inzercia, predaj, predám, bazár

Hráčsky PC volant zn. Microsoft

Kategória: Herné zariadenia

Predmetom predaja je hracsky volant pripojitelny k PC. Vsetko funkcne v povodnom baleni - vhodne ako vianocny dar. Posielam aj na dobierku.

Link:
Hráčsky PC volant zn. Microsoft
Podobné inzeráty
Logitech kolekcia Aurora - hráčsky set
Ponúkam napredaj nerozbalený hráčsky set značky Logitech z kolekcie AURORA, set obsahuje slúchadlá, myš a klávesnicu. Cena dohodou, predám aj jednotlivo
Hráčsky set AURORA Logitech - NOVÝ
Predám úple nový nerozbalený hráčsky set AURORA Logitech: Slúchadla G735 Počitáčová myš G705 Klávesnica G715 Predám aj po 1ks no uprednostňujem predaj celého setu. V prípade kúpy celého setu výrazna zľava. Cena celého setu v obchode 490eur.
Nerozbalené Herné slúchadlá Microsoft Xbox Stereo Headset
Predám NEROZBALENÉ Herné slúchadlá Microsoft Xbox Stereo Headset Herné slúchadlá Microsoft Xbox Stereo Headset v štýlovom čiernom prevedení sú určené pre herné konzoly Xbox Series X/S, Xbox One a pre PC s operačným systémom Windows 10. Headset disponuje ľahkou konštrukciou, ktorá vám zaistí pohodlné nosenie pri herných a hudobných chvíľach. 40 mm neodymové meniče poskytnú krištáľovo čistý zvuk, vďaka čomu si vychutnáte aj ten najmenší zvukový detail. Navyše, Microsoft Xbox Stereo Headset podporuje 3D zvuk s Dolby Atmos, DTS Headphone:X a Windows Sonic. Frekvenčný rozsah je od 20 Hz do 20 000 Hz a impedancia 32 Ohm. Na komunikáciu so spoluhráčmi poslúži nastaviteľný mikrofón s potlačením šumu. Na pripojenie slúži kábel s 3,5 mm audio jackom. Nevhodný darček
Microsoft Kinect pre Xbox 360
Dobrý deň prajem, ponúkame na predaj originálny microsoft xbox 360 kinect hernú konzolu Xbox 360 S a xbox 360E v čiernom prevedení. Kinect je plne funkčný. Stav šasi - B - nájde sa na nej zopár škrabančekov, ale nič vážneho. Obsah balenia - 1x Microsoft xbox 360 kinect Na predaj máme aj originálne hry pre xbox 360. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Kinect je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ju vieme priniesť, zapojiť. Disponujeme aj adaptérom pre Xbox 360 ( Fat ) verziu. S týmto adaptérom budete vedieť prepojiť okrem hernej konzoly aj počítač - Cena adaptéra je 10 eur. V prípade odoslania je nutné vyplniť údaje cez formular alebo sms - Sú dve možnosti odoslania - Packeta, Slovenská pošta.
Predám PC, PS2/3 volant
Predám plne funkčný PC, PS2/3 volant TRUST GTX 27, USB, špecifikácia: 3 v 1: Kompatibilné s PC, Sony PlayStation 2 a Sony PlayStation 3 Pevný volant potiahnutý gumou pre lepšie uchopenie 6 úrovní citlivosti volantu 2 na volante pripevnené radiace páky a 12 tlačidiel akcií Tlačidlá citlivé na tlak prinášajú realistický hráčsky zážitok (iba po pripojení k PlayStation 2/3) S robustnou svorkou a prísavkou, umožňujúcou upevnenie na stôl. Info mailom al. SMS, osobný odber, alebo kuriér pri platbe vopred.
Volant Microsoft Side Winder
Predám starší volant Microsoft v bezchybnom stave.