inzercia, predaj, predám, bazár

hrnčeky porcelán

Kategória: Sklo, keramika

1/ hrnček na čaj MODRY PORCELAN s menom Stefan =4eur

2/ hrncek keramicky rucne vyrobeny s vrchnakom, svetlá tyrkysová farba, s prirodnym motívom listov stromu, rúčka farba bronzu =cena 10 eur

3/ keramický krígel na pivo =cena 2eur

4/ konvička čajova teekanne porcelanova= 3eur
bordova šalka keramicka =2eur

5/sada 2hrnčeky Capuccino/3-farebne sklo farba kavy a cokolady, chromované rúčky, značka Cerve Italy DUO = 6eur

6/ porcelanove šálky-sada 6x biele s ružami CHina porcelan = 6eur

7/ šalka na čaj velmi tenký porcelán = 5eur

8/ kazeta Coffee 2hrnčeky+2lyžičky porcelán =cena 7eur

9/ Caj pre jedneho set "Tea for One" potlač levandula aj s darčekovou krabičkou = 6eur

Čajník nový, s motívom LEVANDUĽA Banquet keramika, 700ml =10eur

miniatura na tuhy parfum-vyška 7cm /Vintage Miniature Perfume Greece Handmade Venus Serie Perfumes 12eur
hrnčeky porcelán
Podobné inzeráty
Hrnčeky keramické/hlinené
Predám tieto rôzne hrnčeky. 1 Hrnčeky bez podšialky 6ks 1,2dcl - 8€ 2 Hrnčeky s podšialkami 4ks 1dcl - 8€ 3 Hrnčeky s podšialkami 6ks 1,2dcl - 10€ Pri komplet odbere dohoda možná. Ako bonus pridám pohárik na čaj. Najlepšie osobne, no po vzájomnej dohode pošlem aj na dobierku. Pri dobierke najskôr poštovné/balné na účet. Komunikujem radšej mailom, telefonicky iba sporadicky.
Čajová súprava, hrnčeky keramické/hlinené
Predám túto súpravu a rôzne hrnčeky. 1 Hrnčeky s podšialkami 4ks 1dcl - 8€ 2 Hrnčeky s podšialkami 6ks 1,2dcl - 10€ 3 Čajová súprava, hrnčeky bez podšialky 6ks 1,2dcl - 12€ Pri komplet odbere dohoda možná. Ako bonus pridám pohárik na čaj. Najlepšie osobne, no po vzájomnej dohode pošlem aj na dobierku. Pri dobierke najskôr poštovné/balné na účet. Komunikujem radšej mailom, telefonicky iba sporadicky.
Hrnček kvety - ASA Selection, porcelán, sada dva kusy
Mám na predaj dva nové hrnčeky z porcelánu nemeckej značky orig. ASA Selection. Made in Germany. Materiál - porcelán. Cena je za dva hrnčeky ako sú na fotke. Hrnček je kvalitný z porcelánu, kvety sú z každej strany hrnčeka,po celom obvode. Výška hrnčeka je 12 cm. Hrnčeky sú bielej farby a kvety sú sivej farby. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Preto stojí poštovné viac. Píšte prosím na e - mail.
Karlovarský porcelán EPIAG - Vianočné hrnčeky
Predám Vianočné hrnčeky ešte zabalené v pôvodnej krabici.Hrnčeky sú v 100% stave, 6ks, 2dc,karlovarský porcelán EPIAG. viem priniesť do Hc,TT,Nz,Ba.
Staré hrnčeky, podšálky, taniere
Predám staré (retro) taniere, hrnčeky , podšálky. Hrnčeky - 2€/kus Hrnčeky s červenými pásikmi majú malé oťuky, viď. fotka. Malé podšálky 2 ks - 1€/kus Malé tanieriky 3 ks - 1,20€/kus Veľký hlboký tanier s ružovými kvetmi - 2€ (má malý oťuk, viď. fotka) Cena + poštovné Na dobierku neposielam!!!
šálky/poháre/hrnčeky
nepoužívané, od 2 do 5€/ks, samostatné hrnčeky, keramické sety/súpravy na kávu/čaj, polievkové hrnčeky, zmrzlinové poháre, hrnčeky na sypané bylinkové čaje s luhovátkom (made in Italy); kupované v Číne: originál poháre na zelený čaj s vrchnákmi 15€/ks; čajová súprava v originálnom darčekovom balení za 33€