inzercia, predaj, predám, bazár

Hrazda na hranie

Kategória: Hračky

Predam hrazdicku na hranie vo farbe pre dievcatka.
Moznost osobneho dorucenia v okresoch BA, SC, GA, SA, NZ.
Hrazda na hranie
Podobné inzeráty
Detská hrazda
Predám detskú hrazdu na hranie. Vhodná pre dieťa od 0-3rokov, bábätko môže ťahať visiace zvieratká, pri každom zatiahnutí hrazda vidá zvuk a zabliká. Neskôr sa staršie dieťa zabaví ukladaním guliček na most, ktoré sa skotúľajú dole, aj pri tomto pohybe hrazda vydáva zvuky alebo hraje pesničky. Hrazda je pevná a stabilná.
Hrazda na hranie
Hrazda na hranie cena 10€
Detská hrazdička
Predám podložku na hranie využitá len mojou dcérou. Využijete ju nielen na ležanie, ale aj hranie v neskoršom období.Má rôzne možnosti využitia pomocou rôznych kombinácií – deka sa dá použiť samostatná, so zdvihnutými bočnicami (ako ohrádka na hranie s loptičkami), s hrazdičkou. Obsahuje 4 závesné hračky (jedna je poškodená), 24 loptičiek (pôvodne 30). Nedostatky sú odfotené. Inak nepoškodená. Na trase He, Mi, Sp, Sk, Po, Ke, Vt viem doručiť. Inak plus poštovné. Vyhľadavanie: detská podložka,podložka na hranie, ohrádka na hranie
HRACIA HRAZDA
Na predaj hracia hrazda,slniečko sa pohybuje na strany, včielka bzučí, lienka vydáva zvuk, klávesy hrajú a pritom svieťa,všetko sa dá používať samostatne,nožičky vydávajú pri dotyku príjemný zvuk a hrazda ešte obsahuje ďalšie funkcie...
Detská hrazda a aktivity hudobna chicco
Predám detskú hrazda chicco, ktorá hrá a blika, plus nozickami sa dá udierat do pedalov. Hrazda ma 3 rôzne nastavenia, aj take keď je dieťaťom na brusku, aby sa hralo. Original zavesne hračky už nemám ale da sa tam zavesit cokolvek.
Drevená hrazda / hrazdička
Drevená hrazda je úplne NOVÁ priamo z výroby. Drevo je prírodné, bukové, nelakované a krásne nahladko vybrúsené. Nožičky natreté bielou farbou, ktorá má atest na detské hračky.Taktiež je možné natrieť aj inou farbou alebo kľudne nechat bez náteru. Veľkosť: Vnútorná šírka : 68cm Vnútorná výška: 58cm Rozmery hrazdičky je možné prispôsobiť podľa Vašej potreby. Cena: 22€ (bez hračiek) Hračky: 1ks - 6€ 2ks- 11€ 3ks - 16€ Podložka samostatne bez hrazdy 22€,ak aj hrazda 20€. + poštovné V prípade záujmu píšte mail.