inzercia, predaj, predám, bazár

Hra pre dospelých Lollipop

Kategória: Ostatné

Predám stolovú hru pre dospelých Lollipop.

Popis hry (z webu):
Erotická dosková hra pre dospelých – Lollipop je originálny darček pre všetky páry, novomanželov alebo pre osvieženie manželského života. Táto jedinečná hra spestrí Vaše milostné hrátky a dá Vám nové skúsenosti. Prekvapte svojho partnera či partnerku naozaj pikantnou zábavou s touto populárnou a vzrušujúcou hrou. Prajeme veľa vzrušujúcich zážitkov!

• Rozmery krabice: 31 × 22 × 2,5 cm
• Rozmery hracieho plánu: 42x29 cm
• Obsah balenia: herný plán, pravidlá, kartičky s úlohami, kocka, 2 figúrky
• Hra je vhodná pre dospelých od 18-tich rokov
• Decentné grafické spracovanie
• Jazyk: čeština
• Jednoduché pravidlá
• Prehĺbi vaše znalosti


Viem poslať aj poštou, poštovné 2,40 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3,30 eur.
Kontaktovať ma môžete emailom (cez formulár), telefonicky (nie sms), prípadne môžete napísať správu cez Telegram aplikáciu.
---------
Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.
Hra pre dospelých Lollipop
Podobné inzeráty
Hra pre dospelých Lollipop
Predám stolovú hru pre dospelých Lollipop. Popis hry (z webu): Erotická dosková hra pre dospelých – Lollipop je originálny darček pre všetky páry, novomanželov alebo pre osvieženie manželského života. Táto jedinečná hra spestrí Vaše milostné hrátky a dá Vám nové skúsenosti. Prekvapte svojho partnera či partnerku naozaj pikantnou zábavou s touto populárnou a vzrušujúcou hrou. Prajeme veľa vzrušujúcich zážitkov! • Rozmery krabice: 31 × 22 × 2,5 cm • Rozmery hracieho plánu: 42x29 cm • Obsah balenia: herný plán, pravidlá, kartičky s úlohami, kocka, 2 figúrky • Hra je vhodná pre dospelých od 18-tich rokov • Decentné grafické spracovanie • Jazyk: čeština • Jednoduché pravidlá • Prehĺbi vaše znalosti Viem poslať aj poštou, poštovné 2,70 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3,30 eur. Kontaktovať ma môžete emailom (cez formulár), telefonicky (nie sms), prípadne môžete napísať správu cez Telegram aplikáciu. --------- Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.
predam hry na X-BOX, PS2
predam hry na X-BOX, vsetky su vo velmi dobrom stave, vacsinou v nemeckom jazyku, cena za jednu je 2 eur plus postovne. Mam tieto: (aktualny je tento zoznam, nie fotky) 1. hra na X-BOX360: FIFA 15 (nemcina) 2. hra na X-BOX360: FIFA 12 (nemcina) 3. hra na X-BOX360: FIFA 11 (nemcina) 4. hra na X-BOX360: FIFA 09 (nemcina) 5. hra na X-BOX360: FIFA Fussball Brasilien 2014 (nemcina) 6. hra na X-BOX360: Summer Athletics (nemcina) 7. hra na X-BOX360: FarCry 3 8. hra na X-BOX360: Grand Theft Auto IV 9. hra na PS2: Singstar Apres Ski Party 10. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed II 11. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed Brotherhood 12. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed Revelations 13. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed
predam hry na X-BOX, PS2
predam hry na X-BOX, vsetky su vo velmi dobrom stave, vacsinou v nemeckom jazyku, cena za jednu je 2 eur plus postovne. Mam tieto: (aktualny je tento zoznam, nie fotky) 1. hra na X-BOX360: FIFA 15 (nemcina) 2. hra na X-BOX360: FIFA 12 (nemcina) 3. hra na X-BOX360: FIFA 11 (nemcina) 4. hra na X-BOX360: FIFA 09 (nemcina) 5. hra na X-BOX360: FIFA Fussball Brasilien 2014 (nemcina) 6. hra na X-BOX360: Summer Athletics (nemcina) 7. hra na X-BOX360: FarCry 3 - PREDANE !!! 8. hra na X-BOX360: Grand Theft Auto IV - PREDANE !!! 9. hra na PS2: Singstar Apres Ski Party 10. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed II 11. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed Brotherhood 12. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed Revelations 13. hra na X-BOX360: Assassin´s Creed
Spoločenská HRA pre dospelých "Človeče nehnevaj sa"
Predám spoločenskú hru „ČLOVEČE nehnevaj sa“ - pre dospelých “ – společenská hra „ČLOVEČE na EX“ je určená pre dospelých. Hra je obdobou „Človeče nehnevaj sa“, no namiesto figúriek obsahuje sklenené poháriky. Papierový spodok je tiež zo skla. Hra je nepoškozená, minimum používaná, vo veľmi dobrom stave. Použitie vidieťlen na vnútornom polystyréne, v ktorom sú vložené sklené poháriky so skleným hracím podnosom aby sa nerozbili. (Nová stála 16 eur)
Predám  novú elektrickú kolobežku  5TH WHEEL M2
Predám novú len vyskúšanú Elektrickú kolobežku M2 5TH WHEEL, 8,5 palcové pryžové plné pneumatiky (nedajú sa prepichnúť), 350 W motor 7,5 Ah batéria na 30 km Dojazd 25 km/h Maximálna rýchlosť, 100 kg Max.zaťaženie APP Control, odpružený predok aj zadok! Popis: Výkonný a dlhotrvajúci S tichým motorom s výkonom 350 W môže elektrický skúter M2 dosiahnuť rýchlosť 25 km/h, prejsť až 30 km a vystužený rám môže podporiť jazdca s hmotnosťou až 100 kg. Elektrická kolobežka pre dospelých bez problémov zvládne strmé 15° kopce, vďaka čomu sa ľahko dostane do kopca. Elektrická kolobežka je pre dospelých. Vylepšená výdrž batérie Vďaka 36 V 7,5 Ah batérii, na jedno nabitie môžete prejsť až 30 km, vďaka rýchlemu nabitiu sa kolobežka M2 úplne nabije za 4 – 5 hodín, čím ušetríte 10 % vášho účtu za elektrinu. , v porovnaní s inými značkami elektrických kolobežiek. Bezpečná a pohodlná jazda Náš elektrický skúter M2 využíva trojitý brzdový systém (motorová brzda + kotúčová brzda), aby sa znížilo riziko zlyhania bŕzd a zaistila sa vaša bezpečnosť. Trojitý systém tlmenia kolobežky vám umožní väčšiu stabilitu a pohodlie pri jazde. O vašu bezpečnosť v noci sa postarajú aj LED svetlomety a zadné svetlo. Skladateľná, vezmite ju kamkoľvek Táto elektrická kolobežka M2 váži iba 15 kg a dá sa jednoducho zložiť za 3 sekundy, vďaka čomu sa ľahko prenáša a skladuje. Elektrický skúter pre dospelých sa dá ľahko uložiť do auta, školy alebo kancelárie, vďaka čomu bude vaše cestovanie pohodlnejšie a zábavnejšie. Inovatívny režim s nenulovým štartom V prípade kolobežiek M2 s režimom nenulového rozbehu musíte pred spustením palcového akcelerátora pomocou nohy pomôcť kolobežke pri rýchlosti 2km/h, aby bolo možné aktivovať palcový akcelerátor na rozbeh motora. Výrazne zaručuje vašu bezpečnosť pri cestovaní s kolobežkou pre dospelých. Už žiadne prepichnutia, žiadny strach z vody na ceste Veľký dizajn kolies s pneumatikami zlepšuje jazdné vlastnosti elektrického skútra. Pevná a plná guma s vysokou hustotou je odolnejšia proti opotrebeniu a má dlhšiu životnosť a vďaka dizajnu voštinových otvorov gumové koleso lepšie tlmí nárazy. Elektrický skúter M2 pre dospelých vám umožní vyhnúť sa problémom s defektom pneumatiky. Vďaka vodotesnosti IP54 táto elektrická kolobežka ľahko prejde cez malé kaluže. Inteligentný systém s LED displejom Elektrická kolobežka dokáže zobraziť svoju rýchlosť, výdrž batérie, rýchlostný režim a dojazd. Prostredníctvom apky smart programov môžete kedykoľvek ovládať všetko vrátane uzamknutia kolobežky, prepnutia celej kolobežky, zapnutia svetiel, zisťovania stavu batérie, najazdených kilometrov, rýchlosti a stavu ďalších vecí, na ktorých vám záleží.
Hra Jungle Speed
Obľúbená postrehová hra s dreveným totemom v novom balení. Myslíte si, že máte dobrý postreh? Rýchly reflex? Dokážete udržať maximálnu pozornosť dlhší čas? Reagujete dobre, keď sa situácia zmení? Ak áno, Jungle Speed ​​je práve pre vás! Na začiatku hry si hráči spravodlivo rozdelia balíčky kariet. Potom striedavo otočia vrchnú kartu a položia ju pred seba. Ak dvaja alebo viacerí hráči otáčajú rovnakú kartu, hľadajú čo najrýchlejšie ucho topiť, ktorý je v strede stola. Kto vyhrá, odovzdá všetky svoje otočené karty súperovi. Kto však totem omylom uchopí, berie si ako trest všetky otočené karty od všetkých súperov. Víťazom hry sa potom stáva hráč, ktorý sa ako prvý zbaví všetkých svojich kariet. Na prvý pohľad to vyzerá jednoducho, ale hlavný vtip je v odlišnosti alebo podobnosti obrázkov na kartách. Zobrazujú rôzne symboly v niekoľkých farbách, ktoré sa nachádzajú niekedy v jednom malom detaile. Aby toho nebolo málo, občas sa na stole objaví špeciálna karta, ktorá nejakým spôsobom mení pravidlá hry. Napríklad namiesto rovnakého symbolu sa hrá rovnaká farba. Ďalšia karta zasa núti všetkých hráčov, aby čo najrýchlejšie uchopili totem. Ak sa takýchto kariet spojí viac, vznikne veľký zmätok, v ktorom dokážu zorientovať len tí najbystrejší hráči. Vďaka krátkej hracej dobe, jednoduchým pravidlám a vysokej úrovni zábavy je hra Jungle Speed ​​vhodná pre každú spoločnosť a každú príležitosť. aby čo najrýchlejšie uchopili totem. Ak sa takýchto kariet spojí viac, vznikne veľký zmätok, v ktorom dokážu zorientovať len tí najbystrejší hráči. Vďaka krátkej hracej dobe, jednoduchým pravidlám a vysokej úrovni zábavy je hra Jungle Speed ​​vhodná pre každú spoločnosť a každú príležitosť. aby čo najrýchlejšie uchopili totem. Ak sa takýchto kariet spojí viac, vznikne veľký zmätok, v ktorom dokážu zorientovať len tí najbystrejší hráči. Vďaka krátkej hracej dobe, jednoduchým pravidlám a vysokej úrovni zábavy je hra Jungle Speed ​​vhodná pre každú spoločnosť a každú príležitosť. Obsah znovu: 1 drevený totem 70 kariet 1 vrecko z organickej bavlny 1 sada českých, slovenských, poľských a maďarských pravidiel hry Vek: 7+ Počet hráčov: 2–10 Hrací čas: približne 15 minút