inzercia, predaj, predám, bazár

Hracia podložka

Kategória: Hračky

V top stave bez poskodení, osobny odber alebo pošta 3€ (balík, nie dobierka)
Hracia podložka
Podobné inzeráty
Hracia podložka 3v1
Hracia podložka 3v1: * hracia podložka * hniezdo na hranie * hniezdo do postieľky Hracia podložka s piatimi závesnými hračkami vydávajúcimi rôzne zvuky (hrkalka, šušťanie, pískanie) a aplikáciami na podložke pre rozvoj ležania na brušku a plazenia. Bočné steny hracej podložky možno pomocou suchých zipsov spojiť a použiť hrazdičku aj ako hniezdo do postieľky. Podložka je v peknom používanom stave, poškodenia odfotené (kúsok rozparárané, drobulinké žmoľky, žltá farba materialovo chytá viac prachu, čistila som to vlhkými prstami a jemnou kefkou). Inak plne funkčná (upínanie hrazdičky, závesy na hračky...), žiarivé nevyblednuté farby.
Hracia podložka ružová
Predám hraciu okrúhlu podložku, nepoužívanú Pôvodná cena 30eur Nová cena 18eur Pošlem aj na dobierku Okrúhla podložka na hranie s volánikom. Funkčná a praktická. Perfektná ako koberec, hracia podložka alebo baldachýnová „podložka“. Od prvých dní života sa môže používať ako podložka na ležanie na bruchu. Má mäkkú výplň, ktorá dokonale izoluje od tvrdých a studených podláh. Okrúhla podložka je tiež skvelým miestom na hranie a relaxáciu. Vyrobená zo 100% bavlny so schválením Okotex. Podložka je odnímateľná, čo uľahčuje umývanie samotného poťahu (možnosť prať pri 30 stupňoch). Vložka je vyrobená z antialergických certifikovaných vláknin. Rozmery: - priemer Ø 80 cm (+/- 2 cm) - priemer s límcom Ø 100 cm (+/- 2 cm) Vyrobené v EÚ.
Hracia deka Bo Jungle
Hracia deka Bo Jungle Predám Bo Jungle hraciu deku s hrazdičkou B-Play Gym Apple Grey.Hracia deka je veľmi priestranná s hrazdičkou a zavesnými hračkami. Extra mäkký a na dotyk veľmi príjemný materiál - Vaše dieťatko sa na deke bude cítiť ako v bavlnke. Hracia podložka v tvare jabĺčka s hrazdičkou, na ktorej su za pomoci plastových krúžkou zavesené 4 krásné hračky(opička- hŕka, kvietok-píska, žirafa- hŕka a sloník- píska) na deke sú použité rôzne materiály pre rozvoj zmyslov dieťatka dlhý podhlavníček a opora s 2 šustiacimi lístkami materiál: mäkkučký, na dotyk velmi príjemný. Detská hracia podložka. Rozmer deky 50×90cm. Deka ako nová, málinko používaná.
Detská hracia deka
Predám hraciu deku / hrazdicku pre bábätká. Poskladané a zabalenú v originál krabici. Deka na hranie je vyrobená z mäkkej farebnej tkaniky s výplňou vo vnútri. Hracia deka obsahuje rôzne hračky, ktoré podporujú rozvoj zmyslov a motoriku dieťaťa. Na dečke sú hrkálky, imitácie zrkadiel, farebné figúrky a pod. Farebné figúrky môžu po odopnutí slúžiť aj ako samostatná hrkálky. Šetrné pranie. Vyrobené z najkvalitnejšieho na dotyk príjemného farebného materiálu. Vhodné od prvých dní narodenia. 1. Použitie ako klasická hracia deka s hrazdičkou s dvoma Hrazdičky a závesnými hračky. Dieťa ležiace na chrbte, dosahuje za zavesené farebné hračky 2. Použitie ako hracia deka s hrazdičkou a zloženými okrajmi deky ako ohrádka Po zopnutí okrajov deky vytvoríte príjemnú ohrádku, v ktorej sa dieťa cíti bezpečne. Vysoké okraje nedovolí, aby sa dieťa pri hre pregúlil na podlahu. 3. Použitie deky ako hracia ihrisko s balónikmi     imitácia zrkadiel u hračiek na hrazde     plyšové zvieratká     loptičky Rozmery: – dĺžka 92 cm (od hlavy korytnačky) - šírka 70 cm - výška 49 cm - Výška mriežky 21 cm - Priemer guličky cca 5 cm
Detské hracky
Mám na predaj detské hračky. Stav je ako nový, nič nechýba , všetko funguje. Jedine čo ma známky opotrebovania je kladivko kde sa zatlkaju drevené guľatiny. Veci čo sú na baterky sú: Velky stolček Hracia kocka Vláčik Traktora s vlečkou Havko Kľúče od autka Popis: Veľký stolcek: Má 4 vkladacky , vidno na obrázku. Keď sa pretlacia, smyknu sa dole tunelom , zahrá sa zvučka a môžu sa opätovne vybrať a vložiť. Ďalej obsahuje guličku. Tá sa môže dať na tobogan alebo na Katapult čo je v strede. Ma aj "tocitka" sťaby zrkadielko. Cena 40€ Hracia kocka: Hracia kocka spieva pesničky, z jednej strany je šípka ktorá sa dá otáčať a hracia kocka povie čo to je za zviera a povie čo papa alebo ako robí. Je tam aj klávesnica ktorá hrá melódie. Po zmacknuti hráte melódiu vy. A sú na nej aj zvieratká, hracia kocka povie čo to je za zvieratko a pýta sa či viete nájsť zvieratko ktoré robí napríklad "kviiik". Obsahuje aj vkladacky . Hracia kocka je v češtine.Cena 40€ Vláčik: Vláčik nejazdí, hrá melódie , trúbi, vydáva zvuky. cena 8€ Traktor s vlečkou: Traktor prejde 3,5 metra cca a potom zastaví. Trúbi, hrá melódie a vydáva zvuky zvieratiek. Farmár a zvieratká sa dajú vybrať . Cena 18€ Havko: Havko hrá melódie , rozpráva o geometrických tvaroch, spieva pesničky, bliká . 8€ Kľúče od autka: Kľúče od autka hrajú melódiu, trúbi, zamykanie auta, štartovanie . 4€ Bábiky mám na predaj 2 , nevyšli mi všetke fotky do inzerátu. Cena bábik je 8€. Plyšák včielka 5€. Detska vkladacka cena 6€ Telefón cena 8€ Náradie a príslušenstvo cena 5€ Kladivko so zatlkackami 5€ Hrazadielkova guľa a zároveň guľa pre jemnú motoriku cena 6€ Puzzle žabka, krokodíl a kravička cena 3€ Puzzle farma 4€. Zdrkadielko s hryzadlami, so šuštitkami, naťahovaciu a vybrujucou lienkou 5€. Topánočky lapkova patrola , dievčenské, veľkosť 25 , cena 4€ Posielam aj na dobierku. V prípade kúpu všetkého naraz dám zľavu.
Hracia penová podložka obojstranná
Predám úplne novú obojstrannú hraciu podložku iMex Toys pre deti Luxury dream. Nevyhovuje nám rozmer. Je kvalitná a hrubá. Pôvodná cena 100e Odolný a bezpečný materiál - hracia deka je vyrobená z kvalitného a ekologického PE, LDPE materiálu, netoxická, protišmyková a pohodlná, ideálny na hranie pre najmenších. Hracia podložka je naozaj veľká, rozmer je 200 x 180 x 2 cm, pričom práve 20 mm hrúbka podložky zaistí maximálne pohodlie Vášho dieťaťa. Aj keď má podložka veľký rozmer, veľmi ľahko sa rozloží a následne poskladá. Podložka je z nenasiakavého, nepremokavého a ľahko umývateľného materiálu. Má výborné tepelno-izolačné vlastnosti. Rozmery cca 180 x 200 cm Sila podložky: 2cm Vhodné do interiéru aj exteriéru.