-palcov. Samozrejme ani pri modeli Honda MSX125 GROM nechýba ABS.
Honda CB650R Neo sports cafe
R.v.: 02/2022 Stav km: 6096 Motor : 70kw/63nm (95PS), 4 valec 1. majiteľ Motocykel kúpený a servisovaný v K-moto. Moto je možné vidieť v K-moto Košice. Original tovarenska záruka HONDA ešte 1 rok, Top stav Doplatková výbava: -Honda Quickshifter (orig., smer nahor) -Honda Tank vak + honda zadná tex.taška Dalšia výbava: servisná knižka, Honda hliníkový štít na display, mriežka svetlometu, padáky prednej osky kolies, kryt brzdovej nádobky, rolny na zadný stojan, Carbon kryty nasávania, ochranná fólia TFT displeja, ABS, HSTC - trakčná kont., Rev limiter - nastaviteľný, doplnky cca 500€ - Robo (majiteľ moto) Pre bližšie info ohľadom motocyklu ma neváhajte nonstop kontaktovať na tomto tel. čisle . K moto ponúkam dalšie doplnkové diely ako: Trubkovy chranič motora z oboch strán, kryt chladiča vody proti kamienkom, polepy na moto a kolesa, skrátena špz + elektrika, kryty rukoväti a páčok a mnoho dalšieho (plná krabica) čo som nestihol namontovať. Zadná guma trošku zjazdená. Každých cca. 500 km čistená a mazaná reťaz. O moto vždy z láskou postarané :)) Cb650r, cb 650r, cb650 r, neo, cafe, sport, sports, honda, quickshifter, cb 650 r
Honda CB650R Neo sports cafe
R.v.: 02/2022 Stav km: 8268 Motor : 70kw/63nm (95PS), 4 valec 1. majiteľ Motocykel kúpený a servisovaný v K-moto. Moto je možné vidieť v K-moto Košice. Original tovarenska záruka HONDA ešte 1 rok, Top stav Doplatková výbava: -Honda Quickshifter (orig., smer nahor) -Honda Tank vak + honda zadná tex.taška Dalšia výbava: servisná knižka, Honda hliníkový štít na display, mriežka svetlometu, padáky prednej osky kolies, kryt brzdovej nádobky, rolny na zadný stojan, Carbon kryty nasávania, ochranná fólia TFT displeja, ABS, HSTC - trakčná kont., Rev limiter - nastaviteľný, doplnky cca 500€ - Robo (majiteľ moto) Pre bližšie info ohľadom motocyklu ma neváhajte nonstop kontaktovať na tomto tel. čisle . K moto ponúkam dalšie doplnkové diely ako: Trubkovy chranič motora z oboch strán, kryt chladiča vody proti kamienkom, polepy na moto a kolesa, skrátena špz + elektrika, kryty rukoväti a páčok a mnoho dalšieho (plná krabica) čo som nestihol namontovať. Zadná guma trošku zjazdená. Každých cca. 500 km čistená a mazaná reťaz. O moto vždy z láskou postarané :)) Cb650r, cb 650r, cb650 r, neo, cafe, sport, sports, honda, quickshifter, cb 650 r
Honda CB650R
Ponúkame na predaj motocykel Honda CB650R. V prevádzke 02/2022. Motocykel kúpený a servisovaný v K-moto. 1. majiteľ. Stav km: 6096. Výbava: servisná knižka, Honda Quickshifter, Honda Tank vak, Honda Zadná textilná taška, Honda hliníkový štít, mriežka svetlometu, padáky prednej osky kolies, kryt brzdovej nádobky, rolny na zadný stojan, Carbon kryty nasávania, ochranná fólia TFT displeja.
HONDA NC750XD
Predam motocykel HONDA NC750XD,Honda Motor CO LTD,JPN. R.V.10.2018.KW-40.30,KM-27000 preukazane serv.historiou+protokolmi z stk platne do 10.2024.Motocykel kupovany ako novy HONDA-PRESOV.1 MAJITEL (53rocny) takze s Hondou sa zaobchadzalo opatrne-ziadne vytacanie,motocykel nepadnuty nehavarovany-povodny stav v super kondicii.Vybava:cervena metaliza, ABS, ASR-SYSTEM PROTISMYKOVY, FORMULA rucne Ovladanie,rucna brzda,nadrz pod sedlom v predu odkladaci priestor na prilbu super vec na nezaplatenie,zasuvka na mobil.Motocykel sa PREDAVA len s original kuframi HONDA ktore urcite ocenite.Cena MOTOCYKLA-7200EUR+HONDA KUFRE 750EUR, posledny servis bolo investovanych 500eur pneum+olej+filtre+retaz z rozetou a hnacim kolesom.GRATIS su doplnky v hodnote 300eur ako su padacie ramy,zdvihak atd.Cena pevna nakolko je to stav noveho motocykla,skusobna jazda len po preukazani plnej hotovosti-Dakujem na mail nereagujem info:.
Sky Team (Honda Monkey) 125cc
Predám Sky Team 125cc 3.000 km, Špeciálne výfuky za 300 EUR krásny zvuk na 125cc spolahlivá motorka s honda motorom do karavanu alebo na bežné vozenie.