inzercia, predaj, predám, bazár

HOTEL PRIEHRADA, DEDINKY, SLOVENSKÝ RAJ

Kategória: Hotely, reštaurácie

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj hotel Priehrada s príslušenstvom situovaný v južnej časti Národného parku Slovenský raj v tesnej blízkosti vodnej nádrže Palcmanská Maša. Palcmanská Maša je najväčšia vodná nádrž na území Slovenského raja, vytvorená na hornom toku rieky Hnilec, v kotlinovitom rozšírení údolia pod južnými skalnatými zrázmi Geráv. Na jej brehoch vyrástli ubytovacie, športové a rekreačné zariadenia ako aj dominantný hotel PRIEHRADA.

    Poloha hotela zaručuje turistické i športové vyžitie počas celého roka. Za hotelom sa nachádza lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním a lanová dráha s trasou vedúcou na Geravy – zachovalú vápencovú plošinu s množstvom krasových útvarov. Taktiež je na Geravy možný výstup po nenáročnej turistickej trase Zejmarskou roklinou.

     Hotel PRIEHRADA  disponuje troma podlažiami:

     Na 1. NP sa nachádza regeneračná miestnosť so saunou, ktorá má kapacitu 10 osôb. Pri saune sa nachádza ochladzovací bazén pre 10 osôb, vírivá masážna vaňa s kapacitou 6 osôb, oddychová miestnosť, miestnosť pre maséra a solárium. Ostatná plocha pozostáva z technického zázemia, šatní, skladov a kotolne na tuhé palivo a pelety.

    2. NP pozostáva z foaje, recepcie, reštaurácie a kaviarne. Reštaurácia má kapacitu 70 hostí. Kaviareň je s kapacitou 30 hostí.

    Na 3. NP sa nachádzajú 2 apartmány - dvojposteľová izba a 2 prístelky, s kúpeľnou a toaletou a 12 dvojposteľových izieb s možnosťou prístelky, so sprchou a samostatnou toaletou. Izby s juhovýchodnou orientáciou disponujú balkónom s nádherným výhľadom na vodnú plochu.

Zastavaná plocha hotela je 611 m² na každé podlažie samostatne.

     Príslušenstvom hotela je prístavba nachádzajúca sa vo východnej časti objektu slúžiaca ako skladové priestory, bufet s príslušenstvom mimo hotela situovaný v južnej časti objektu slúžiaci návštevníkom ako alternatíva k reštaurácii hotela. Pred hotelom je parkovisko opatrené kamerovým systémom slúžiace výlučne pre klientov s odstavnou plochou pre 50 osobných motorových vozidiel. Za hotelom je parkovisko pre personál a odstavná plocha pre zásobovanie.

   Celková výmera pozemku vrátane zastavaných plôch je o výmere 6700 m².

   Momentálna kapacita hotela je 44 lôžok.

Hotel v rokoch 2010 a 2011 prešiel rekonštrukciou v podobe výmeny strechy, kotolne, okien, modernizáciou kuchyne. Momentálne je hotel prenajatý a aktuálne prebieha rekonštrukcia wellness priestorov.

   Pôvodná murovaná stavba hotela bola kolaudovaná v roku 1967 a v roku 1975 bola realizovaná prístavba s podpivničením.

Priamo pred parkoviskom hotela sa nachádza autobusová zastávka.

V prípade záujmu je možné s hotelom odkúpiť aj vlek s priľahlým pozemkom. 

  Táto nehnuteľnosť je určená pre skúseného investora schopného využiť potenciál výnimočnej lokality, v ktorej sa hotel PRIEHRADA nachádza.





In exclusive representation, we offer for sale Hotel Priehrada wi
HOTEL PRIEHRADA, DEDINKY, SLOVENSKÝ RAJ
Podobné inzeráty
Hotel Priehrada v Slovenskom raji, Dedinky
Top Real Košice ponúka na predaj plne zabehnutý hotel v nádhernej vyhľadávanej časti národného parku Slovenský raj – Hotel Priehrada. Hotel je situovaný oproti známej priehrade Palcmanská Maša - v letných mesiacoch využiteľnej na kúpanie a rybolov. Okolie ponúka množstvo možností na turistiku- trasa vedúca na Geravy. / Zejmarská roklina / V zimnej sezóne je hotel plne vyťažený lyžiarskymi zájazdmi keďže priamo za hotelom je peší prístup k vleku a lanovej dráhe ktoré sú v prípade potreby umelo zasnežované. Počas roka je vyhľadávaný aj na firemne akcie – teambuldingy, svadby, spoločenské akcie a keďže ponúka dostatočné ubytovacie kapacity a 3 rôzne miestnosti na stravovacie účely. / reštaurácia, kaviareň, salónik / Dispozícia hotela : Prízemie : - Wellness zóna - Sauna , ochladzovací bazén - Relaxačná miestnosť - Vírivka - Masážna miestnosť - Podkrovie je možné zobytniť a rozšíriť tým ubytovacie kapacity - Práčovňa, žehliareň, sklady, šatňa pre personál, kotolňa 1.poschodie - vstupná hala - recepcia - kancelária - lyžiareň - sociálne zariadenia - reštaurácia so samostatným skladom s kapacitou 60 osôb / krb, bar , pingpongový stôl, stolný futbal / - so samostatným skladom - plne vybavená zmodernizovaná kuchyňa so skladovými priestormi - salónik s kapacitou 30 osôb a vlastným skladom - kaviareň s krbom a barom / kapacita 40 ľudí / Z reštaurácie a baru je prístup na krásnu priestrannú terasu ktorá umožňuje v lete vonkajšie sedenie s výhľadom na krásnu prírodu a terasu. V letných mesiacoch je možné kapacitu reštaurácie a kaviarne rozšíriť o vonkajšie sedenie na terase. 2. poschodie: Ubytovacia časť 4 x 10 x izba s ubytovaním pre 2 osoby + možnosť prístelky Každá s izieb ma vlastnú kúpeľňu a samostatné WC Izby orientovane na JV s výhľadom na priehradu majú vlastný balkón. Súčasťou hotela je aj moderný samostatný apartmán s vlastným vstupom a parkovaním. K hotelu prislúchajú aj v lete obľúbene 3 stany s predajom občerstvenia a zmrzliny s vlastným vonkajším sedením. Zastávka MHD pri hoteli Parkovisko pre 50 áut pred hotelom + ďalšie za hotelom. CENA: 850.000 € +DPH V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na uvedených číslach, radi Vám ho ukážeme osobne. Janka Lengyelová - Táňa Šebíková Sakáčová - Podrobnejšie informácie a technické údaje nájdete na našej webovej stránke © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
NA PREDAJ veľmi pekný 3 Hotel v centre mesta Nové Zámky
NA PREDAJ 3* HOTEL v krásnom prostredí v centre Nových Zámkov Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ veľmi pekný 3* Hotel v centre mesta Nové Zámky - Hotel sa nachádza v Nových Zámkoch, obklopený zeleňou a vlastným parkom približne 250 m od hlavného námestia, 25 km od Podhájskej - Je to vyhľadávaný hotel počas celého roka domácou a zahraničnou klientelou - Hotel disponuje 21 komfortne zariadenými izbami, jedným apartmánom a vlastným parkoviskom a prístreškom v areáli hotela - Každá izba má vlastnú kúpeľňu, WC, telefón, rádio, televízor, minibar a pripojenie na internet. Izby sú vybavené klimatizáciou - Hotel pozostáva zo suterénu, kde sa nachádzajú sklady a technické zázemie hotela - Na prízemí je recepcia a reštaurácia pre 45 osôb, barový pult, klimatizácia - K reštaurácii patrí plne vybavená moderná kuchyňa, chladiaci box - Súčasťou reštaurácie je aj veľký salón pre cca 85 osôb s terasou, ktorý je vhodný na rôzne rodinné oslavy, svadby, firemné večierky, školenia atď., s krásnym výhľadom do parku - Hotel má 3 podlažia, výťah, bezbariérový prístup - Podlahová plocha je 1300 m2, celková rozloha pozemku je 3450 m2 - Hotel je v pôvodnom, ale veľmi udržiavanom a čistom stave - Predávanú nehnuteľnosť je možné využiť nie len ako hotel, ale je to aj vhodná investícia na zriadenie penziónu pre seniorov (možnosť prevádzky ihneď bez väčších úprav) - Cena nehnuteľnosti je k dispozícii v realitnej kancelárii, len pre vážnych záujemcov pri osobnom stretnutí a obhliadke hotela - Hotel sa predáva kompletne zariadený so všetkým vybavením a príslušenstvom - Cena na vyžiadanie v RK Všetky fotky nájdete na webovej stránke : V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Dohodnite si obhliadku: Erika Konecsná konecsna@ Počet poschodí: 3 Počet izieb: 22 Dodatok k cene: Cena v RK Obytná plocha: 1300m² Rozloha pozemku: 3450m² Úžitková plocha: 1300m² Vlastníctvo: firemné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: wifi Kúpeľňa: áno Balkón: nie Terasa: áno Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Zariadenie: zariadený Káblová televízia: áno Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
NA PREDAJ veľmi pekný 3 Hotel v centre mesta Nové Zámky
NA PREDAJ 3* HOTEL v krásnom prostredí v centre Nových Zámkov Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ veľmi pekný 3* Hotel v centre mesta Nové Zámky - Hotel sa nachádza v Nových Zámkoch, obklopený zeleňou a vlastným parkom približne 250 m od hlavného námestia, 25 km od Podhájskej - Je to vyhľadávaný hotel počas celého roka domácou a zahraničnou klientelou - Hotel disponuje 21 komfortne zariadenými izbami, jedným apartmánom a vlastným parkoviskom a prístreškom v areáli hotela - Každá izba má vlastnú kúpeľňu, WC, telefón, rádio, televízor, minibar a pripojenie na internet. Izby sú vybavené klimatizáciou - Hotel pozostáva zo suterénu, kde sa nachádzajú sklady a technické zázemie hotela - Na prízemí je recepcia a reštaurácia pre 45 osôb, barový pult, klimatizácia - K reštaurácii patrí plne vybavená moderná kuchyňa, chladiaci box - Súčasťou reštaurácie je aj veľký salón pre cca 85 osôb s terasou, ktorý je vhodný na rôzne rodinné oslavy, svadby, firemné večierky, školenia atď., s krásnym výhľadom do parku - Hotel má 3 podlažia, výťah, bezbariérový prístup - Podlahová plocha je 1300 m2, celková rozloha pozemku je 3450 m2 - Hotel je v pôvodnom, ale veľmi udržiavanom a čistom stave - Predávanú nehnuteľnosť je možné využiť nie len ako hotel, ale je to aj vhodná investícia na zriadenie penziónu pre seniorov (možnosť prevádzky ihneď bez väčších úprav) - Cena nehnuteľnosti je k dispozícii v realitnej kancelárii, len pre vážnych záujemcov pri osobnom stretnutí a obhliadke hotela - Hotel sa predáva kompletne zariadený so všetkým vybavením a príslušenstvom - Cena na vyžiadanie v RK Všetky fotky nájdete na webovej stránke : V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Dohodnite si obhliadku: Erika Konecsná konecsna@ Počet poschodí: 3 Počet izieb: 22 Dodatok k cene: Cena v RK Obytná plocha: 1300m² Rozloha pozemku: 3450m² Úžitková plocha: 1300m² Vlastníctvo: firemné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: wifi Kúpeľňa: áno Balkón: nie Terasa: áno Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Zariadenie: zariadený Káblová televízia: áno Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
Celoročne využiteľný hotel v Slovenskom Raji - Dedinky
Top Real Košice ponúka na predaj plne zabehnutý hotel v nádhernej vyhľadávanej časti národného parku Slovenský raj – Hotel Priehrada. Hotel je situovaný oproti známej priehrade Palcmanská Maša - v letných mesiacoch využiteľnej na kúpanie a rybolov. Okolie ponúka množstvo možností na turistiku- trasa vedúca na Geravy. / Zejmarská roklina / V zimnej sezóne je hotel plne vyťažený lyžiarskymi zájazdmi keďže priamo za hotelom je peší prístup k vleku a lanovej dráhe ktoré sú v prípade potreby umelo zasnežované. Počas roka je vyhľadávaný aj na firemne akcie – teambuldingy, svadby, spoločenské akcie a keďže ponúka dostatočné ubytovacie kapacity a 3 rôzne miestnosti na stravovacie účely. / reštaurácia, kaviareň, salónik / Dispozícia hotela : Prízemie : - Wellness zóna - Sauna , ochladzovací bazén - Relaxačná miestnosť - Vírivka - Masážna miestnosť - Podkrovie je možné zobytniť a rozšíriť tým ubytovacie kapacity - Práčovňa, žehliareň, sklady, šatňa pre personál, kotolňa 1.poschodie - vstupná hala - recepcia - kancelária - lyžiareň - sociálne zariadenia - reštaurácia so samostatným skladom s kapacitou 60 osôb / krb, bar , pingpongový stôl, stolný futbal / - so samostatným skladom - plne vybavená zmodernizovaná kuchyňa so skladovými priestormi - salónik s kapacitou 30 osôb a vlastným skladom - kaviareň s krbom a barom / kapacita 40 ľudí / Z reštaurácie a baru je prístup na krásnu priestrannú terasu ktorá umožňuje v lete vonkajšie sedenie s výhľadom na krásnu prírodu a terasu. V letných mesiacoch je možné kapacitu reštaurácie a kaviarne rozšíriť o vonkajšie sedenie na terase. 2. poschodie: Ubytovacia časť 4 x 10 x izba s ubytovaním pre 2 osoby + možnosť prístelky Každá s izieb ma vlastnú kúpeľňu a samostatné WC Izby orientovane na JV s výhľadom na priehradu majú vlastný balkón. Súčasťou hotela je aj moderný samostatný apartmán s vlastným vstupom a parkovaním. K hotelu prislúchajú aj v lete obľúbene 3 stany s predajom občerstvenia a zmrzliny s vlastným vonkajším sedením. Zastávka MHD pri hoteli Parkovisko pre 50 áut pred hotelom + ďalšie za hotelom. CENA: 850.000 € +DPH V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Táňa Šebíková - Podrobnejšie informácie a technické údaje nájdete na našej webovej stránke © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
Celoročne využiteľný hotel v  Slovenskom raji - Dedinky
Top Real Košice ponúka na predaj plne zabehnutý hotel v nádhernej vyhľadávanej časti národného parku Slovenský raj – Hotel Priehrada. Hotel je situovaný oproti známej priehrade Palcmanská Maša - v letných mesiacoch využiteľnej na kúpanie a rybolov. Okolie ponúka množstvo možností na turistiku- trasa vedúca na Geravy. / Zejmarská roklina / V zimnej sezóne je hotel plne vyťažený lyžiarskymi zájazdmi keďže priamo za hotelom je peší prístup k vleku a lanovej dráhe ktoré sú v prípade potreby umelo zasnežované. Počas roka je vyhľadávaný aj na firemne akcie – teambuldingy, svadby, spoločenské akcie a keďže ponúka dostatočné ubytovacie kapacity a 3 rôzne miestnosti na stravovacie účely. / reštaurácia, kaviareň, salónik / Dispozícia hotela : Prízemie : - Wellness zóna - Sauna , ochladzovací bazén - Relaxačná miestnosť - Vírivka - Masážna miestnosť - Podkrovie je možné zobytniť a rozširiť tým ubytovacie kapacity - Práčovňa, žehliareň, sklady, šatňa pre personál, kotolňa 1.poschodie - vstupná hala - recepcia - kancelária - lyžiareň - sociálne zariadenia - reštaurácia so samostatným skladom s kapacitou 60 osôb / krb, bar , pingpongový stôl, stolný futbal / - so samostatným skladom - plne vybavená zmodernizovaná kuchyňa so skladovými priestormi - salónik s kapacitou 30 osôb a vlastným skladom - kaviareň s krbom a barom / kapacita 40 ľudí / Z reštaurácie a baru je prístup na krásnu priestrannú terasu ktorá umožňuje v lete vonkajšie sedenie s výhľadom na krásnu prírodu a terasu. V letných mesiacoch je možné kapacitu reštaurácie a kaviarne rozšíriť o vonkajšie sedenie na terase. 2. poschodie: Ubytovacia časť 4 x 10 x izba s ubytovaním pre 2 osoby + možnosť prístelky Každá s izieb ma vlastnú kúpeľňu a samostatné WC Izby orientovane na JV s výhľadom na priehradu majú vlastný balkón. Súčasťou hotela je aj moderný samostatný apartmán s vlastným vstupom a parkovaním. K hotelu prislúchajú aj v lete obľúbene 3 stany s predajom občerstvenia a zmrzliny s vlastným vonkajším sedením. Zastávka MHD pri hoteli Parkovisko pre 50 áut pred hotelom + ďalšie za hotelom. CENA: 850.000 € +DPH V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Táňa Šebíková Sakáčová - Podrobnejšie informácie a technické údaje nájdete na našej webovej stránke © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
Rekreačné stredisko v Slovenskom raji v obci  Dedinky
DELTA PROPERTY vám ponúka na predaj hotel Priehrada. Výmera hotela s prístavbou je 6653m2.  Dvojposchodový hotel sa nachádza v rekreačnom stredisku, v národnom parku Slovenský raj, na brehu vodnej nádrže Palcmanská Maša. Poskytuje ubytovacie služby v 2 apartmánoch a 12 samostatných izbách s príslušenstvom s kapacitou 28 lôžok a 16 prísteliek. K dispozícii má reštauráciu, kaviareň s krbom, prístavbu, kde je možné organizovať akcie pre uzavretú spoločnosť, rehabilitačné centrum, sauna pre 10 osôb, ochladzovací bazén, vírivá masážna vaňa pre 6 osôb, solárium, miestnosť pre maséra, vonkajšiu terasu s bufetmi. K hotelu patria  3 bufety, parkoviská pred a za hotelom. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete-vodovodné, elektrické prípojky, kanalizačná žumpa, hnuteľný majetok. Cena nehnuteľnosti je 905 000 €  + DPH stavby hotel Priehrada s prístavbou, 3 bufety, parkoviská pred a za hotelom. Energetický certifikát nebol vystavený. DELTA PROPERTY  je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky  a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.