inzercia, predaj, predám, bazár

Hra na strunové hudobné nástroje

Kategória: Výuka hudby

Naučím hru na kontrabase nemeckou školou na profesionálnej úrovni. V prípade záujmu pripravím na prijímacie skúšky na konzervatórium. Možnosť výučby hru na gitare, banjo-e a mandolíne jednoduchým spôsobom. Priestor na vyučovanie je v rodinnom dome alebo podľa dohody. Všetky spomínané nástroje mám k dispozícii. Cena za hodinu/60min podľa dohody a miesta. Zoznamovacia hodina je bezplatná. Teším sa na spoluprácu.
Hra na strunové hudobné nástroje
Podobné inzeráty
Hudobné kurzy pre všetkých_výuka hry na bicie,gitaru,klavír
Ponúkam výučbu hry na bicie nástroje, gitaru, basgitaru, klavír + zoznámenie sa s nástrojom, pódiové vystupovanie, interpretácia a kapelové hranie - jednoducho cvičenie neskôr prevedené v praxi... V prvom rade Vám ponúkam iný prístup ako je tomu u nás na rôznych ZUŠ (Základných umeleckých školách) a pod. Žiadne zbytočné poplatky, žiadne zaplatené a neodučené hodiny, žiadna nútená hudobná teória a iné povinnosti, ktoré zďaleka obchádzajú výučbu k potrebe ku hre na Váš hudobný nástroj. Rôzne hud. štýly, potrebná teória, technika a následne všetky naučené vedomosti prevedené v praxi - možnosť hrania v kapele podľa Vášho záujmu, možností a potreby.. Hodiny prebiehajú individuálnou formou. Trvanie jednej hodiny je klasických 60 min.. Chodí sa min. 1x týždenne no všetko záleží od Vás, Vašich možností a Vašeho hnacieho motora :) POZOR!! Nie je podmienkou mať a teda vlastniť vlastný nástroj alebo ovládať hru na iný hudobný nástroj taktiež ovládať akúkoľvek hudobnú teóriu, noty a hlavne nie je ani potrebná žiadna iná predchádzajúca skúsenosť s hud. nástrojom! Všetko potrebné ako materiál, samotné nástroje a celkové príslušenstvo sú u mňa samozrejmosťou a sú súčasťou výuky a sú pripravené pre Vás. Na veku nezáleží! Naučím každého bez vekového rozdielu! Za tie roky už s mojimi žiakmi tvoríme vekové zoskúpenia od 6 do 70r. :) Som vyštudovaným učiteľom (Konzervatórium v BA), konkrétne v obore Bicích nástrojov s niekoľko ročným pôsobením na viacerých (s)ZUŠ v Bratislave. Pôsobil som vo viacerých projektoch/kapelách. Okrem bicích však ovládam hru aj na iné hudobné nástroje ako je napr.: gitara, ukulele, basgitara, klavír, píšem texty, tvorím hudbu.. napr.: K samotnej výuke sa venujem už cez 10 rokov. Mojím mottom je naučiť základne, poriadne ale najmä vo forme jednoduchosti a predovšetkým formou relaxu, oddychu a celkového splnenia Vášho sna :) Takže ak sa chcete naučiť hrať na bicie, klavír, basgitaru alebo gitaru - byť flexibilný, synchronizovať telo s mysľou, naučiť sa základy, rôzne potrebné cvičenia vďaka ktorým neskôr vieme hru aplikovať v praxi, naučiť sa hrať s hudobným/melodickým doprovodom, v kapele.. jednoducho si splniť svoje sny? Tak neváhajte a pridajte sa aj vy do našej hudobnej rodiny :) PS: Všetko to je o ľuďoch a teda vždy ako dávam fair play tak som aj zvyknutý ho dostávať naspäť, bez toho by sme neboli tam kde sme :)
Hudobné podklady (produkcia) na objednávku
Ponúkam výrobu hudobných podkladov a hudobné produkcie pre širokú verejnosť v štúdiovej kvalite akéhokoľvek žánru,podľa kritérií zákazníka.Nie je prekážkou sa dohodnúť na tvorbe novej skladby tiež rôznorodéj škály hudobných žánrov...Ponúkam taktiež výučbu na klavíri.Kontaktovať ma môžete: tel.: mail:romuald.solcansky@
Učiteľ hudby - 53 rokov za klavírom ...
Učiteľ hudby - klavír, keyboard, akordeón, ukulele, zobcova flauta, hudobná teória, hudobná štylizácia, spev. Vyucujem a doucujem klavir, keyboard, ukulele spolu s hudobnou teoriou prip. zaklady na klavesovy akordeon, gitaru, zobcovu flautu - najma zaciatocnikov, ale aj pokrocilych ( deti, dospelych ). Pripravim na konzervatorium a pedagogické školy - zaklady hry na klavir + hudobná teória, pripadne naucim hrat na klavesy aj podla sluchu a hudobnej pamäti najma popové moderné a ľudové piesne/ ak má na to ziak predpoklady /. Ucim aj spev s klavirnym doprovodom / k dispozicii spevovy aparat, ozvucenie /. Vyucujem aj rytmicko-melodicke modely klavírneho doprovodu popularnych piesni / klavirnu stylizaciu /. Mam hudobné a ekonomické VŠ vzdelanie, som byvaly aktivny profesionalny hudobnik a hudobny pedagog / hudobne kurzy, ZUS, VSMU /. Metodiku vyucby podriadujem cielu a osobnostnym predpokladom ziaka. Ku kazdemu ziakovi pristupujem individualne s ohladom na ciel, ktory chce hrou na klavir ( hudobný nástroj ) dosiahnut. Ucitel s 35 rocnou praxou - ucim od roku 1987. Ucim osobne v Bratislave a okoli do cca 100 km od Bratislavy vratane Rakuska / Burgenland. 1 vyucovacia hodina = 60 minut. System vyucby: 1-2 krat do tyzdna v rozsahu 2-3 hodiny prip. individualne podla dohody. Sadzba: 25-35 eur / 60 min. Cestovné náklady. Hudobny nastroj na zaciatku nie je podmienkou - možnosť prenájmu ( zapožičanie ) keyboardu na cvičenie. Vyucba prebieha v Ruzinove - sirsie centrum Bratislavy blizko AS Nivy alebo u žiaka. K dispozicii bohaty notovy archiv - svetová vážna klasika, aj tanecne piesne roznych zanrov ako pop, rock, dance, svetové evergreeny, filmová klasika .../ Ucim aj skladby podla sluchu / v MP3, audio CD / a aj skladby z youtube ktore sa chcete naucit hrat prip. vam ich dam do notoveho zápisu pre klavir pre 2 ruky alebo iný hudobný nástroj. Robím na objednávku aranžmán hudobných skladieb - notovy zápis - podľa levelu hry objednávateľa. Zapoziciavam pre zaciatocnikov klavesy ( keyboard ) znacky YAMAHA trieda PSR. 53 rokov za klavirom - od roku 1969.
BICIE NÁSTROJE
Od októbra mám voľné hodiny na vyučovanie bicích nástrojov. Prijímam začiatočníkov aj mierne pokročilých. Skúšobňa čistá, moderne zariadená, kvalitné nástroje, príjemné prostredie ( žiaden istrochem alebo pivničný priestor. Možnosť nahrať si vlastný song s videom. Hodiny nemusia byť pravideľné, som flexibilný a férový. VIAC INFO TELEFONICKY
VÝUKA NA BICIE NÁSTROJE V NITRE
Ponúkam vyučovanie hry na bicie nástroje od základov k pokročilosti. Pre začiatočníkov aj pokročilých, ktorí si chcú prehĺbiť svoje zručnosti. Nie je nutné mať biciu súpravu. Možnosť osvojenia si technickej zručnosti, rôzne štýly rytmov a hudobných štýlov na biciu súpravu. Ponúkam modernú koncepciu vyučovania so všetkými dostupnými prvkami. Flexibilné vyučovanie podľa zručnosti, nárokov a požiadaviek. Platí sa formou školného študenti aj dospelí. Nejde o súkromný spôsob vyučovania ale na súkromnej škole. Na veku nezáleží.
Súkromné hodiny klavíra
Dávam súkromné hodiny klavíra + hudobnú teóriu. Čas podľa dohody. Dôkladne riešim technické záležitosti: správne sedenie za klavírom, držanie tela, správne postavenie rúk na klávesnici. Cieľ je dosiahnuť uvoľnenú hru. Teória: noty, stupnice, akordy a intervaly. Učím klasickú, populárnu hudbu a trochu aj z džezovej oblasti. Úplný začiatočníci: pre začiatok, len klasickú hudbu,kde žiak získava úplné základy: rytmické cítenie(rytmus), noty, zbehlosť prstov( zručnosť), hudobné cítenie(dynamika) Viac info po telefóne... Moja web adresa: