inzercia, predaj, predám, bazár

Hračky (chlapci)-smetiari,dino,traktor,bager,motorky,biliard

Kategória: Hračky

Rôzne hračky pre chlapcov:
NÁKLADNÉ AUTO SMETIARSKE na zotrvačník+kontajnery: Ponúkam na predaj smetiarske auto s tromi farebnými kontajnermi, ktoré možno zavesiť na rameno/hák. Kabína auta má plne funkčné 3 tlačidlá (štartovanie, klaksón a spätný chod - pípanie). Málo hrané, bez poškodení. Vhodné aj ako darček, dĺžka cca 20 cm. Cena 10€.
DINOSAURUS: Ponúkam na predaj hračku T-rex (tyranosaurus rex, dino, dinosaurus) vydávajucu zvuk (rev, môžete pozrieť v priloženom videu, cez link). Po stlačení nôh sa spustí rev T-rexa (dinosaura tyranosaurus rex), veľmi autentický. Pre deti, ktoré majú rady dinosaurov. Nepoškodený, neošúchaný, vhodný aj ako darček. Materiál: plast (nesmrdí však ako lacná plastová hračka -kvalitný materiál). Pripájam link na video: 10€.
KOVOVÝ KABRIOLET (2 ks): Ponúkam na predaj kabriolet modrej a zelenej farby -2 ks (auto na zotrvačník). Pri pohybe dvíha prednú kapotu. Dĺžka cca do 10 cm. Cena 2,5€/ks. ČERVENÝ BAGER: Ponúkam na predaj malý červený bager na zotrvačník. Dĺžka cca do 15 cm. Nepoškodený, málo hraný. Cena 2,5€.
MOTORKA (2 ks):Ponúkam na predaj väčšiu a menšiu motorku, cca 15 cm (čierno sivá) a 10 cm (červená). Cena 2€/2 ks.
TRAKTOR: Ponúkam na predaj malý zelený plastový traktor, veľmi málo hraný (mali sme toho viac). Rozmer: dĺžka cca do 15 cm. Cena 2,5€.
MONSTER TRUCK: Ponúkam na predaj zelenú štvorkolku so zvukom (terénne auto). Link: 2 rovnaké autá. Cena 4€/1ks.
MINI BILIARD (poolboard) Ponúkam na predaj mini biliard, bez poškodení. Zahrajte si vašu obľúbenú hru kdekoľvek s priateľmi! Stolový mini biliard je skutočne malý a preto si ho môžete zobrať kdekoľvek a potešíte seba a svojich blízkych. Obsahuje: biliardový stôl so zeleným poťahom, biliardové gule, 2x biliardové palice, trojuholník. Cena 5€.
Hračky (chlapci)-smetiari,dino,traktor,bager,motorky,biliard
Podobné inzeráty
Hračky pre chlapcov-autíčka, traktor, bager, motorky
Ponúkam na predaj rôzne hračky pre chlapcov. KOVOVÝ KABRIOLET (2 ks): Ponúkam na predaj kabriolet modrej a zelenej farby -2 ks (auto na zotrvačník). Pri pohybe dvíha prednú kapotu. Dĺžka cca do 10 cm. Cena 2,5€/ks. ČERVENÝ BAGER: Ponúkam na predaj malý červený bager na zotrvačník. Dĺžka cca do 15 cm. Nepoškodený, málo hraný. Cena 2,5€. MOTORKA (2 ks):Ponúkam na predaj väčšiu a menšiu motorku, cca 15 cm (čierno sivá) a 10 cm (červená). Cena 2€/2 ks. TRAKTOR: Ponúkam na predaj malý zelený plastový traktor, veľmi málo hraný (mali sme toho viac). Rozmer: dĺžka cca do 15 cm. Cena 2,5€. MONSTER TRUCK: Ponúkam na predaj zelenú štvorkolku so zvukom (terénne auto). Link: Mám 2 rovnaké autá. Cena 4€/1ks. AUTÍČKA: Ponúkam na predaj malé autíčka na zotrvačník 12 ks, rôzne...taxi, sťahováci, cisterna, smetiari, hasiči...hrané, ale v dobrom stave (asi na 2 ks nefunguje poriadne zotrvačník, ostatné ok). Cena 3€. Predám samozrejme aj jednotlivo, vždy sa vieme dohodnúť. :)
Hračky pre chlapcov-autíčka, traktor, bager, motorky, pištoľ
KOVOVÝ KABRIOLET (2 ks): Ponúkam na predaj kabriolet modrej a zelenej farby -2 ks (auto na zotrvačník). Pri pohybe dvíha prednú kapotu. Dĺžka cca do 10 cm. Cena 2,5€/ks. ČERVENÝ BAGER: Ponúkam na predaj malý červený bager na zotrvačník. Dĺžka cca do 15 cm. Nepoškodený, málo hraný. Cena 2,5€. MOTORKA (2 ks):Ponúkam na predaj väčšiu a menšiu motorku, cca 15 cm (čierno sivá) a 10 cm (červená). Cena 2€/2 ks. TRAKTOR: Ponúkam na predaj malý zelený plastový traktor, veľmi málo hraný (mali sme toho viac). Rozmer: dĺžka cca do 15 cm. Cena 2,5€. MONSTER TRUCK: Ponúkam na predaj zelenú štvorkolku so zvukom (terénne auto). Link: Mám 2 rovnaké autá. Cena 4€/1ks. AUTÍČKA: Ponúkam na predaj malé autíčka na zotrvačník 12 ks, rôzne...taxi, sťahováci, cisterna, smetiari, hasiči...hrané ale v dobrom stave (asi na 2 ks nefunguje poriadne zotrvačník, ostatné ok). Cena 3€. Predám samozrejme aj jednotlivo, vždy sa vieme dohodnúť. :)
Hračky pre najmenších
Hračky pre najmenších - [16.12. 2021] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Hračky pre najmenších - 1 Hračky pre najmenších - 2 Hračky pre najmenších - 3 Hračky pre najmenších - 4 Hračky pre najmenších - 5 Hračky pre najmenších - 6 Hračky pre najmenších - 7 Hračky pre najmenších - 8 Hračky pre najmenších - 9 Predám hračky: 1. Hrkalky - 4 ks/2€ 2. Interaktívny dráčik, spieva, má rôzne funkcie so zvukom, chybička že už nechodí Pc: 27€ - 13€ 3. Manuska jej rohy sú prispôsobené na hru, spustia, hrkaju - 2,5€ 4. Plysaky rôzne predné ks 1,8€ zadné väcsie 2,5€/ ks 5. Rôzne opička žltá susti, vedľa hracka na zavesenie a červeno žltá po natiahnutí sa smeje ks/2€ 6. Na postieľku alebo madlo kočíka -1,5€ 7. modrý sloník na batérie s melódiami a svetlom (3€) ostatné hrkalka a slonik po stlačení píska ks 1,5€ 8. Predane 9. Psíkovo chodítko od Fisher-Price s odnímateľný rukoväťou, interaktívne zvuk, svetlo, plne funkčné - 14€ Zábavný hovoriaci hrniec od Fisher-Price - vkladacka plne funkčný - 15€ 10. Včielka na ťahanie s melódiami a svetlom. Originál bola krátka šnúrka. 11. Autíčko s guličkami v kolesach 12. Vkladacka s tvarmi fúrik. Pri zatváraní trošku nalomena. Zatvaranie ale funkčné. Cena prispôsobená alebo zdarma k nákupu. 13. Hasbro hovoriaci a pohybujúci sa Chuck. 50 slovenských fráz, pohybuje ústami a obočím, rachoti s korbou, hojdá sa zo strany na stranu. Jazdí dookola Veľké funkčné auto dlhé cca 30 cm, vysoký cca 24 cm a široký 17 Všetky hračky funkčné, nepoškodené. Ak má niečím nejakú vadu je to uvedene v popise. Pri kúpe viacerých dohoda možná.
Mini stolný biliard
Mini stolný biliard Dobrý deň, mám na predaj biliard v menšej stolovej verzii. Biliard je vo výbornom stave, ako nový. Poškodená je len samostatná krabica, čo samozrejme neprekáža v používaní. Všetko je kompletné, nič nechýba. Dôvod predaja je, že deti odrástli a už sa to nepoužíva. Rozmery: 50x30x10 cm Cena: 15€ + poštovné, alebo osobný odber. Môžem poslať aj cez zásielkovňu (PACKETA). Taktiež po dohode môžem priviezť v okolí Skalice. Len volať na SMS nereagujem. Telefónne číslo:
Lego 5887 zo série DINO -  Centrála DINO obrany
Predám Lego 5887 zo série DINO - Centrála DINO obrany, lego z roku 2012 obsahuje 793 dielikov a 4 minifigúrky, stavebnica je kompletná, takmer ako nová, obsahuje pôvodný návod, avšak bez krabice. Cena je 170,00 Eur + poštovné. Rozpredávame aj iné Lego stavebnice, ak máte záujem, môžete si ponuku pozrieť kliknutím na meno v inzeráte.
Playmobil smetiari
Predám Playmobil Smetiari 35€, autu blikaju majáky.osobný odber BA Rača alebo cez Packetu. BEZ KRABICE