inzercia, predaj, predám, bazár

hovadzie maso,10kg baliky

Kategória: Dobytok

predavam baliky hovadzieho masa 10kg z mladeho bycka po 7,00 e za kilogram.Predaj 26.11.22 o 15.00hod.v Levoči.Objednavky prijimam do piatku na t.č:
hovadzie maso,10kg baliky
Podobné inzeráty
hovädzie mäso
Dobrý deň, predám hovädzie mäso z býka. Hovädzie bio mäso z lúk a pasienkov. Poprípade býka na mäso. Sú chované na paši a sene. Cena za kilogram mäsa je 12 eur.
Predám hovädzie mäso z mladých býkov
Predám hovädzie mäso z mladých býkov vek od 16-24 mesiacov.Bio kvalita,pasú sa na lúkach.Balíčky od 5,10,15…..kg,štvrtky,polky,všetko podľa dohody.Cena za kg 7€.Hovädzie mäso,mäso z býka,býčka,hovädzina.
Hovädzie mäso, Teľacie
Predám hovädzie mäso z 12 mesačneho býčka cena 8€kg. 5-10kg BALÍKY. TERMÍN 15.10.22.DOVOZ DOMOV V RÁMCI MESTA HNEĎ NA DRUHY DEŇ.
Hovädzie  mäso
Ponúkame na predaj hovädzie mäso z mladých býkov,chované len na pastve a dokrmované senom. Štvrte po 7€/kg, štvrť váži cca 70kg Dajú sa urobiť aj menšie balíky 10kg alebo podľa požiadaviek. Plemeno SS .
Hovädzie mäso
Ponúkam na predaj hovädzie mäso formou balíkov. Balíky 5kg alebo 10kg podľa požiadavky.cena za kg je 8eur.zabijacka bude 15.4.sobotu.Zaujemci volať
Hovädzie mäso
Zdravim budem mat na predaj domáce hovädzie mäso z mladého bycka chovany na pastve celoročné vonku ponúkam balíčky 10kg 20kg baliky budu obsahovat Z kazdeho mäsa Čisté meso potom krk roštenka rebro slabina kliska plecko kontaktovat ma cez sms 9€ kg okolie poprad kezmarok po dohode viem doviezt presny termin urcim