inzercia, predaj, predám, bazár

Hračky pre chlapcov-autíčka, traktor, bager, motorky

Kategória: Hračky

Ponúkam na predaj rôzne hračky pre chlapcov.
KOVOVÝ KABRIOLET (2 ks): Ponúkam na predaj kabriolet modrej a zelenej farby -2 ks (auto na zotrvačník). Pri pohybe dvíha prednú kapotu. Dĺžka cca do 10 cm. Cena 2,5€/ks. ČERVENÝ BAGER: Ponúkam na predaj malý červený bager na zotrvačník. Dĺžka cca do 15 cm. Nepoškodený, málo hraný. Cena 2,5€. MOTORKA (2 ks):Ponúkam na predaj väčšiu a menšiu motorku, cca 15 cm (čierno sivá) a 10 cm (červená). Cena 2€/2 ks.
TRAKTOR: Ponúkam na predaj malý zelený plastový traktor, veľmi málo hraný (mali sme toho viac). Rozmer: dĺžka cca do 15 cm. Cena 2,5€.
MONSTER TRUCK: Ponúkam na predaj zelenú štvorkolku so zvukom (terénne auto). Link: 2 rovnaké autá. Cena 4€/1ks.
AUTÍČKA: Ponúkam na predaj malé autíčka na zotrvačník 12 ks, rôzne...taxi, sťahováci, cisterna, smetiari, hasiči...hrané, ale v dobrom stave (asi na 2 ks nefunguje poriadne zotrvačník, ostatné ok). Cena 3€. Predám samozrejme aj jednotlivo, vždy sa vieme dohodnúť. :)
Hračky pre chlapcov-autíčka, traktor, bager, motorky
Podobné inzeráty
Elektrické autíčko pre deti STX Elektrická trojkolka biela
NOVÉ NEROZBALENÉ VHODNÉ AKO DARČEK STX Elektrická trojkolka biela Detská motorka do mesta aj na výlety Chce si vaše dieťa vyskúšať naozajstnú jazdu, ale nemá ešte potrebný vek? Kúpte mu detskú elektrickú motorku STX. Určite bude nadšené, že ju môže samo ovládať a naučí sa aj ako sa správať v úlohe vodiča. Detská elektrická motorka STX Elektrická trojkolka biela pre dievčatá i chlapcov RÝCHLOSŤ 3,5 km/h NOSNOSŤ 20 kg ROZMERY 77 × 25 × 38 cm Detská elektrická motorka STX Elektrická trojkolka biela pre dievčatá i chlapcov Detská elektrická motorka STX Elektrická trojkolka biela pre dievčatá i chlapcov Motorka STX má prechádzkovú rýchlosť S elektrickou motorkou STX sa môžete v pohode vydať s dieťaťom na výlet. Jazdí rýchlosťou 3,5 km/h, takže mu budete vždycky stačiť. Záleží na dieťati, na akú rýchlosť si trúfne. Motorka je určená pre deti do 20 kg. Elektronické funkcie motorky STX Elektrická motorka STX je vybavená ŠPZ, ako sa na každé vozidlo patrí. Chváli sa audio panelom a predným LED osvetlením. S motorkou sa môžete pustiť ako do mesta, tak na menej udržiavané cesty. Jej kolesá sú vybavené gumovým lemom, ktorý zvládne aj náročnejší terén. Detská elektrická motorka STX Elektrická trojkolka biela pre dievčatá i chlapcov Detská elektrická motorka STX Elektrická trojkolka biela pre dievčatá i chlapcov Kvalitné zastavenie pre tých najmenších vodičov S elektrickou motorkou bude vaše dieťa vždy v bezpečí. Jej brzdiaci mechanizmus sa spustí vždy pri spustení nohy z pedála a motorka sama pozvoľna zastaví bez akéhokoľvek trhnutia. Nemusíte sa obávať náhleho pádu dieťaťa pri chvíľkovej nepozornosti. Praktické vymoženosti motorky STX Elektrická motorka STX je vybavená motorom s výkonom 25 W a akumulátorom. Deti sa naučia používať prevodovku. K dispozícii je ovládanie 2× vpred a vzad. Motorka váži 5,3 kg a vydrží jazdiť približne 2 hodiny. Batériu nabijete v priebehu 8 hodín. Elektrická motorka STX je určená pre deti od 2 rokov. Detská elektrická motorka STX Elektrická trojkolka biela pre dievčatá i chlapcov Detailná špecifikácia elektrickej motorky STX Detská elektrická motorka je určená pre tie najmenšie deti Dosahuje rýchlosť 3,5 km/h Je určená pre deti do 20 kg Chváli sa audio panelom a predným LED osvetlením Kolesá motorky sú vybavené gumovým lemom vhodným do akéhokoľvek terénu Motorka plynule zastaví bez trhnutia Je vybavená motorom s výkonom 25 W a akumulátorom Prevodovka funguje 2× vpred a vzad Motorka STX váži 5,3 kg Dĺžka jazdy je približne dve hodiny Batériu motorky dobijete v priebehu 8 hodín Motorka STX je určená pre deti od 2 rokov
Hračky pre chlapcov-autíčka, traktor, bager, motorky, pištoľ
KOVOVÝ KABRIOLET (2 ks): Ponúkam na predaj kabriolet modrej a zelenej farby -2 ks (auto na zotrvačník). Pri pohybe dvíha prednú kapotu. Dĺžka cca do 10 cm. Cena 2,5€/ks. ČERVENÝ BAGER: Ponúkam na predaj malý červený bager na zotrvačník. Dĺžka cca do 15 cm. Nepoškodený, málo hraný. Cena 2,5€. MOTORKA (2 ks):Ponúkam na predaj väčšiu a menšiu motorku, cca 15 cm (čierno sivá) a 10 cm (červená). Cena 2€/2 ks. TRAKTOR: Ponúkam na predaj malý zelený plastový traktor, veľmi málo hraný (mali sme toho viac). Rozmer: dĺžka cca do 15 cm. Cena 2,5€. MONSTER TRUCK: Ponúkam na predaj zelenú štvorkolku so zvukom (terénne auto). Link: Mám 2 rovnaké autá. Cena 4€/1ks. AUTÍČKA: Ponúkam na predaj malé autíčka na zotrvačník 12 ks, rôzne...taxi, sťahováci, cisterna, smetiari, hasiči...hrané ale v dobrom stave (asi na 2 ks nefunguje poriadne zotrvačník, ostatné ok). Cena 3€. Predám samozrejme aj jednotlivo, vždy sa vieme dohodnúť. :)
Hračky pre najmenších
Hračky pre najmenších - [16.12. 2021] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Hračky pre najmenších - 1 Hračky pre najmenších - 2 Hračky pre najmenších - 3 Hračky pre najmenších - 4 Hračky pre najmenších - 5 Hračky pre najmenších - 6 Hračky pre najmenších - 7 Hračky pre najmenších - 8 Hračky pre najmenších - 9 Predám hračky: 1. Hrkalky - 4 ks/2€ 2. Interaktívny dráčik, spieva, má rôzne funkcie so zvukom, chybička že už nechodí Pc: 27€ - 13€ 3. Manuska jej rohy sú prispôsobené na hru, spustia, hrkaju - 2,5€ 4. Plysaky rôzne predné ks 1,8€ zadné väcsie 2,5€/ ks 5. Rôzne opička žltá susti, vedľa hracka na zavesenie a červeno žltá po natiahnutí sa smeje ks/2€ 6. Na postieľku alebo madlo kočíka -1,5€ 7. modrý sloník na batérie s melódiami a svetlom (3€) ostatné hrkalka a slonik po stlačení píska ks 1,5€ 8. Predane 9. Psíkovo chodítko od Fisher-Price s odnímateľný rukoväťou, interaktívne zvuk, svetlo, plne funkčné - 14€ Zábavný hovoriaci hrniec od Fisher-Price - vkladacka plne funkčný - 15€ 10. Včielka na ťahanie s melódiami a svetlom. Originál bola krátka šnúrka. 11. Autíčko s guličkami v kolesach 12. Vkladacka s tvarmi fúrik. Pri zatváraní trošku nalomena. Zatvaranie ale funkčné. Cena prispôsobená alebo zdarma k nákupu. 13. Hasbro hovoriaci a pohybujúci sa Chuck. 50 slovenských fráz, pohybuje ústami a obočím, rachoti s korbou, hojdá sa zo strany na stranu. Jazdí dookola Veľké funkčné auto dlhé cca 30 cm, vysoký cca 24 cm a široký 17 Všetky hračky funkčné, nepoškodené. Ak má niečím nejakú vadu je to uvedene v popise. Pri kúpe viacerých dohoda možná.
Hračky (chlapci)-smetiari,dino,traktor,bager,motorky,biliard
Rôzne hračky pre chlapcov: NÁKLADNÉ AUTO SMETIARSKE na zotrvačník+kontajnery: Ponúkam na predaj smetiarske auto s tromi farebnými kontajnermi, ktoré možno zavesiť na rameno/hák. Kabína auta má plne funkčné 3 tlačidlá (štartovanie, klaksón a spätný chod - pípanie). Málo hrané, bez poškodení. Vhodné aj ako darček, dĺžka cca 20 cm. Cena 10€. DINOSAURUS: Ponúkam na predaj hračku T-rex (tyranosaurus rex, dino, dinosaurus) vydávajucu zvuk (rev, môžete pozrieť v priloženom videu, cez link). Po stlačení nôh sa spustí rev T-rexa (dinosaura tyranosaurus rex), veľmi autentický. Pre deti, ktoré majú rady dinosaurov. Nepoškodený, neošúchaný, vhodný aj ako darček. Materiál: plast (nesmrdí však ako lacná plastová hračka -kvalitný materiál). Pripájam link na video: Cena 10€. KOVOVÝ KABRIOLET (2 ks): Ponúkam na predaj kabriolet modrej a zelenej farby -2 ks (auto na zotrvačník). Pri pohybe dvíha prednú kapotu. Dĺžka cca do 10 cm. Cena 2,5€/ks. ČERVENÝ BAGER: Ponúkam na predaj malý červený bager na zotrvačník. Dĺžka cca do 15 cm. Nepoškodený, málo hraný. Cena 2,5€. MOTORKA (2 ks):Ponúkam na predaj väčšiu a menšiu motorku, cca 15 cm (čierno sivá) a 10 cm (červená). Cena 2€/2 ks. TRAKTOR: Ponúkam na predaj malý zelený plastový traktor, veľmi málo hraný (mali sme toho viac). Rozmer: dĺžka cca do 15 cm. Cena 2,5€. MONSTER TRUCK: Ponúkam na predaj zelenú štvorkolku so zvukom (terénne auto). Link: Mám 2 rovnaké autá. Cena 4€/1ks. MINI BILIARD (poolboard) Ponúkam na predaj mini biliard, bez poškodení. Zahrajte si vašu obľúbenú hru kdekoľvek s priateľmi! Stolový mini biliard je skutočne malý a preto si ho môžete zobrať kdekoľvek a potešíte seba a svojich blízkych. Obsahuje: biliardový stôl so zeleným poťahom, biliardové gule, 2x biliardové palice, trojuholník. Cena 5€.
LEGO DUPLO 10554,10616,10816,10818, rôzne kocky a zvieratká
Lego Duplo 10554 Ťahacie hračky pre batoľatá 15 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10554 Ťahacie hračky pre batoľatá (Toddler Build and Pull). Je ideálnou stavebnicou pre batoľatá už od 18 mesiacov. Z týchto extra veľkých kociek si dieťa postaví vlastné ťahacie hračky, s ktorými si užije ďalšiu zábavu. Sada Ťahacie hračky je vhodná pre prvé zoznámenie dieťaťa s Legom, obsahuje 15 kociek v pútavých farbách, ktorých tvar je prispôsobený malým detským ručičkám, ťahacie vozík a obtlačky. Kocky z tejto stavebnice sú plne kompatibilné so štandardnými Lego kockami a prvky. Stavebnice Lego rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Cena 10 €. Lego Duplo 10616 (Môj prvý domček na hranie) 25 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10616: Môj prvý domček na hranie (My first playhouse). Obsahuje 25 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. Postav si z veľkých kociek domček na to výborná príležitosť, ako získať prvé staviteľské schopnosti. Pomocou špeciálnych kociek s obrázkami, ktoré sa vzťahujú k hlavným činnostiam dňa, sa vaše dieťa zoznámi s bežným denným režimom. Otočením kocky, ktorá symbolizuje na jednej strane noc a na druhej deň, meňte podľa potreby časť dňa. Túto ľahko zostaviteľnú súpravu môžete využiť na hravé učenie pre svoje dieťa. Zahrajte sa s dieťaťom na to, ako 2 figúrky LEGO DUPLO ráno vstanú, naraňajkujú sa, vyčistia si zuby, zašantia si na šmýkačke a večer sa uložia do postele. Jasne farebné kocky LEGO DUPLO sú pre deti bezpečné a presne padnú do ich ručičiek. Cena 15€. Lego Duplo 10816 Moje prvé autíčka a nákladiaky: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10816: Moje prvé autíčka a nákladiaky (My first cars and trucks). Obsahuje 36 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. S LEGO DUPLO Moje prvé autíčka a nákladiaky (hasičské auto, policajné auto, cisterna, ťahač, a iné) sa batoľatá naučia kombinovať podvozky a farebné kocky a stavať z nich vozidlá všemožných tvarov a veľkostí. Táto sada poskytuje nekonečné možnosti tvorivosti a rozprávania a pre získanie nových nápadov sú tu zdobené kocky a stavebné kartičky. Cena 20€. Lego Duplo 10818 Môj prvý nákladiak 29 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10818: Môj prvý nákladiak (My first truck). Obsahuje 29 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. Pomôžte svojmu dieťaťu dávať k sebe dvojice so sadou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Nákladiak je vďaka veľkým DUPLO kockám, špeciálne navrhnutým, aby boli zábavné a bezpečné pre malé ručičky, ľahko zostaviteľný. Obsahuje tiež 8 dvojíc farebných zdobených kociek s motívom jedla. Deti sa môžu zahrať na obchod. S originálnou krabicou (vhodné aj ako darček). Cena 15€. Lego Duplo (rôzne kocky- 78 ks, 3 zvieratká): Ponúkam na predaj rôzne farebné kocky Lego Duplo (78 ks kociek - rôzne veľkosti a farby, podľa fotky) a 3 ks zvieratiek (biela mačka, prasiatko a lev). Cena 20€ (spolu). Predám aj jednotlivo
LEGO DUPLO 10554, 10816 a 10818
Lego Duplo 10554 Ťahacie hračky pre batoľatá 15 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10554 Ťahacie hračky pre batoľatá (Toddler Build and Pull). Je ideálnou stavebnicou pre batoľatá už od 18 mesiacov. Z týchto extra veľkých kociek si dieťa postaví vlastné ťahacie hračky, s ktorými si užije ďalšiu zábavu. Sada Ťahacie hračky je vhodná pre prvé zoznámenie dieťaťa s Legom, obsahuje 15 kociek v pútavých farbách, ktorých tvar je prispôsobený malým detským ručičkám, ťahacie vozík a obtlačky. Kocky z tejto stavebnice sú plne kompatibilné so štandardnými Lego kockami a prvky. Stavebnice Lego rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Cena 10 €. Lego Duplo 10816 Moje prvé autíčka a nákladiaky: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10816: Moje prvé autíčka a nákladiaky (My first cars and trucks). Obsahuje 36 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. S LEGO DUPLO Moje prvé autíčka a nákladiaky (hasičské auto, policajné auto, cisterna, ťahač, a iné) sa batoľatá naučia kombinovať podvozky a farebné kocky a stavať z nich vozidlá všemožných tvarov a veľkostí. Táto sada poskytuje nekonečné možnosti tvorivosti a rozprávania a pre získanie nových nápadov sú tu zdobené kocky a stavebné kartičky. Cena 20€. Lego Duplo 10818 Môj prvý nákladiak 29 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10818: Môj prvý nákladiak (My first truck). Obsahuje 29 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. Pomôžte svojmu dieťaťu dávať k sebe dvojice so sadou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Nákladiak je vďaka veľkým DUPLO kockám, špeciálne navrhnutým, aby boli zábavné a bezpečné pre malé ručičky, ľahko zostaviteľný. Obsahuje tiež 8 dvojíc farebných zdobených kociek s motívom jedla. Deti sa môžu zahrať na obchod. S originálnou krabicou (vhodné aj ako darček). Cena 15€. Predám aj jednotlivo.