inzercia, predaj, predám, bazár

Hoppediz babysatka nepouzivana 4,6x0,7m

Kategória: Nosiče

Hoppediz satka, farba Acapulco, nepouzita. 4,6x0,7m. Iba osobny odber
Hoppediz babysatka nepouzivana 4,6x0,7m
Podobné inzeráty
Satka na nosenie deti hoppediz
Predam satku na nosenie hoppediz rozmer 4,6x0,7. Vyborna pre zaciatocnikov. Vdaka pruhom sa rychlo a dobre viaze.
Nosič Hoppediz Hoptye
Predám málo používaný (boli sme skôr na šatky) viazaci nosič typu mei tai Hoppediz-Hoptye.Som prvý majiteľ, PC vyše 70 eur. Predávam za 30.
Hop tey Hoppediz
Predám kvalitný šatkonosič zn. Hoppediz. Ako nový. Pár krát vyskúšaný. Deti chceli byť len voľne na rukách. Pôvodná cena 79eur.
nosič Hop-Tye
Predám nosič má nejaké stopy opotrebovania, fľaky, ale materiál nevykazuje praskliny.Dá sa bez problémov používať. Stručný pohľad na konverziu Hop-Tye Hoppediz Vek: Vhodné od narodenia do cca 2,5 roka Transportné polohy: vpredu alebo vzadu Kapucňa na zrolovanie alebo stiahnutie ako podpora krku pre vaše dieťa Skrátená podšívka v páse pre jednoduchšie "uzlenie". Praktická šnúrka pre ľahké zdvihnutie opierky hlavy Sklopné bočnice zaisťujú ešte lepšie zabalenie chrbtového panelu Zadný panel je možné skrátiť pre správne držanie tela Flexibilná nastaviteľná tyč (20 - 40 cm) zaisťuje správnu polohu v drepe Materiál: Vyrobené zo 100% bavlny alebo 70% bavlny a 30% ľanu a testované na škodlivé látky Dá sa prať v práčke do 40 stupňov Anatomicky správne a dokonale prispôsobené bábätku Hoppediz Hop-Tye má vďaka svojim vlastnostiam všetky vlastnosti, ktoré sú potrebné na zaručenie anatomicky správneho uchytenia dieťaťa v nosiči. Tyč medzi nohami je nastaviteľná a dá sa flexibilne meniť medzi minimálnou šírkou 20 centimetrov a maximálnou šírkou 40 centimetrov. Rodičia si tak môžu byť istí, že dieťatko v nosiči vždy zaujme správnu polohu v podrepe. To chráni bedrové kĺby a tiež zabraňuje torzii semenníkov u chlapcov.
Hoppediz HOP-TYE
Ponúkam na predaj veľmi pekné, málo používane šatkové nositko HOPPEDIZ HOP-TYE vhodné pre detí od narodenia do 2,5 roku. Môže sa používať na predné alebo zadné nosenie bábätka. 100% bavlna.
Šatka Hoppediz
Predám šatku na nosenie detí Značka:Hoppediz Zloženie: 100% bavlna Veľkosť: 6 (4,6m) Cena: 40€ +poštovné Šatka 1x opraná v eco prostriedku, naviazaná 3x. nosenie v šatke nám nesadlo.