inzercia, predaj, predám, bazár

HORTI - Manipulačný pracovník v potrav. výrobe

Kategória: Obchod a predaj

Hľadáme šikovných a zručných ľudí, ktorí majú radi precíznu prácu s potravinami. Náplň práce: čistenie, balenie, triedenie, kontrola kvality ovocia a zeleniny, obsluha strojov.
Vaším produktom budú čistené-balené zemiaky, zelenina a ovocie určené pre reštauračné zariadenia. Zdravotný preukaz a čistý register trestov nutný. Skúsenosti z gastra vítané. Plat od: 750,- brutto/mes, + 20€ dochádzkový bonus, príplatky podľa ZP. Pracovná doba: PO-PI 08:00-16:30. Vhodné viac pre ženy. V prípade záujmu nám zašlite svoj aktuálny životopis na
HORTI - Manipulačný pracovník v potrav. výrobe
Podobné inzeráty
HORTI - Skladník - vodič VZV
Hľadáme človeka skúseného a schopného zodpovedne riadiť VZV a prepravovať náklad v sklade ovocia a zeleniny s platným zdravotným preukazom.Práca na 12 hod. zmeny. Denná od 05:00 hod, nočná od 17:00 hod. Nástupný plat: 800 €/mes. brutto, príplatky za víkend a sviatky, po skúšobnej dobe prémie z dosiahnutej tržby na pridelenej zmene. Priemerná mzda 1220€ brutto. Požiadavky: preukaz VZV a schopnosť riadiť VZV, fyzická zdatnosť, čistý register trestov, manuálna zručnosť, práca s váhou, ochota a chuť pracovať aj cez víkend. Stabilná práca na pracovnú zmluvu.V prípade záujmu nám zašlite životopis na kariera@, budeme Vás kontaktovať.
HORTI - Skladník v sklade ovocia a zeleniny
Hľadáme pracovitých skladníkov do skladu ovocia a zeleniny s platným zdravotným preukazom. Práca na 12 hod. zmeny: denná/nočná, 2 dni voľno. Nástupný plat od 4,50/hod. brutto,prípatky za víkend a sviatky, potom odmeňovanie podľa výkonu. Pracovná doba od 5:00 hod. Požiadavky: fyzická zdatnosť, čistý register trestov, manuálna zručnosť, práca s váhou, práca so skenerom, ochota a chuť pracovať aj cez víkend /2 víkendy v mesiaci voľné/. Stabilná práca na pracovnú zmluvu.V prípade záujmu nám zašlite životopis na kariera@, budeme Vás kontaktovať.
HORTI - Skladník - vodič VZV
Hľadáme človeka skúseného a schopného zodpovedne riadiť VZV a prepravovať náklad v sklade ovocia a zeleniny. Práca na 12 hod. zmeny. Denná od 05:00 hod, nočná od 17:00 hod. Nástupný plat: od 1000 €/mes. brutto, príplatky za víkend a sviatky, po skúšobnej dobe osobné ohodnotenie 0-150€. Priemerná mzda 1430€ brutto. Požiadavky: preukaz VZV a schopnosť riadiť VZV, fyzická zdatnosť, matematická gramostnosť, čistý register trestov, manuálna zručnosť, práca s váhou, ochota a chuť pracovať aj cez víkend, zdravotný preukaz na prácu v potr.. Stabilná práca na pracovnú zmluvu.V prípade záujmu nám zašlite životopis na kariera@, budeme Vás kontaktovať.
HORTI - Skladník v sklade ovocia a zeleniny
Hľadáme pracovitých skladníkov do skladu ovocia a zeleniny. Práca na 12 hod. zmeny: denná/nočná, 2 dni voľno. Nástupný plat od 950,00/hod. brutto, príplatky za víkend a sviatky, potom odmeňovanie podľa výkonu. Priemerná mzda 1540€ brutto. Pracovná doba od 5:00 hod. Požiadavky: fyzická zdatnosť, čistý register trestov, manuálna zručnosť, práca s váhou, práca so skenerom, ochota a chuť pracovať aj cez víkend /2 víkendy v mesiaci voľné/. Stabilná práca na pracovnú zmluvu. V prípade záujmu nám zašlite životopis na kariera@, budeme Vás kontaktovať.
Predajca
Hľadám prácu ako predajca,administratívny pracovník,telefonický operátor.Mam VŠ vzdelanie technického smeru,prax ako predajca stavebnín,železiarstva,telefonický operátor (vysávač na vodu,kompozitná armatúra,úle pre včely,hobby náradie,poisťovníctvo)a ako administratívny pracovník. Stropkov, Svidník....
Predajca,administratívny pracovník
Hľadám si prácu ako predajca,administratívny pracovník.Prax mám ako predajca v stavebninách,železiarstve,domácich potrebách,predajca štrkov,pieskov,v požičovni náradia.Okrem toho mám prax aj ako operátor callcentra 3roky. Prácu hľadám v Stropkove, vo Svidníku.